Hypotheekadvies in Amsterdam

Hypotheekadvies in Amsterdam

In 6 stappen de beste en voordeligste hypotheek voor jou.

Vertel mij meer


Beoordeeld met 9+

Gebaseerd op 190+ reviews

Beste hypotheekadvieskantoor

Beoordeeld door RiFD

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur
Woning kopen in Amsterdam

Hypotheekadvies in Amsterdam

In 6 stappen de beste en voordeligste hypotheek voor jou.

Een huis kopen in Amsterdam: jouw kansen op een krappe woningmarkt

Advies hypotheek Amsterdam

Door de huidige woning schaarste op de Amsterdamse woningmarkt is het moeilijk om het huis van je dromen te kopen. Als je een woning hebt gevonden die je kunt financieren met jouw maximale hypotheek, vis je al snel achter het net. Je bent namelijk niet de enige die belangstelling heeft.


Hoe vergroot je jouw kansen op een woning kopen in Amsterdam, zodat je dit keer niet achter het net hoeft te vissen? Goed hypotheekadvies is de eerste stap.

Hypotheek Team Amsterdam

Raymond de Vries

Wouter Droog

Femke Ooms-Bloksma

Geert Bruin

Geert Bruin

Hans van Loenen

Onafhankelijk hypotheekadvies voor (aanstaande) Amsterdammers

Excellent Finance is door het RiFD uitgeroepen tot beste hypotheekadvies bureau van 2020. Met meer dan 25 jaar ervaring in hypotheken afsluiten en oversluiten ben jij als (aanstaande) Amsterdammer aan het juiste adres voor hypotheekadvies. In een oriënterend gesprek kijken we naar jouw maximale hypotheek, je huidige situatie en je persoonlijke wensen voor in de toekomst. Wil je in de toekomst minder werken, verwacht je een gezinsuitbreiding of ga je binnenkort met pensioen?


Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar jouw huidige situatie, maar ook naar je toekomstige situatie. Zo ben jij er zeker van dat je nieuwe hypotheek niet alleen nu, maar ook later bij jouw situatie past. Dat geeft financiële rust.

Google Reviews

Prettig communicerend, meedenkend en professioneel financieel adviesbureau. Erg veel (steun) gehad aan het intensieve contact dat we hadden vóór, tijdens en hopelijk ook na het kopen van mijn huis. Ik kan Excellence Finance, en in het bijzonder Raymond, warm aanbevelen.

Mart Roumen

De voordelen van Excellent hypotheekadvies in Amsterdam

Om je kansen op een huis kopen in Amsterdam te vergroten, is het aan te raden om een hypotheekadviseur in Amsterdam te raadplegen. Een hypotheekadviseur kent de stad, de ontwikkelingen in de markt en de staat van de huizen. Met onafhankelijk advies, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie, vergroot jij je kansen om zorgeloos en in financiële rust te wonen in Amsterdam.


  • Altijd de beste hypotheek, nu en in de toekomst
  • Hypotheek met financiële rust en zekerheid
  • Heldere uitleg over de risico’s
  • Goed en persoonlijk advies, ook op afstand
  • Eerlijke en onafhankelijke vergelijking
  • Groot aanbod aan hypotheekverstrekkers
  • Persoonlijk en overzichtelijk adviesrapport
  • Dure keuzes worden voorkomen
  • Ervaren en erkende hypotheekadviseurs
  • Wij gaan voor een 9+ ervaring

Met onze ervaring en expertise weten we precies hoe we je moeten begeleiden bij het kopen van een huis in Amsterdam. Samen regelen we jouw droomhuis, inclusief de beste en voordeligste hypotheek. 

Je kansen vergroten? Kies voor een adviseur en een aankoopmakelaar in Amsterdam

Hypotheek regelen in Amsterdam

Ben je het zat om keer op keer mis te grijpen voor het kopen van een woning in Amsterdam? Naast hypotheekadvies kunnen wij je ook ondersteunen met een van onze aankoopmakelaars. Onze aankoopmakelaar krijgt het aanbod in Amsterdam al te zien, ver voordat het op Funda komt. Daarnaast weet een aankoopmakelaar ook meer over het huis, de fundering, de verkopende partij en eventuele verkochte huizen in de buurt.


Zodra je ons hypotheekadvies hebt ingewonnen, kun je een aankoopmakelaar inschakelen om gericht te zoeken naar jouw nieuwe droomhuis in Amsterdam en omstreken.

De adviseur was buitengewoon vriendelijk, accuraat en zeer meedenkend tijdens het hele proces van onze hypotheek aanvraag. Door haar zeer belangrijke tips hebben we de juiste hypotheek constructie gekozen. Mede door haar snelle aanpak en zeer vriendelijke contact hebben we nu een huis kunnen kopen.

Yael Spach via; Advieskeuze.nl

In 6 Stappen de beste en voordeligste hypotheek in Amsterdam

hypotheek verlengen in Amsterdam

1. Eerste kennismaking >>

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Eerst​​​​e kennismaking

De eerste kennismaking is op onze kosten

Een kans om elkaar te leren kennen. Jij wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt en wij ook. Dit is nodig voor een goed hypotheekadvies. Het eerste gesprek is volledig kosteloos en vrijblijvend.

hypotheek aanpassen in Amsterdam
looptijd hypotheek in Amsterdam

2. Ontdekkingsafspraak >>

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Ontdekkingsafspraak 

Wat is je  woondroom?

We willen zoveel mogelijk van je weten. We hebben het over zaken zoals je situatie vroeger, hoe die nu is en hoe je zou willen dat die wordt. Op basis hiervan schetsen we samen mogelijke routes. 

rente hypotheek in Amsterdam
nieuwe hypotheek in Amsterdam

3. Wij gaan op zoek naar de beste hypotheek >>

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Op zoek naar de beste hypotheek voor jou

We gaan van start

Bevalt onze aanpak? Mooi. Heb je vragen? Dan beantwoorden we die graag. Wanneer alles helder en akkoord voor je is, tekenen we de samenwerkingsovereenkomst.

actuele rente hypotheek in Amsterdam
extra hypotheek in Amsterdam

4. Presentatie hypotheekplan >>

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Presentatie  hypotheekplan

Op weg naar je hypotheek

We bespreken alle hypotheekmogelijkheden en kiezen samen de beste. Vervolgens stippelen we je pad uit op weg naar de beste hypotheek, zodat je van tevoren al weet wanneer wat nodig is en hoe ver je bent.

huidige rente hypotheek in Amsterdam
aflosvrije hypotheek in Amsterdam

5. Tussenevaluatie >>

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Tussenevaluatie

Inzicht door overzicht

We bewaken belangrijke verplichtingen die voor een bepaalde datum voldaan moeten zijn, zoals het regelen van een bankgarantie of de ontbindende voorwaarden voor je hypotheekaanvraag. We evalueren ook onze samenwerking om te zien waar het goed gaat, waar het misschien beter kan en of dat we ergens moeten bijsturen.

lineaire hypotheek in Amsterdam
duurzame hypotheek in Amsterdam

6. Gefeliciteerd naar de notaris >>

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Gefeliciteerd je hypotheek is akkoord, op naar de notaris

De laatste stap

Gefeliciteerd! Je hypotheek is rond. We hebben alles gecontroleerd en het klopt helemaal. Het enige wat nog rest is de gang naar de notaris die zorgt voor de laatste afwikkeling. Klaar om de sleutels van je nieuwe woning te ontvangen?

annuïtaire hypotheek in Amsterdam

Wij zijn meer dan alleen een hypotheekspecialist en adviseur

We kijken naar je complete financiële plaatje

Afspraak maken


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Vragen over hypotheekadvies

Wat is het voordeel van een hypotheekadviseur in Amsterdam?

Een hypotheekadviseur van Excellent Finance helpt je bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek voor een woning in Amsterdam of omstreken. Als onafhankelijk adviseurs kijken wij niet alleen naar hypotheken met die bij je huidige situatie passen, maar ook over 20 tot 30 jaar bij jou en je wensen passen. Samen zoeken we de hypotheek met de beste voorwaarden voor jou, zodat jij met financiële rust in Amsterdam kunt wonen.

Wat is de beste hypotheekadviseur in Amsterdam?

Excellent Finance is niet voor niets uitgeroepen tot beste hypotheekadvies bureau door het RiFD. Ben je op zoek naar een onafhankelijk adviseur in Amsterdam? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende eerste afspraak.

Wat is het verschil tussen hypotheekadvies en onafhankelijk hypotheekadvies?

Bij standaard hypotheekadvies heeft de adviseur belang bij het afsluiten van een hypotheek bij een van de aangesloten geldverstrekkers. Een standaard hypotheekadviseur heeft een selectie van aanbieders waaruit gekozen kan worden. Daarbij speelt het belang van de portemonnee van de adviseur mee. Bij onafhankelijk hypotheekadvies is de hypotheekadviseur niet gebonden aan enkele aanbieders, maar heeft de keuze uit meerdere geldverstrekkers waarbij geheel onafhankelijk een keuze gemaakt kan worden. Deze keuze is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en is dus altijd op maat. Het belang van de portemonnee van de hypotheekadviseur speelt hierbij geen rol. Het belangrijkste is dat jouw nieuwe hypotheek goed aansluit op jouw wensen.

Wat kost hypotheekadvies?

De kosten voor hypotheekadvies verschillen per financiële situatie. Voor starters is hypotheekadvies in veel gevallen goedkoper dan bij mensen die al woningeigenaar zijn. Ook voor ondernemers zijn de tarieven hoger, omdat er in het geval van ondernemers aan meerdere regels voldaan moet worden om een hypotheek aan te kunnen vragen. Het beoordelen van de jaarcijfers van een onderneming is complexer en vergt meer tijd dan het beoordelen van de werkgeversverklaring van een werknemer in loondienst. Onze hypotheekadviseur kan een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Tevens is hypotheekadvies eenmalig fiscaal aftrekbaar.

Financieel adviseurs

Een huis kopen in Amsterdam wordt eenvoudig met ons hypotheekadvies

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Heb je al een huis in Amsterdam op het oog of kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken van een geschikte woning? Bij Excellent Finance vind je alle experts onder één dak. Wij gaan voor een 9+ ervaring. Dat betekent voor ons goed en persoonlijk advies, waardoor jij financiële rust en vrijheid ervaart.
Afspraak maken
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk