arrow_drop_up arrow_drop_down
Financieel adviseur voor ZZP


Financieel advies voor ondernemers

Werk jij in je bedrijf of aan je bedrijf?

De grootste kostenpost voor jou als ondernemer is het geld wat je kunt verdienen maar niet doet.

Omdat je het niet ziet, het is niet zichtbaar voor je.

Financiële expert

Financieel advies voor ondernemers

Wil je ook je eigen baas zijn of ben je dat al? Ondernemerschap is een droom van velen, maar ook hard werken. Een onderneming groeit namelijk niet vanzelf. Zoals Walt Disney al zei: "De manier om te starten is om te stoppen met praten en het te doen."


Naast hard werken kom je op weg naar ondernemerssucces ook financiële valkuilen tegen. Vermijd deze door de weg samen met een financiële expert te bewandelen. Met ons financieel advies voor ondernemers stippelen we jouw route naar succes voor je uit.

financieel inzicht

Ondernemen is veel meer dan een 

product of service leveren

Bij je eigen bedrijf runnen komt veel kijken. Of je nou een webdesigner of een loodgieter bent, allebei moet je zorgen voor acquisitie, marketing, de boekhouding en klantrelaties. Gelukkig kijkt onze adviseur hier samen met jou naar en helpt hij je zowel geld als tijd te besparen. Zo houd je meer tijd over om samen door te brengen met je partner, gezin, vrienden en familie.

Ons ondernemersadvies: ondernemen met financiële rust

Met het financieel advies voor ondernemers kijken we verder dan de cijfers. Om je goed te helpen om je ondernemersdroom waar te maken, willen we meer over jou weten:

  • Waar droom je van en waar lig je ‘s nachts van wakker?
  • Waar loop je als ondernemer tegenaan?
  • Zijn je persoonlijke missie en zakelijke missie in balans?
  • Ben je net zo goed voor jezelf als voor je personeel?
  • Waar staat je bedrijf voor?

Hebben we voldoende informatie, dan zetten we samen de route uit, met als eindbestemming: je doelen behalen en financiële rust.

pensioen zzp

Ondernemers met een 

realistisch financieel plan

Om je droom uit te laten komen, moeten we ook realistisch zijn. We bieden je een helder overzicht van jouw financiële situatie en je cijfers en vertalen die naar ondernemerskansen. We zorgen ervoor dat je alle belasting netjes betaalt, maar niet meer dan nodig.


Wil je financieel advies voor ondernemers?

Zet je eerste stap naar ondernemerssucces en financiële rust met een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Er is geen beter moment om te starten dan vandaag.

Veel gestelde vragen

Deze website gebruikt cookies