Amsterdam

Financieel adviseur Amsterdam

Een verkeerde beslissing kan je duizenden euro’s kosten.

Onze financieel adviseurs in Amsterdam helpen je.

Beoordeeld met 9,6 
Gebaseerd op  170+ reviews
Beste kantoor 2020
Beoordeeld door RiFD als beste hypotheekadvieskantoor
23+ jaar ervaring
Sinds 1997 financieel adviseur

Een persoonlijk financieel adviseur. Gewoon, in Amsterdam.

Hoe persoonlijk is financieel advies nog tegenwoordig? Steeds meer taken worden overgenomen door systemen en machines. Zelfs de meeste berekeningen kun je gewoon online doen. Maar hoe zit het dan met goed advies? Financiële beslissingen nemen kan spannend zijn, zeker als je niet zoveel verstand hebt van het onderwerp. Persoonlijke begeleiding van een financieel adviseur helpt je de juiste keuzes te maken. Het liefst ook nog bij jou in de buurt. In Amsterdam of omgeving.


Of het nu gaat om het kiezen van een hypotheek voor jouw droomhuis in Amsterdam of een financiële planning voor jouw pensioen, een financieel adviseur in Amsterdam of omgeving die de tijd voor je neemt en je alles uitlegt biedt veel waarde. Ondanks alle automatisering merken we dat de consument nog steeds veel waarde hecht aan de ‘ouderwetse' financieel adviseurs. Zo eentje waar je persoonlijk je vragen aan kunt stellen. Die het ziet als je twijfelt en je van extra informatie voorziet. Weloverwogen financiële beslissingen maken, de kennis en persoonlijke aandacht van onze financieel adviseurs bieden je financiële rust en vrijheid.

Waar loop je al een tijdje vast?

 • Je wil een (ander) huis in Amsterdam kopen maar de zwaar overspannen woningmarkt werkt niet echt mee. 

 • Je energieniveau kan een stuk hoger net als het saldo op je bankrekening.

 • Je hebt het gevoel dat je financieel maar wat aanmoddert en mist focus.

 • Je baalt van je hoge hypotheeklasten en hoort van iedereen in je omgeving dat de hypotheekrente historisch laag is.

 • Je hebt je cijfers niet inzichtelijk en vertrouwt op je onderbuikgevoel.

 • Je werkt voor je geld maar je geld werkt niet echt voor jou.

 • Je pensioen is via je werk geregeld maar vraagt je af of het echt wel genoeg is om straks lekker van te leven.

 • Je draait mee in de dagelijkse ratrace, maar gevoel van financiële vrijheid is ver te zoeken.

 • Is het voor mijn partner eigenlijk wel goed geregeld als er wat mij gebeurt?

 • Je huidige financieel adviseur heb je al een tijdje niet gezien en gesproken of lijkt zelfs helemaal van de aardbodem te zijn verdwenen. 

Financieel Adviseurs in Amsterdam

Jaqueline Schrijver

Jacqueline Schrijver

Wouter Droog

Wouter Droog

Femke Ooms-Bloksma

Femke 

Ooms-Bloksma

Raymond de Vries

Raymond de Vries

Ik vond de gesprekken en het contact met de financieel adviseur heel prettig. Is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de e-mail, WhatsApp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!

Bas via: Advieskeuze.nl

Zin in je dag, genoeg cash op je bankrekening en rust in je kop

Financieel vrij, dat is het doel, ons financieel advies is het middel

Wij zijn Excellent Finance: 

dé adviseurs in Amsterdam

Een club van gedreven mensen die samen hard werken aan een wereld waar financiële rust & vrijheid de standaard is.


Waarom?

Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit verbeterd van je gezondheid, relaties en prestaties. 


De financiële sector maakt zaken vaak zo complex mogelijk.

Daarom maken wij het graag simpel.

Zijn onze fees laag, eenduidig en transparant.

Geven we je een duidelijke routekaart, 24/7 een online dashboard en coachen we je proactief tijdens de route.

 • Geen financieel gedoe

 • Wel je doelen bereiken

 • Van droom naar plan

Wij zijn Excellent Finance, aangenaam.

Zullen we eens kennis maken? In Amsterdam of ergens anders?

Uiteraard op onze kosten, want je kent ons (nog) niet.

Woonplaats / Gemeente Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel.


De binnenstad van Amsterdam bevindt zich ten zuiden van het IJ. Het oudste gebied van de stad is de Wallen, wat als prostitutiegebied geldt. Rond de oudste kern ontwikkelde zich tot in de 17e eeuw in de grachtengordel. Op 1 augustus 2010 werd de grachtengordel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. De binnenstad heeft verschillende beschermde stadsgezichten: Binnen de Singelgracht en de Nieuwmarktbuurt.


Amsterdam ligt in een gebied met een gematigd zeeklimaat, waarbij de weerpatronen sterk worden beïnvloed door de nabijheid van de Noordzee in het westen en de daarmee gepaard gaande westelijk georiënteerde winden en stormen. De wintertemperaturen zijn er mild; gemiddeld boven nul, al is vorst niet ongewoon tijdens periodes met oostelijke of noordoostelijke wind vanuit het Europese binnenland, zoals uit Scandinavië en Rusland, tot diep in Siberië aan toe. De zomers zijn er warm, maar zelden heet.

Amsterdam feitjes

De gemeente Amsterdam telt 862.965 inwoners. Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot het hoogste ter wereld.
Op 30 november 2019 brak Amsterdam een bevolkingsrecord. De stad telde die dag 873.200 inwoners, meer dan het vorige hoogtepunt in 1959.
                                       

Vragen over financieel adviseurs in Amsterdam

Hoe vind ik een financieel adviseur in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een ervaren, gecertificeerd financieel adviseur in Amsterdam? Kijk dan niet alleen naar de praatjes die ze verkopen, maar vooral naar de reviews. Op platformen als Advieskeuze kun je eerlijke reviews over verschillende adviseurs lezen. Tevens bieden wij je bij Excellent Finance altijd een gratis eerste adviesgesprek aan. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met onze financieel adviseurs.

Wat kan een financieel adviseur voor je doen?

Een financieel adviseur kan je helpen bij al jouw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om het oversluiten van je hypotheek, het opbouwen van vermogen, vragen over je onderneming of het regelen van je pensioen. Ons advies is altijd volledig op maat, want pas dan kun jij er je voordeel uit halen. Plan direct een gratis eerste adviesgesprek in.

Waar vind ik een goede financieel adviseur?

Bij Excellent Finance geloven we in persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Tevens zijn al onze financieel adviseurs in Amsterdam gecertificeerd. Je bent dus gegarandeerd van goed advies. Kies net als vele anderen voor een toekomst waarin financiële rust voorop staat.

Wanneer schakel ik een financieel adviseur in?

Ben je het financiële overzicht kwijt? Weet je niet waar je moet beginnen als het aankomt op vermogen opbouwen of het regelen van je pensioen? Of wil je besparen op je woonlasten door een hypotheek over te sluiten en wil je graag advies over de beste keuze voor jou? Een gecertificeerd financieel adviseur helpt je bij al jouw financiële vraagstukken. Hoe moeilijk het ook is. Wij maken financiën weer makkelijk voor jou. Nu en in de toekomst.

                                   
Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder en Amsterdam. Onze adviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een financieel advies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam-west, Amsterdam oost, Amsterdam-zuid, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

Financieel adviseurs