Hypotheek bij scheiding

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Beoordeeld met 9+

Gebaseerd op 190+ reviews

Beste hypotheekadvieskantoor

Beoordeeld door RiFD

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur
Hypotheek bij scheiding

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur

Hypotheekadvies gaat voor ons verder dan een hypotheek, het gaat om jouw droomhuis

Je wil je eerste huis kopen, samenwonen, verbouwen, verhuizen of je huis verduurzamen, je bestaande hypotheek verhogen, extra aflossen, garant staan voor iemand, uit elkaar.. Er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij hypotheekadvies nodig is. Wij vinden dat een hypotheek veel meer is dan een lening. Het gaat om jouw droomhuis en jouw financiële rust, nu en in de toekomst. Daar wil je goed bij geholpen worden. Excellent Hypotheekadvies is de eerste stap

In 6 Stappen de beste hypotheek voor jou

kennismaking

1. Eerste kennismaking

In een eerste gesprek is op onze kosten en wordt duidelijk wat jouw maximale hypotheek is, welke maandlasten daar globaal bij horen en of het huis dat jij op het oog hebt binnen handbereik ligt. Daarbij kijken we naar jouw inkomen, het inkomen van een eventuele partner waarmee je een huis koopt, je huidige woning, vermogen in vorm van spaargeld en andere vormen van vermogen wat de totale hoogte van jouw hypotheek en maandlasten kunnen beïnvloeden.
Ontdekkingsafspraak

2. Ontdekkingsafspraak

Wat zijn jouw wensen voor nu of over 5, 10, 20 over 30 jaar? Verwacht je dat jouw persoonlijke situatie of financiële situatie verandert? overweeg je voor jezelf beginnen, of hoop je op gezinsuitbreiding? Wil je in de toekomst nog een keer verhuizen naar een andere stad,  dorp of groter of kleiner huis? Door jouw wensen duidelijk in kaart te brengen, wordt ons hypotheekadvies nog waardevoller voor jou. 
Beste hypotheek

3. De juiste hypotheek selecteren

Zodra jouw wensen in kaart zijn gebracht, gaat onze onafhankelijke hypotheek-adviseur met slimme analyse software op zoek naar de beste hypotheek voor jou. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en voorkeuren en kijken we zowel naar de verschillende hypotheekvormen als alle geldverstrekkers en voorwaarden die elke hypotheekverstrekker aan zijn hypotheken stelt. 
Presentatie

4. Presentatie hypotheekplan

Voor presentatie van je hypotheekplan nemen we uitgebreid de tijd. Onze hypotheekadviseur verteld je alle ins en outs en beantwoord al je vragen. Hierbij verteld onze hypotheekadviseur meer over de hypotheekvorm, de rente, de maandelijkse kosten en waarom en op basis van welke voorwaarden onze hypotheekadviseur deze hypotheek voor jou geselecteerd heeft. 

Tussenevaluatie

5. Tussenevaluatie

Na het presenteren van het hypotheekplan stellen we waar nodig nog het plan bij en zetten we de puntjes op de i. Nu is het tijd geworden om de laatste de benodigde documenten aan te leveren.

Onze hypotheekadviseur en relatiemanager hypotheken zal je daarbij proactief begeleiden. Als alle benodigde documenten zijn aangeleverd, kunnen wij de hypotheek voor je aanvragen. Zodra je hypotheek is goedgekeurd, staat alleen het passeren van je hypotheek bij de notaris jou nog in de weg van jou en je droomhuis. 

Hypotheek laten passeren

6. Gefeliciteerd naar de notaris

Gefeliciteerd! Je hypotheek is rond. We hebben alles gecontroleerd en het klopt helemaal. Het enige wat nog rest is de gang naar de notaris die zorgt voor de laatste afwikkeling. Klaar om de sleutels van je nieuwe woning te ontvangen?

Klantervaringen

Ontzettend tevreden met de service van Excellent Finance. Ze hebben de tijd genomen om alles rustig uit te leggen rondom mijn hypotheek. Ze zoeken contact wanneer er updates zijn, hebben veel geduld en expertise en denken mee over de verschillende mogelijkheden. Nogmaals veel dank allemaal!
Google Reviews

Sophie Boerema

Excellent Finance heeft ons uitstekend geholpen gedurende het hele traject van de aankoop van onze woning in Haarlem. Vooraf wisten we dat het een moeilijke casus was maar Excellent Finance heeft alles uit de kast getrokken om het te laten lukken.

We zijn Excellent Finance dankbaar voor alles wat ze voor ons hebben gedaan en kunnen (na de verbouwing) gaan genieten van onze koopwoning. Wat ons betreft raden wij iedereen aan om met dit bedrijf in zee te gaan!
Google Reviews
Jarne Theunissen

Wij werden bij de aankoop van een nieuwe woning en het afsluiten van de hypotheek bijgestaan door Excellent Finance en zijn zeer te spreken over de aankoopmakelaar, financieel expert en de rest van het team en ondersteuning. Zeer goede adviezen en klantvriendelijk. De dienstverlening kenmerkt zich verder als:

  • Kundig
  • Goed bereikbaar
  • Snelle reacties
  • Nooit te beroerd om weer iets in lekentaal uit te moeten leggen
  • Persoonlijk

Een aanrader dus!

Google Reviews
Thomas Ramler

Een goede hypotheek afsluiten kost tijd

Er komen steeds meer hypotheekaanbieders bij met ieder hun eigen voorwaarden. Een hypotheek vinden is geen probleem. Een goede hypotheek die goed aansluit op jouw wensen, echter, is een stuk lastiger. Welke hypotheek past zowel nu als over 30 jaar bij jou? Omdat een hypotheek waarschijnlijk de grootste lening is die je ooit zal afsluiten, wil je daar goed over nadenken. Je wil zelf een goede keuze kunnen maken, zonder dat je door een adviseur in een bepaalde richting wordt geduwd. Zet nu de eerste stap 

Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Onafhankelijk hypotheekadvies van Excellent Finance

Bij Excellent Finance bieden we onafhankelijk hypotheekadvies. Wij kijken niet naar de hypotheken waar wij het meest op kunnen verdienen, maar we kijken naar hypotheken die het beste bij jou passen. Wij zijn niet gebonden aan een kleine selectie aanbieders, waardoor we niet gedwongen zijn te kiezen voor een hypotheek die niet goed aansluit. We kunnen juist voor elke situatie de juiste hypotheek aanbieden, omdat wij werken met veel verschillende hypotheekaanbieders. Als het niet kan of verantwoord is zeggen we je dat ook eerlijk. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs hebben jarenlange ervaring en expertise in hypotheken, het aanvragen, oversluiten en aflossen ervan. Met persoonlijk hypotheekadvies van Excellent Finance zet je de eerste stap in een financieel bewuste toekomst. 

Excellent Finance kenmerkt zich door een zeer persoonlijke manier van communiceren met de perfecte balans tussen zakelijk en emotioneel advies. Dit alles heeft voor mij geleid tot een heel gunstige en veilige hypotheek. Het is een integer bedrijf met oog voor het beste resultaat voor de klant, zelfs als ze daarvoor extern moeten doorverwijzen. Klantbelang gaat voor alles. En dat blijkt niet alleen voor de hypotheek, maar ze bieden een heel voortgangspakket waardoor ik in alle rust kan starten met verbouwen en daarna verhuizen.

Carin via Advieskeuze.nl

Wat kost een goed hypotheekadvies?

In het kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseur zullen de kosten voor ons hypotheekadvies toegelicht worden. Staar je niet blind op de kosten van onafhankelijk hypotheekadvies. Kijk daarbij vooral naar het resultaat in de vorm van een goede hypotheek en de besparing op gebied van tijd, geld en zorgen die je hypotheekadviseur heeft weggenomen. 


De kosten voor het hypotheekadvies zijn tevens eenmalig fiscaal aftrekbaar, net als de kosten voor het afsluiten van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de notariskosten. In dit artikel lees je welke kosten fiscaal aftrekbaar zijn bij het aankopen van een woning. Mocht je hier vragen over hebben, dan staat onze hypotheekadviseur voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

Maak nu een afspraak

Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Gratis woningwaarderapport: 

ontdek de waarde van de woning die je op het oog hebt.

Denk je erover na om een woning te kopen en of je woning te verkopen? Dan is het goed om te weten wat de waarde is.


Ons kosteloze woningwaarderapport geeft je inzicht in:

  • reële waarde van je woning;
  • perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde m2);
  • woonoppervlakte (het aantal geregistreerde m2);
  • prijzen van woningen in de buurt;
  • kadastrale kaart.

Wil je een gratis woningwaarderapport ontvangen? 

Vul dan via de onderstaande knop het korte formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport, neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over hypotheekadvies

Wat is het voordeel van een hypotheekadviseur in Amsterdam?

Een hypotheekadviseur van Excellent Finance helpt je bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek voor een woning in Amsterdam of omstreken. Als onafhankelijk adviseurs kijken wij niet alleen naar hypotheken met die bij je huidige situatie passen, maar ook over 20 tot 30 jaar bij jou en je wensen passen. Samen zoeken we de hypotheek met de beste voorwaarden voor jou, zodat jij met financiële rust in Amsterdam kunt wonen.

Wat is de beste hypotheekadviseur in Amsterdam?

Excellent Finance is niet voor niets uitgeroepen tot beste hypotheekadvies bureau door het RiFD. Ben je op zoek naar een onafhankelijk adviseur in Amsterdam? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende eerste afspraak.

Wat is het verschil tussen hypotheekadvies en onafhankelijk hypotheekadvies?

Bij standaard hypotheekadvies heeft de adviseur belang bij het afsluiten van een hypotheek bij een van de aangesloten geldverstrekkers. Een standaard hypotheekadviseur heeft een selectie van aanbieders waaruit gekozen kan worden. Daarbij speelt het belang van de portemonnee van de adviseur mee. Bij onafhankelijk hypotheekadvies is de hypotheekadviseur niet gebonden aan enkele aanbieders, maar heeft de keuze uit meerdere geldverstrekkers waarbij geheel onafhankelijk een keuze gemaakt kan worden. Deze keuze is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en is dus altijd op maat. Het belang van de portemonnee van de hypotheekadviseur speelt hierbij geen rol. Het belangrijkste is dat jouw nieuwe hypotheek goed aansluit op jouw wensen.

Wat kost hypotheekadvies?

De kosten voor hypotheekadvies verschillen per financiële situatie. Voor starters is hypotheekadvies in veel gevallen goedkoper dan bij mensen die al woningeigenaar zijn. Ook voor ondernemers zijn de tarieven hoger, omdat er in het geval van ondernemers aan meerdere regels voldaan moet worden om een hypotheek aan te kunnen vragen. Het beoordelen van de jaarcijfers van een onderneming is complexer en vergt meer tijd dan het beoordelen van de werkgeversverklaring van een werknemer in loondienst. Onze hypotheekadviseur kan een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Tevens is hypotheekadvies eenmalig fiscaal aftrekbaar.

Team Excellent Finance 25 jaar

Wij zijn Excellent Finance

Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur, Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbeterd. Dit doen we op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financieel advies, financiële planning en financial life style planning voor particulieren, ondernemers en bedrijven.  Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen hiermee behoort zij tot de 685  snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
https://excellentfinance.nl/financieel-vrij-opnemen-overwaarde/

Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder, en Amsterdam. Onze hypotheekadviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een hypotheekadvies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.