arrow_drop_up arrow_drop_down
Vermogensplanning

Vermogensplanning: laat jij je geld al voor jou werken?

Waarom voor je geld werken, als je je geld ook voor jou kan laten werken? Met gedegen vermogensplanning laat jij je geld voor jou werken. 

Vermogensplanning: laat jij je geld al voor jou werken?

Waarom voor je geld werken, als je je geld ook voor jou kan laten werken? Met gedegen vermogensplanning laat jij je geld voor jou werken. 

Vermogen

Wat zou je doen met een miljoen?

Hier heb je vast wel eens over gedroomd. Maar stel jij jezelf weleens de vraag hoeveel geld je nu echt nodig hebt voor de rest van je leven? De meesten van ons weten dit niet. Toch geeft het enorm rust als je dit weet. We kunnen al wat verklappen: er zijn geen miljoenen voor nodig. Wel een financiële planning. 

Vaak zien wij mensen met een belegging die niet bij ze past. Bijvoorbeeld door een combinatie van te weinig spreiding, te veel risico en onrealistische doelstellingen. Onverstandig. Wij beginnen met realistische (risico-)doelstellingen. Eenmaal onderweg reageren we op kansen die zich voordoen, vanzelfsprekend in overleg. Als de doeldatum in zicht komt bouwen we bijvoorbeeld het risico af.

Vermogensgroei krijg je door vermogensplanning met realistische doelstellingen

Onze financiële adviseurs spreken vaak mensen die beleggen op een manier die niet bij hun dromen past. Bijvoorbeeld door veel te beleggen in enkele bedrijven en dus weinig te spreiden, te veel risico’s nemen en onrealistische doelstellingen stellen. Zonde, want dit kan je veel geld en energie kosten.


Onze aanpak voor gedegen vermogensplanning

Wij beginnen met realistische (risico)doelstellingen. Om de juiste (risico)doelstellingen helder te krijgen, gebruiken we inzichten uit de gedragswetenschappen. 

Onze eerste vraag aan jou is altijd: ‘Waar droom je van?’.


Op basis hiervan maken we een realistische vermogensplanning. Eenmaal onderweg reageren we flexibel op kansen en risico’s die zich voordoen, vanzelfsprekend altijd in overleg met jou. Als de doeldatum in zicht komt, bouwen we, als je wilt, het risico zoveel mogelijk af.

Wat onze klanten vinden over onze vermogensplanning

De adviseur weet complexe financiële regelgeving en mogelijkheden op een heldere manier uit te leggen. Hij heeft diepgaande kennis, is flexibel en denkt graag mee over de slimste oplossingen voor jouw situatie.

financiële regelgeving

Robert via Advieskeuze.nl

Bij advies wordt zeer goed gekeken naar de persoonlijke situatie. Ook wordt er goed gekeken naar de toekomstige wensen die invloed hebben op de financiële situatie.

financiële situatie

Anoniem via Advieskeuze.nl

24/7 online inzicht in de prestaties van je geld 

Op je persoonlijke online platform heb je één geconsolideerde vermogensrekening voor al je beleggingsfondsen. Hier kun je overal ter wereld, 24 uur per dag, 7 dagen per week, de prestaties van je beleggingsfondsen volgen en wij ook. Zo weten we altijd precies hoe jouw vermogen ervoor staat en kunnen we snel bijsturen als dat nodig is en actie ondernemen als er zich een mooie kans voordoet.


vermogensrekening voor al je beleggingsfondsenOnze ‘Excellente Vermogensplanning’ is gericht
op groei van alle verschillende soorten vermogen.

Rijkdom gaat niet alleen over geld. De plek waar je woont, je werk en je maatschappelijke activiteiten dragen ook bij aan een rijk gevoel.

Sociaal Vermogen:

Vermogen is niet alleen geld. De plek waar je woont, je werk en je maatschappelijke activiteiten dragen direct bij aan een rijk gevoel.

Investeren in familie, vrienden en de mensen om je heen levert een heel ander soort rendement op: rendement op menselijk kapitaal.

Menselijk Vermogen:

Investeren in familie, vrienden en de mensen om je heen levert een heel ander soort rendement op: rendement op menselijk kapitaal.

Het deel van je vermogen dat je hebt opgebouwd in je huis, bedrijf, pensioen en andere zaken, zoals bijvoorbeeld een lijfrente.

Opgebouwd Vermogen:

Het deel van je vermogen dat je hebt opgebouwd in bijvoorbeeld je huis, bedrijf, pensioen en andere zaken, zoals je lijfrente.

Wij richten ons graag op duurzame vermogensgroei met oog voor energie, natuur en de omgeving om je heen.

Natuurlijk Vermogen:

Wij richten ons graag op vermogensgroei met een oog voor duurzame energie, natuur en de omgeving om je heen.


Je ‘traditioneel’ vermogen: inkomen, spaargelden, investeringen en eventueel ook schulden.

Economisch en Financieel Vermogen:

Je ‘traditioneel’ vermogen: inkomen, spaargelden, investeringen en eventueel ook schulden.


Vermogensplanning voor de lange termijn:  de ruis negeren

Beurskoersen gaan omhoog en omlaag. Constante beweging is de natuur van beurzen. Daarom kijken we met jou naar beleggen op lange termijn en brengen zo kalmte en financiële rust in je beleggingsstrategie.


Dit betekent vasthouden aan een helder plan en een vermogensportefeuille samenstellen waarin jij je kunt vinden, in het besef dat enige onzekerheid er nu eenmaal bij hoort.


Excellent Finance biedt jou hiervoor de expertise, de visie en de ondersteuning, zodat jij je doel niet uit het oog verliest. 

Deze website gebruikt cookies