Wat vinden klanten van de dienstverlening van Excellent Finance?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat anderen over ons zeggen?

De adviseur staat je op een correcte en zeer vriendelijke manier te woord wanneer je advies vraagt of een schade meld.

Mulder via Advieskeuze.nl

Afwikkeling van de schade werd snel afgehandeld. De adviseur staat je op een correcte en zeer vriendelijke manier te woord wanneer je advies vraagt of een schade meld.

Dit is snel en adequaat gebeurt. Zeer tevreden.

Gerard Schür via Advieskeuze.nl

De adviseur heeft mij zeer goed geadviseerd bij pensioen en hypotheek. Dit is snel en adequaat gebeurt. Zeer tevreden.

Geen keuzemenu's of bandjes maar een professionele medewerker die alles voor mij heeft geregeld.

Dave via Advieskeuze.nl

Ik werd persoonlijk en direct geholpen. Geen keuzemenu's of bandjes maar een professionele medewerker die alles voor mij heeft geregeld.

Elke dag 1 Fan

Wij willen geen klanten maar fans. Een fan gaat nooit bij ons weg en wordt een ambasadeur voor ons bedrijf. Daarom gaan we iedere dag voor een 9+ ervaring voor onze fans.

Kan prima in gewone-mensentaal uitleggen wat relevant is en zit er bovenop tot het rond is.

Kim Sinnige via Advieskeuze.nl

Professionele adviseur die hard gewerkt heeft om mijn hypotheek rond te krijgen. Kan prima in gewone-mensentaal uitleggen wat relevant is en zit er bovenop tot het rond is.

Wij zijn erg tevreden over alle ontwikkelingen en hadden ons geen betere adviseur kunnen wensen.

D.V.T. via Advieskeuze.nl

Hij heeft ons zeer goed geholpen met alles. Wij zijn erg tevreden over alle ontwikkelingen en hadden ons geen betere adviseur kunnen wensen.

M.R. Hermeler via Advieskeuze.nl

Zeer snelle afhandeling. Nadat ik de schade had gemeld wist ik direct waar ik aan toe was. Na het aanleveren van de gevraagde stukken was de claim na 1 werkdag afgesloten.

Janet via Advieskeuze.nl

Goede communicatie over datum en tijdstip afspraak. Mogelijkheid om s'avond een afspraak in te plannen. Duidelijke uitleg over mogelijkheden m.b.t. aflossing hypotheek. Duidelijke uitleg over vervolg stappen welke hypotheekadviseur en geldverstrekker zullen nemen.  

Suzan en Sander via Advieskeuze.nl

Professioneel, ambitieus en geduldig! De adviseur is een zeer gedreven professional in zijn vak, de adviseur is gericht op de individu en is met zijn advies en aanpak gericht op professioneel maatwerk. Wij zijn heel blij met de inzet van de adviseur en het hele Excellent team!

Monique via Advieskeuze.nl

De adviseur is een topper, begrijpt altijd meteen wat ik bedoel en regelt alles perfect naar wens. Niet geheel onbelangrijk, Hij denkt ook oprecht met je mee, bij het maken van bepaalde keuzes. Eerlijk en betrouwbaar en dat is toch het belangrijkste in zijn functie.

L.C. via Advieskeuze.nl

Altijd een snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken of te verwachten uitkomsten. Een zo snel als mogelijke afwikkeling van lopende zaken en altijd bereid extra werk te verrichten.

Wijbregt via Advieskeuze.nl

Prettige en duidelijk communicatie met kantoor in Den Helder. Al onze vragen betreft hypotheek en verzekering worden duidelijk beantwoord.

Sjierk via Advieskeuze.nl

De adviseur luistert goed, laat je uitpraten en komt met een duidelijk advies. Hij laat merken dat hij zijn werk erg leuk vindt, hij komt enthousiast over waardoor het een genot is om naar zijn visie en adviezen te luisteren.

Deze website gebruikt cookies