Financieel adviseur Den Helder

Financieel adviseur Den Helder

Een verkeerde beslissing kan je duizenden euro’s kosten.

Onze financieel adviseurs in Den Helder helpen je.

Beoordeeld met 9,6 
Gebaseerd op  167+ reviews
Beste kantoor 2020
Beoordeeld door RiFD als beste hypotheekadvieskantoor
23+ jaar ervaring
Sinds 1997 financieel adviseur

Een persoonlijk financieel adviseur. Gewoon, in Den Helder. 

Hoe persoonlijk is financieel advies nog tegenwoordig? Steeds meer taken worden overgenomen door systemen en machines. Zelfs de meeste berekeningen kun je gewoon online doen. Maar hoe zit het dan met goed advies? Financiële beslissingen nemen kan spannend zijn, zeker als je niet zoveel verstand hebt van het onderwerp. Persoonlijke begeleiding van een financieel adviseur helpt je de juiste keuzes te maken. Het liefst ook nog bij jou in de buurt. In Den Helder of omgeving. 


Of het nu gaat om het kiezen van een hypotheek voor jouw droomhuis in Den Helder of een financiële planning voor jouw pensioen, een financieel adviseur in Den Helder of omgeving die de tijd voor je neemt en je alles uitlegt biedt veel waarde. Ondanks alle automatisering merken we dat de consument nog steeds veel waarde hecht aan de ‘ouderwetse' financieel adviseurs. Zo eentje waar je persoonlijk je vragen aan kunt stellen. Die het ziet als je twijfelt en je van extra informatie voorziet. Weloverwogen financiële beslissingen maken, de kennis en persoonlijke aandacht van onze financieel adviseurs bieden je financiële rust en vrijheid.

Waar loop je al een tijdje vast?

 • Je wil een (ander) huis in Den Helder kopen maar de zwaar overspannen woningmarkt werkt niet echt mee. 

 • Je energieniveau kan een stuk hoger net als het saldo op je bankrekening.

 • Je hebt het gevoel dat je financieel maar wat aanmoddert en mist focus.

 • Je baalt van je hoge hypotheeklasten en hoort van iedereen in je omgeving dat de hypotheekrente historisch laag is.

 • Je hebt je cijfers niet inzichtelijk en vertrouwt op je onderbuikgevoel.

 • Je werkt voor je geld maar je geld werkt niet echt voor jou.

 • Je pensioen is via je werk geregeld maar vraagt je af of het echt wel genoeg is om straks lekker van te leven.

 • Je draait mee in de dagelijkse ratrace, maar gevoel van financiële vrijheid is ver te zoeken.

 • Is het voor mijn partner eigenlijk wel goed geregeld als er wat mij gebeurt?

 • Je huidige financieel adviseur heb je al een tijdje niet gezien en gesproken of lijkt zelfs helemaal van de aardbodem te zijn verdwenen. 

Financieel Adviseurs in Den Helder

Jaqueline Schrijver

Jacqueline Schrijver

Wouter Droog

Wouter Droog

Femke Ooms-Bloksma

Femke 

Ooms-Bloksma

Raymond de Vries

Raymond de Vries

Ik vond de gesprekken en het contact met de financieel adviseur heel prettig. Is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de e-mail, WhatsApp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!

Bas via: Advieskeuze.nl

Zin in je dag, genoeg cash op je bankrekening en rust in je kop

Dat is het doel, ons financieel advies is het middel

Wij zijn Excellent Finance: 

dé adviseurs van Den Helder

Een club van gedreven mensen die samen hard werken aan een wereld waar financiële rust & vrijheid de standaard is.


Waarom?

Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit verbeterd van je gezondheid, relaties en prestaties. 


De financiële sector maakt zaken vaak zo complex mogelijk.

Daarom maken wij het graag simpel.

Zijn onze fees laag, eenduidig en transparant.

Geven we je een duidelijke routekaart, 24/7 een online dashboard en coachen we je proactief tijdens de route.

 • Geen financieel gedoe

 • Wel je doelen bereiken

 • Van droom naar plan

Wij zijn Excellent Finance, aangenaam.

Zullen we eens kennis maken? In Den Helder of ergens anders?

Uiteraard op onze kosten, want je kent ons (nog) niet.

De woonplaats / gemeente Den Helder

Den Helder ligt op het noordelijkste vasteland van de provincie Noord-Holland. Ten zuiden van de gemeente ligt de gemeente Schagen en ten zuidoosten de gemeente Hollands Kroon. In het westen ligt de Noordzee, in het oosten de Waddenzee en in het noorden de zeestraat het Marsdiep met aan de overkant het eiland Texel. Ongeveer twee kilometer noordwestelijk van het vasteland ligt zandplaat Noorderhaaks, ook wel Razende Bol genoemd, behorend tot het grondgebied van de gemeente Texel. Samen met de omliggende gemeenten maakt Den Helder deel uit van de Kop van Noord-Holland.


Den Helder is de thuishaven van de Koninklijke Marine en een knooppunt in de offshoreactiviteiten op het Nederlandse deel van de Noordzee. Den Helder Airport is een van de grootste offshoreluchthavens in Noordwest-Europa wat personenvervoer van en naar productieplatformen betreft. Er komen pijpleidingen aan land en is er een grote gasbehandelingsinstallatie van de NAM.


Den Helder is vooral bekend om de vele bezienswaardigheden die met de marine te maken hebben. De stad heeft een aantal 19e-eeuwse kerken en opvallende gebouwen. Een deel van Den Helder is een beschermd stadsgezicht en in de gemeente staan verscheidene gemeentelijke-, provinciale- en rijksmonumenten (in gemeente en stad).

Den Helder feitjes

De gemeente telt 55.604 inwoners op een oppervlakte van 178,83 km², waarvan 133,42 km² water. In de stad zelf wonen ongeveer 41.000 mensen.
Inwoners van de stad worden Nieuwediepers genoemd, vernoemd naar de geul en haven Nieuwediep en naastgelegen woonkern.
Inwoners van de Visbuurt worden Piloërs genoemd en naar mensen uit Julianadorp wordt met Dorpers verwezen.
Tot 1928 was Helder de officiële naam van de gemeente. Omdat soms naar de plaats werd verwezen met 't Nieuwediep of Willemsoord en er zo vaak verwarring was, werd op 20 juli van dat jaar de naam veranderd in Den Helder.
                                       

Vragen over financieel adviseurs in Den Helder

Hoe vind ik een financieel adviseur in Den Helder?

Ben je op zoek naar een gecertificeerd financieel adviseur in Den Helder? Kijk dan niet alleen naar de praatjes die ze verkopen, maar vooral naar de reviews. Er zijn genoeg platformen, zoals Advieskeuze, waar je eerlijke reviews over verschillende adviseurs kunt lezen. Bij Excellent Finance kun je tevens een gratis adviesgesprek aanvragen. Je kent ons namelijk (nog) niet. Zo hoef je geen kosten te maken als je gevoel bij een financieel adviseur niet goed is.

Wat kan een financieel adviseur voor je doen?

Een financieel adviseur kan je helpen bij al jouw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om het oversluiten van je hypotheek, het opbouwen van vermogen, vragen over je onderneming of het regelen van je pensioen. Ons advies is altijd volledig op maat, want pas dan kun jij er je voordeel uit halen. Plan direct een gratis eerste adviesgesprek in.

Waar vind ik een goede financieel adviseur?

Bij Excellent Finance geloven we in persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Tevens zijn al onze financieel adviseurs in Den Helder gecertificeerd. Je bent dus gegarandeerd van goed advies. Kies net als vele anderen voor een toekomst waarin financiële rust voorop staat.

Wanneer schakel ik een financieel adviseur in?

Ben je het financiële overzicht kwijt? Weet je niet waar je moet beginnen als het aankomt op vermogen opbouwen of het regelen van je pensioen? Of wil je besparen op je woonlasten door een hypotheek over te sluiten en wil je graag advies over de beste keuze voor jou? Een gecertificeerd financieel adviseur helpt je bij al jouw financiële vraagstukken. Hoe moeilijk het ook is. Wij maken financiën weer makkelijk voor jou. Nu en in de toekomst.

                                   
Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder en Amsterdam. Onze adviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een financieel advies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam-west, Amsterdam oost, Amsterdam-zuid, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

Financieel adviseurs Den Helder

Deze website gebruikt cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down