Vermogensplanning

Vermogensplanning

Werk jij voor je geld of werkt geld voor jou?

Wil je investeren in jouw financiële toekomst? Wil je jouw financiële doelen behalen?

Plan een afspraak


 

Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
Vermogensplanning

Vermogensplanning

Werk jij voor je geld of werkt geld voor jou? Wil je investeren in jouw financiële toekomst? Wil je jouw financiële doelen behalen?

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Wat zou je doen met één miljoen?

Financieel vrij

Je hebt er vast wel eens over gefantaseerd: voldoende vermogen hebben om te doen en laten wat je wil. Om niet meer te hoeven werken of eerder stoppen met werken. Met één miljoen kom je al een heel eind om je financiële doelen te bereiken.


Maar hoeveel geld heb je nu echt nodig om te doen waar jij echt gelukkig van wordt, om de rest van je leven te kunnen doen wat je wil doen? De meesten van ons weten dit niet. Toch geeft het je de financiële rust als je dit weet. Er zijn geen miljoenen voor nodig. Wel een goede vermogensplanning. 

Financiële vragen waar jij mogelijk mee zit

Risico winst verlies
  • Kan ik eerder stoppen met werken?
  • Wat is de beste manier om mijn pensioen aan te vullen?
  • Is beleggen voor de studie van mijn kinderen de beste optie?
  • Kan ik mijn huidige lifestyle aanhouden als ik minder ga werken?
  • Ik wil investeren maar hoe bepaal ik waarin?
  • Hoe kan ik mijn geld voor mij laten werken?


Een greep uit de financiële vragen die wij te horen krijgen. Jij hebt een doel voor ogen, maar kent niet alle opties en regels als het op financiële producten aankomt. De financiële markten wordt onnodig complex gemaakt. Onze financieel adviseurs en planners helpen jou met een plan voor jouw financiële toekomst, waarbij je ook daadwerkelijk begrijpt wat jouw geld voor jou kan betekenen. 

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Een financieel plan met persoonlijke aandacht en doorlopende begeleiding

Financieel vrij

In een financiële planning wordt alles over jouw vermogen opgenomen. Van je woning tot je inkomen, van je onderneming(en) tot spaargeld, van eventuele schulden tot beleggingen en investeringen in zaken als onroerend goed. Een goede financiële planning vormt de basis voor jouw persoonlijk vermogensplan.


Vanuit daar kijken we naar jouw financiële doelen en de haalbaarheid ervan. Wat moet er gebeuren om jouw doelen haalbaar te maken? En op welk termijn? Elk financieel plan is maatwerk, want elk persoon heeft andere doelen en een ander termijn om doelen te behalen. Onze financieel planners zijn onafhankelijke adviseurs. Wij smeren je geen lastige producten omdat wij er beter van worden. De financiële planning draait altijd om jou en jouw doelen. In jouw vermogensplanning komt dus alleen datgene te staan waar jij je prettig bij voelt.


Nadat jouw financiële planning gemaakt is, houdt de vermogensplanning niet op. Dan gaan we over op vermogensbeheer, waarbij begeleiding centraal staat. Elke periode kijk je samen met jouw adviseur hoe het er voor staat. Ben je nog op koers of moeten we bijschaven om de doelen te behalen. Dankzij de doorlopende begeleiding kun je altijd met je vragen terecht bij je adviseur, ook als je doelen tussentijds veranderen.

Wat onze klanten vinden over onze vermogensplanning en vermogensadvies

De adviseur weet complexe financiële regelgeving en mogelijkheden op een heldere manier uit te leggen. Hij heeft diepgaande kennis, is flexibel en denkt graag mee over de slimste oplossingen voor jouw situatie.

Robert via Advieskeuze.nl

Bij advies wordt zeer goed gekeken naar de persoonlijke situatie. Ook wordt er goed gekeken naar de toekomstige wensen die invloed hebben op de financiële situatie.

Anoniem via Advieskeuze.nl

Vermogensplanning: analyseren, adviseren en beheren

Onze eerste vraag aan jou is altijd: ‘Waar droom je van?’. Op basis hiervan maken we een realistische vermogensplanning. Wij beginnen deze planning met realistische (risico)doelstellingen. Om de juiste (risico)doelstellingen helder te krijgen, gebruiken we inzichten uit de gedragswetenschappen. Aan de hand van jouw wensen stellen we een financieel plan op.


Als het financieel plan eenmaal in gang gezet wordt, blijven we contact houden. Dit noemen we ook wel het vermogensbeheer. Gedurende de maanden of zelfs jaren reageren we flexibel op de kansen en risico's die zich voordoen. Elke keuze die we maken, wordt altijd eerst aan jou voorgelegd. Zo weet jij precies wat er met je vermogen gebeurd. Als de doeldatum in zicht komt, bouwen we, als je wilt, het risico zoveel mogelijk af.

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

24/7 online inzicht in de prestaties van je geld

Op je persoonlijke online platform heb je één geconsolideerde vermogensrekening voor al je beleggingsfondsen. Hier kun je overal ter wereld, 24 uur per dag, 7 dagen per week, de prestaties van je beleggingsfondsen volgen. Zo weten we altijd hoe jouw portefeuille ervoor staat en kunnen we snel bijsturen en actie ondernemen als er zich een mooie kans voordoet.

Onze ‘Excellente Vermogensplanning’ is gericht op groei van alle verschillende soorten vermogen.

Rijkdom gaat niet alleen over geld. De plek waar je woont, je werk en je maatschappelijke activiteiten dragen ook bij aan een rijk gevoel.

Sociaal Vermogen:

Vermogen is niet alleen geld. De plek waar je woont, je werk en je maatschappelijke activiteiten dragen direct bij aan een rijk gevoel.

Investeren in familie, vrienden en de mensen om je heen levert een heel ander soort rendement op: rendement op menselijk kapitaal.

Menselijk Vermogen:

Investeren in familie, vrienden en de mensen om je heen levert een heel ander soort rendement op: rendement op menselijk kapitaal.

Het deel van je vermogen dat je hebt opgebouwd in je huis, bedrijf, pensioen en andere zaken, zoals bijvoorbeeld een lijfrente.

Opgebouwd Vermogen:

Het deel van je vermogen dat je hebt opgebouwd in bijvoorbeeld je huis, bedrijf, pensioen en andere zaken, zoals je lijfrente.

Wij richten ons graag op duurzame vermogensgroei met oog voor energie, natuur en de omgeving om je heen.

Natuurlijk Vermogen:

Wij richten ons graag op vermogensgroei met een oog voor duurzame energie, natuur en de omgeving om je heen.


Je ‘traditioneel’ vermogen: inkomen, spaargelden, investeringen en eventueel ook schulden.

Economisch en Financieel Vermogen:

Je ‘traditioneel’ vermogen: inkomen, spaargelden, investeringen en eventueel ook schulden.


Vermogensadvies negeer de ruis 

Beurskoersen gaan omhoog en omlaag. Constante beweging is de natuur van beurzen. Daarom kijken we met jou naar beleggen op lange termijn en brengen zo kalmte en financiële rust in je beleggingsstrategie. Dit betekent vasthouden aan een helder plan en een vermogensportefeuille samenstellen waarin jij je kunt vinden, in het besef dat enige onzekerheid er nu eenmaal bij hoort.


We volgen hierbij de principes van Evidence Based beleggen. Evidence Based beleggen is gebaseerd op onafhankelijk, academisch onderzoek van onder andere Nobelprijswinnaars en academische onderzoekers. Het risicoprofiel van deze vorm van beleggen is veel lager dan beleggen in losse aandelen of vastgoed. Excellent Finance biedt jou hiervoor de expertise, de visie en de ondersteuning, zodat jij je doel niet uit het oog verliest.

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
                                       

Vragen over vermogensplanning

Wat is vermogensplanning?

Vermogensplanning (en vermogensadvies) is het stellen van realistische doelstellingen op gebied van financiën om jouw lange termijn doelen te behalen. Voorbeelden zijn eerder stoppen met werken, hypotheekvrij zijn of een vakantiehuis te kopen. Zonder goede vermogensplanning doe je eigenlijk maar wat. Wij helpen je met het verkrijgen van inzicht in jouw huidige financiële situatie en hoe je kunt bouwen aan een toekomst waarbij je jouw dromen kunt verwezenlijken.

Is vermogensplanning iets voor mij?

Vermogensplanning is voor iedereen geschikt. Heb je de droom om eerder te stoppen met werken? Of wil je financiële rust creëren? Onze financiële adviseurs kijken samen met jou naar mogelijkheden om vermogen op te bouwen. Dit doen wij door middel van beleggen. Samen bepalen we het risico dat jij wil nemen.

Wat kost vermogensplanning?

Afhankelijk van jouw doelen maakt onze financieel adviseur een plan om jou te helpen bij vermogensgroei. Wij kijken daarom niet naar kosten, maar naar wat het je oplevert. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak in!

Hoe laat ik mijn vermogen groeien?

Vermogen groeit door het te laten renderen. Dit kan door te beleggen. Bij vermogensplanning van Excellent Finance krijg je toegang tot je persoonlijke online platform waar je op elk moment de prestaties van jouw beleggingsfondsen kunt volgen. Zo weten we altijd hoe jouw vermogen ervoor staat en kunnen we bijsturen als dit nodig is.

                                   
Team Excellent Finance 25 jaar

Wij zijn Excellent Finance

Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur, Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbeterd. Dit doen we op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financieel advies, financiële planning en financial life style planning voor particulieren, ondernemers en bedrijven.  Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen hiermee behoort zij tot de 685  snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk