Amsterdam

Financieel adviseur Amsterdam

Krijg grip op je financiële situatie.
Onze financieel adviseurs in Amsterdam helpen je daarbij.

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
Amsterdam

Financieel adviseur Amsterdam

Krijg grip op je financiële situatie. Onze financieel adviseurs in Amsterdam helpen je daarbij.

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Beoordeeld met 9,5

Gebaseerd op 250+ reviews

Beste kantoor 2020

Beoordeeld door RiFD als beste hypotheekadvieskantoor

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur

Een persoonlijk financieel adviseur. Gewoon, in Amsterdam.

Je wil graag financieel advies. Over je hypotheek, je inkomen, je spaardoelen en het opbouwen van vermogen voor je pensioen of kinderen, of misschien wel voor een schuld of erfenis. Dan is het fijn om jouw vragen te bespreken met een financieel adviseur. Een adviseur die op de hoogte is van alle (fiscale) regels rondom lastige, financiële producten en die jou wegwijs maakt door middel van een financieel plan. Dicht bij huis. Gewoon, in Amsterdam. 


De financieel adviseurs van Excellent Finance hebben jarenlange ervaring en zijn erkend financieel adviseurs. Onder financieel toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) hebben wij de vergunningen om jou te kunnen voorzien van onafhankelijk advies over jouw geldzaken. Plan een eerste gesprek in en zet daarmee de stap naar een zorgeloze financiële toekomst. 

Loop jij tegen een van deze punten aan?
Dan is het tijd voor financieel advies. 

  • Je wil een (ander) huis in Amsterdam kopen, maar de zwaar overspannen woningmarkt werkt niet in jouw voordeel. 

  • Het saldo op je bankrekening of spaarrekening zie je graag hoger. Veel hoger. 

    Je hebt het gevoel dat je financieel maar wat aanmoddert. Een duidelijk financieel plan ontbreekt. 

  • Je baalt van de hoge hypotheeklasten die een groot deel van je inkomen opslokt. Wonen in Amsterdam moet toch goedkoper kunnen?

  • Je hebt je cijfers niet inzichtelijk en vertrouwt op je onderbuikgevoel

  • Je werkt voor je geld, maar je geld werkt niet voor jou.

  • Je bouwt pensioen op via je werkgever of eigen bedrijf, maar je betwijfelt of dat wel voldoende is om straks lekker van te leven. 

  • Je draait mee in de dagelijkse ratrace, gevoel van financiële vrijheid is ver te zoeken.\Je vraagt je af of alles goed geregeld is voor jouw partner en/of kinderen als jij er straks niet meer bent. 

  • Je huidige financieel adviseur heb je al een tijdje niet gezien en gesproken of lijkt zelfs helemaal van de aardbodem te zijn verdwenen.


Herken je jezelf in een of misschien wel meerdere punten? Dan is financieel advies de eerste stap richting een zorgeloze toekomst. Samen met een financieel adviseur in Amsterdam, dichtbij huis, stel jij een financiële planning op zodat je jouw inkomen en vermogen voor jou laat werken. 

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
Ik vond de gesprekken en het contact met de financieel adviseur heel prettig. Is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de e-mail, WhatsApp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!

Bas via: Advieskeuze.nl

Financieel Adviseurs in Amsterdam

Raymond de Vries

Wouter Droog

Femke Ooms-Bloksma

Geert Bruin

Geert Bruin

Hans van Loenen

Zin in je dag, genoeg cash op je privé bankrekening en rust in je kop

Financieel vrij, dat is het doel, ons financieel advies is het middel

Complexe financiële producten?
Nee, gewoon gedegen advies!

In de wereld van financiële producten lijkt het alsof ze het je graag zo lastig mogelijk willen maken. Neem nou de pensioenen. Biedt een opgebouwd pensioen zekerheid voor jouw oude dag? En als je dat zelf wil aanvullen, hoe zit het dan met alle fiscale regels? Zo ook voor hypotheken. In de afgelopen jaren is het aanbod aan soorten hypotheken weliswaar afgenomen, nog steeds zijn het leningen waar je goed over na wil en moet denken. Ze hebben namelijk heel wat invloed op jouw persoonlijke situatie voor de komende 10, 20 of zelfs wel 30 jaar. 


Onze financieel adviseurs uit Amsterdam en omstreken zijn er niet om jou te vertellen welke dertig verschillende opties er voor jou zijn. Aan de hand van jouw huidige situatie en je wensen en doelen zoeken onze adviseurs naar de beste oplossing voor jou. Daarbij hoef je geen vreemde beleggingen te doen, dure verzekeringen af te sluiten of een ander, vaag product af te nemen waardoor jij alleen nog maar met meer vragen blijft zitten. Een adviseur van Excellent Finance is niet voor niets een onafhankelijk adviseur. Samen maak je de juiste keuzes voor jouw situatie, niet voor het salaris van je adviseur. Het creëren van financiële rust voor jou is ons doel. 

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Woonplaats / Gemeente Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel.


De binnenstad van Amsterdam bevindt zich ten zuiden van het IJ. Het oudste gebied van de stad is de Wallen, wat als prostitutiegebied geldt. Rond de oudste kern ontwikkelde zich tot in de 17e eeuw in de grachtengordel. Op 1 augustus 2010 werd de grachtengordel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. De binnenstad heeft verschillende beschermde stadsgezichten: Binnen de Singelgracht en de Nieuwmarktbuurt.


Amsterdam ligt in een gebied met een gematigd zeeklimaat, waarbij de weerpatronen sterk worden beïnvloed door de nabijheid van de Noordzee in het westen en de daarmee gepaard gaande westelijk georiënteerde winden en stormen. De wintertemperaturen zijn er mild; gemiddeld boven nul, al is vorst niet ongewoon tijdens periodes met oostelijke of noordoostelijke wind vanuit het Europese binnenland, zoals uit Scandinavië en Rusland, tot diep in Siberië aan toe. De zomers zijn er warm, maar zelden heet.

Amsterdam feitjes

De gemeente Amsterdam telt 862.965 inwoners. Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot het hoogste ter wereld.
Op 30 november 2019 brak Amsterdam een bevolkingsrecord. De stad telde die dag 873.200 inwoners, meer dan het vorige hoogtepunt in 1959.
                                       

Vragen over financieel adviseurs in Amsterdam

Hoe vind ik een financieel adviseur in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een gecertificeerd financieel adviseur in Amsterdam? Kijk dan niet alleen naar de praatjes die ze verkopen, maar vooral naar de reviews. Op platformen als Advieskeuze en Google reviews kun je eerlijke reviews over verschillende adviseurs lezen. Daarnaast kun je bij het AFM controleren of een adviseur ook de nodige vergunningen heeft om jou over een financieel product te mogen adviseren. Tevens bieden wij je bij Excellent Finance altijd een gratis eerste adviesgesprek aan. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met onze financieel adviseurs en ervaren of de klik tussen jou en de adviseur er is. Je wil immers wel vertrouwen hebben in de persoon met wie jij jouw financiële planning bespreekt.

Voor wie is een financieel adviseur?

De Excellent Finance adviseurs in Amsterdam staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers. De adviseurs zijn namelijk op de hoogte van alle regels en aspecten rondom financiën voor zowel zakelijk als privé. Wil je onafhankelijk en goed advies over verzekeren, beleggen, je hypotheek of zaken als pensioenen en lijfrente? Plan dan een afspraak in met onze financieel adviseur in Amsterdam.

Wanneer schakel ik een financieel adviseur in?

Ben je het financiële overzicht kwijt? Weet je niet waar je moet beginnen als het aankomt op vermogen opbouwen of het regelen van je pensioen? Of wil je besparen op je woonlasten door een hypotheek over te sluiten en wil je graag advies over de beste keuze voor jou? Een financieel adviseur is er voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar financiën, nu of juist pas voor in de toekomst. Een gecertificeerd financieel adviseur helpt je bij al jouw financiële vraagstukken. Hoe makkelijk of moeilijk het ook is. Wij maken financiën weer makkelijk voor jou.

Ik heb verschillende offertes voor financieel adviseurs in Amsterdam, hoe kies ik de juiste?

Een aantal offertes opgevraagd? Focus je niet alleen op het tarief. Jij wil immers een goed gevoel hebben bij jouw nieuwe adviseur. Je bespreekt jouw persoonlijke situatie, inkomen en vermogen met deze persoon. Naast een offerte voor een financieel adviestraject is het aan te raden om een eerste gesprek in te plannen. In veel gevallen is deze vrijblijvend en hangt er voor jou dus geen prijskaartje aan. Je wil een goede keuze maken en een adviseur kiezen waar jij je prettig bij voelt. Op basis van jouw gevoel is het maken van een keuze vaak al een stuk eenvoudiger. En vergeet niet: het is een investering voor jouw financiële toekomst. Daar wil je niet op bezuinigen.

                                   
Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder en Amsterdam. Onze adviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een financieel advies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam-west, Amsterdam oost, Amsterdam-zuid, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

Financieel adviseurs