Hypotheek Advies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste Hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland

Beoordeeld met 9,5
Gebaseerd op 190+ reviews
Beste kantoor 2020
Beoordeeld door RiFD als beste hypotheekadvieskantoor
25 jaar ervaring
Sinds 1997 financieel adviseur
Hypotheek Advies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste Hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland

25 jaar ervaring
Sinds 1997 financieel adviseur

Hypotheekadvies gaat voor ons verder dan een hypotheek, het gaat om jouw huis

Je wil je eerste huis kopen, samenwonen, verbouwen, verhuizen, je bestaande hypotheek verhogen, extra aflossen, garant staan voor iemand, uit elkaar.. Er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij hypotheekadvies nodig is. Wij vinden dat een hypotheek veel meer is dan een lening. Het gaat om jouw huis en jouw financiële rust, nu en in de toekomst. Daar wil je goed bij geholpen worden. Hypotheekadvies is de eerste stap

Behulpzaam, geduldig, praat goed en leuk, kundig en legt het goed en duidelijk uit. Alle medewerkers hebben mij zeer goed bijgestaan. Het is een team dat staat.
Janneke Pater
Adviseur heeft ons heel goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd. Flinke besparing daardoor en zelfs een nieuwe badkamer in het verschiet. Een dikke pluim.
Heel het team van Excellent is goed.
Toetie Witbraad
Zeer tevreden met hoe het proces verlopen is. Goed ingelicht en, omdat alles beheerd werd door de adviseurs werden we erg ontlast. Dat was heel fijn. Zal jullie zeker adviseren bij andere.
Requinio

Een goede hypotheek afsluiten kost tijd

Er komen steeds meer hypotheekaanbieders bij met ieder hun eigen voorwaarden. Een hypotheek vinden is geen probleem. Een goede hypotheek die goed aansluit op jouw wensen, echter, is een stuk lastiger. Welke hypotheek past zowel nu als over 30 jaar bij jou? Omdat een hypotheek waarschijnlijk de grootste lening is die je ooit zal afsluiten, wil je daar goed over nadenken. Je wil zelf een goede keuze kunnen maken, zonder dat je door een adviseur in een bepaalde richting wordt geduwd. Zet nu de eerste stap 

Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Onafhankelijk hypotheekadvies van Excellent Finance

Bij Excellent Finance bieden we onafhankelijk hypotheekadvies. Wij kijken niet naar de hypotheken waar wij het meest op kunnen verdienen, maar we kijken naar hypotheken die het beste bij jou passen. Wij zijn niet gebonden aan een kleine selectie aanbieders, waardoor we niet gedwongen zijn te kiezen voor een hypotheek die niet goed aansluit. We kunnen juist voor elke situatie de juiste hypotheek aanbieden, omdat wij werken met veel verschillende hypotheekaanbieders. Als het niet kan of verantwoord is zeggen we je dat ook eerlijk. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs hebben jarenlange ervaring en expertise in hypotheken, het aanvragen, oversluiten en aflossen ervan. Met persoonlijk hypotheekadvies van Excellent Finance zet je de eerste stap in een financieel bewuste toekomst. 

rente hypotheek

Excellent Finance kenmerkt zich door een zeer persoonlijke manier van communiceren met de perfecte balans tussen zakelijk en emotioneel advies. Dit alles heeft voor mij geleid tot een heel gunstige en veilige hypotheek. Het is een integer bedrijf met oog voor het beste resultaat voor de klant, zelfs als ze daarvoor extern moeten doorverwijzen. Klantbelang gaat voor alles. En dat blijkt niet alleen voor de hypotheek, maar ze bieden een heel voortgangspakket waardoor ik in alle rust kan starten met verbouwen en daarna verhuizen.

Carin via Advieskeuze.nl

In 6 Stappen de beste hypotheek voor jou

Bij wie ben je aan het juiste adres voor hypotheekadvies? Alles valt of staat met jouw gevoel bij de hypotheekadviseur. Daarom kun je bij ons terecht voor een vrijblijvende eerste afspraak. Je kunt zo ervaren of het klikt tussen jou en de hypotheekadviseur. Je sluit immers een belangrijke lening af en dan wil je vertrouwen hebben in je adviseur. Plan daarom direct online een afspraak in. 


Klikt het bij beide partijen? Dan verloopt ons hypotheekadvies in de volgende zes stappen. Handig om te weten wat je kunt verwachten!

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
In 6 Stappen de beste en voordeligste hypotheek

1. Eerste kennismaking

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

In een eerste gesprek wordt duidelijk wat jouw maximale hypotheek is en of het huis dat jij op het oog hebt binnen handbereik ligt. Daarbij kijken we naar jouw inkomen, het inkomen van een eventuele partner waarmee je een huis koopt, je huidige woning, vermogen in vorm van spaargeld en andere vormen van vermogen wat de totale hoogte van jouw hypotheek kan beïnvloeden.

hypotheek aanpassen
Koersbepalen

2. Ontdekkingsafspraak

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Wat zijn jouw wensen voor nu en over 30 jaar? Verwacht je dat jouw persoonlijke situatie of financiële situatie verandert, ga je voor jezelf beginnen of wil je binnen 30 jaar verhuizen naar een andere stad of dorp? Door jouw wensen duidelijk in kaart te brengen, wordt hypotheekadvies nog waardevoller. 

rente hypotheek
Wij gaan op zoek naar de beste hypotheek

3. De juiste hypotheek selecteren

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Op zoek naar de beste hypotheek voor jou

Zodra jouw wensen in kaart zijn gebracht, gaat onze onafhankelijke hypotheekadviseur op zoek naar de beste hypotheek voor jou. Daarbij kijken we zowel naar de verschillende hypotheekvormen als de geldverstrekkers en de voorwaarden die elke hypotheekverstrekker aan zijn hypotheken stelt. 

actuele rente hypotheek

4. Presentatie hypotheekplan

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Zodra het hypotheekplan klaar is, zal onze hypotheekadviseur dit aan je presenteren. Hierbij zal onze onafhankelijke hypotheekadviseur meer vertellen over de hypotheekvorm, de rente, de maandelijkse kosten en waarom onze adviseur deze hypotheek voor jullie heeft geselecteerd. 

huidige rente hypotheek

5. Tussenevaluatie

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Na het presenteren van het hypotheekplan moeten de benodigde documenten worden aangeleverd. Onze hypotheekadviseur zal je daarbij begeleiden. Als alle benodigde documenten zijn aangeleverd, kunnen wij de hypotheek voor je aanvragen. Zodra je hypotheek is goedgekeurd, staat alleen het passeren van je hypotheek bij de notaris jou nog in de weg van jou en je nieuwe hypotheek. 

lineaire hypotheek

6. Gefeliciteerd naar de notaris

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

De laatste stap

Hypotheekadvies is ontzettend waardevol. Het bespaart je veel tijd, geld en zorgen. De tarieven voor het onafhankelijk advies van Excellent Finance verschilt per situatie. Zo is hypotheekadvies voor starters goedkoper dan hypotheekadvies voor mensen die willen verhuizen. Ook voor ondernemers bieden wij hypotheekadvies aan. Omdat daar meer regels aan verbonden zijn, is ook voor ondernemers het tarief hoger. 

annuïtaire hypotheek

In het kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseur zullen de kosten voor ons hypotheekadvies toegelicht worden. Staar je niet blind op de hoge kosten van onafhankelijk hypotheekadvies. Kijk daarbij vooral naar het resultaat in de vorm van een goede hypotheek en de besparing op gebied van tijd, geld en zorgen die je hypotheekadviseur heeft weggenomen. 


De kosten voor het hypotheekadvies zijn tevens eenmalig fiscaal aftrekbaar, net als de kosten voor het afsluiten van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de notariskosten. In dit artikel lees je welke kosten fiscaal aftrekbaar zijn bij het aankopen van een woning. Mocht je hier vragen over hebben, dan staat onze hypotheekadviseur voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

Maak nu een afspraak

Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Gratis woningwaarderapport: 

ontdek de waarde van je woning

Denk je erover na om een woning te kopen en of je woning te verkopen? Dan is het goed om te weten wat de waarde is.


Ons kosteloze woningwaarderapport geeft je inzicht in:

  • reële waarde van je woning;
  • perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde m2);
  • woonoppervlakte (het aantal geregistreerde m2);
  • prijzen van woningen in de buurt;
  • kadastrale kaart.

Wil je een gratis woningwaarderapport ontvangen? 

Vul dan via de onderstaande knop het korte formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is het voordeel van een hypotheekadviseur in Amsterdam?

Een hypotheekadviseur van Excellent Finance helpt je bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek voor een woning in Amsterdam of omstreken. Als onafhankelijk adviseurs kijken wij niet alleen naar hypotheken met die bij je huidige situatie passen, maar ook over 20 tot 30 jaar bij jou en je wensen passen. Samen zoeken we de hypotheek met de beste voorwaarden voor jou, zodat jij met financiële rust in Amsterdam kunt wonen.

Wat is de beste hypotheekadviseur in Amsterdam?

Excellent Finance is niet voor niets uitgeroepen tot beste hypotheekadvies bureau door het RiFD. Ben je op zoek naar een onafhankelijk adviseur in Amsterdam? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende eerste afspraak.

Wat is het verschil tussen hypotheekadvies en onafhankelijk hypotheekadvies?

Bij standaard hypotheekadvies heeft de adviseur belang bij het afsluiten van een hypotheek bij een van de aangesloten geldverstrekkers. Een standaard hypotheekadviseur heeft een selectie van aanbieders waaruit gekozen kan worden. Daarbij speelt het belang van de portemonnee van de adviseur mee. Bij onafhankelijk hypotheekadvies is de hypotheekadviseur niet gebonden aan enkele aanbieders, maar heeft de keuze uit meerdere geldverstrekkers waarbij geheel onafhankelijk een keuze gemaakt kan worden. Deze keuze is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en is dus altijd op maat. Het belang van de portemonnee van de hypotheekadviseur speelt hierbij geen rol. Het belangrijkste is dat jouw nieuwe hypotheek goed aansluit op jouw wensen.

Wat kost hypotheekadvies?

De kosten voor hypotheekadvies verschillen per financiële situatie. Voor starters is hypotheekadvies in veel gevallen goedkoper dan bij mensen die al woningeigenaar zijn. Ook voor ondernemers zijn de tarieven hoger, omdat er in het geval van ondernemers aan meerdere regels voldaan moet worden om een hypotheek aan te kunnen vragen. Het beoordelen van de jaarcijfers van een onderneming is complexer en vergt meer tijd dan het beoordelen van de werkgeversverklaring van een werknemer in loondienst. Onze hypotheekadviseur kan een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Tevens is hypotheekadvies eenmalig fiscaal aftrekbaar.

https://excellentfinance.nl/financieel-vrij-opnemen-overwaarde/

Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder, en Amsterdam. Onze hypotheekadviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een hypotheekadvies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.