Aankoopmakelaar

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertouwelijk

Aankoopmakelaar

Wij zijn de aankoopmakelaar die voor jou onderhandeld alsof het ons eigen geld is.

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
 • Binnen 24 uur bieden of onderhandelen

 • 100% aankoopgarantie

 • 97% meer kans op succesvolle aankoop

 • Lagere koopprijs dan door het zelf te doen

 • Ontvang tot 48 uur eerder woonaanbod dan op Funda

De woningmarkt verandert in rap tempo. Er worden steeds meer woningen onder de vraagprijs verkocht dan boven de vraagprijs.

Met de torenhoge energieprijzen is de energiezuinigheid van een huis juist nu heel belangrijk geworden.

In de huidige woningmarkt is het belang van een aankoopmakelaar groter dan ooit. Daarnaast is het inschakelen van een aankoopmakelaar nu ook veel lucratiever geworden. Onze aankoopmakelaar kan veel geld voor je verdienen door minder te betalen voor je nieuwe huis.

Loop je tegen een van deze punten aan?

Schakel dan nu een aankoopmakelaar in!

 • Je twijfelt over de hoogte van het bedrag dat je moet bieden

 • Je wilt snel toeslaan omdat er meer kapers op de kust zijn

 • Je wilt klankborden over wat de beste aankoopstrategie is

 • Is het nog rendabel om een huis te verbouwen of te verduurzamen

 • De vraagprijs is (veel) te hoog en je zoekt een specialist die je helpt om de bodemprijs te onderhandelen

 • Je twijfelt over de bouwkundige staat

 • Je vraagt je af of de VVE (vereniging van eigenaren) wel financieel gezond is of dat deze alleen maar op papier bestaat

 • Binnen jouw budget lukt het niet een geschikt huis te vinden

 • Door de extreem hoge energietarieven vraagt je jezelf af hoe duurzaam de woning is

 • Je wilt jezelf wapenen tegen bullshit verhalen van verkoopmakelaars

Financieel vrij

100% 

In jouw belang

Woningen aangekocht

Ervaring
Energieprijzen

Dat klinkt gek misschien maar het zit als volgt. Tot 2020 was het mogelijk om voor nog geen 10 euro online een energielabel te laten maken voor je huis zonder dat een deskundige je woning kwam inspecteren. Je raad het al met wat 'manipuhelpen" had je zo een energielabel A of B in handen. In de praktijk kan het dus best zijn dat je het energieverbruik van een G label moet betalen. Met de door Poetin opgedreven belachelijke energie tarieven wordt je daar niet heel blij van. 


Wat nog erger is, is als je bijna net zoveel aan energiekosten als aan je hypotheek moet betalen. De rente van je hypotheek is nog aftrekbaar, de kosten van gas en elektriciteit niet. Om over de onverkoopbaarheid van je huis in de toekomst nog maar te zwijgen.

Kijk dus goed naar het aantal kilowattuur elektra en kubieke meters gas verbruik van de huidige eigenaar, dat zegt meer dan een energielabel.

Stappenplan online aankoopbegeleiding

1e kennismaking per telefoon, Google Meet of Teams om elkaar beter te leren kennen, je wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt en wij ook. Voor goed advies is een klik nodig.
Samen bespreken je wensen, mogelijkheden en praten je bij over de actuele woningmarkt ontwikkelingen toegespitst op jouw woonwensen.
Data
Wij bepalen met heel veel slimme data de echte waarde van de woning die je overweegt te kopen en je krijgt een waarde rapport. 
Bieden
Wij vragen alle relevante documenten van de de woning op bij de verkoopmakelaar en bespreken deze met jou, samen bepalen we de beste aankoopstrategie, bieden of juist onderhandelen over de prijs
Onderhandelingen
Wij voeren namens jou met de verkoopmakelaar de onderhandelingen of brengen een super concurrerend bod en voorwaarden uit.
Hypotheek Advies
Woning gekocht, er is overeenstemming met de verkoper(s).
Ondertekenen
Wij controleren alle juridische documenten en checken of onze afspraken op de juiste wijze zijn vastgelegd in koopovereenkomst, zodat je deze met een gerust hart kunt tekenen.
Notaris
Gefeliciteerd naar de notaris, wij hebben alles gecontroleerd, inclusief de notarisafrekening.

v.a. € 1499,-  en je betaalt pas bij de notaris

Stappenplan online aankoopbegeleiding

[1.] 1e kennismaking per telefoon, Google Meet of Teams om elkaar beter te leren kennen, je wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt en wij ook. Voor goed advies is een klik nodig.

[2.] Samen bespreken je wensen, mogelijkheden en praten je bij over de actuele woningmarkt ontwikkelingen toegespitst op jouw woonwensen.

[3.] Wij bepalen met heel veel slimme data de echte waarde van de woning die je overweegt te kopen en je krijgt een waarde rapport. 

[4.] Wij vragen alle relevante documenten van de de woning op bij de verkoopmakelaar en bespreken deze met jou, samen bepalen we de beste aankoopstrategie, bieden of juist onderhandelen over de prijs

[5.] Wij voeren namens jou met de verkoopmakelaar de onderhandelingen of brengen een super concurrerend bod en voorwaarden uit.

[6.] Woning gekocht, er is overeenstemming met de verkoper(s).

[7.] Wij controleren alle juridische documenten en checken of onze afspraken op de juiste wijze zijn vastgelegd in koopovereenkomst, zodat je deze met een gerust hart kunt tekenen.

[8.] Gefeliciteerd naar de notaris, wij hebben alles gecontroleerd, inclusief de notarisafrekening.

V.a. € 1499,-  en je betaalt pas bij de notaris

Stefan Kosse
Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol.


Stefan Kosse

Een aankoopmakelaar die nee zegt?

Ja dat klinkt gek uit de mond van een aankoopmakelaar, dat geven we gelijk toe. Wij zeggen regelmatig nee tegen onze klanten, om het niet te doen, om de woning niet te kopen, omdat we onderhandelen en aankopen als of het ons eigen geld is. Er zijn tal van redenen te verzinnen om het soms niet te doen en dan zeggen we je dat ook eerlijk. We gaan dan met volle moed door en samen op zoek naar een woning waar we beiden volwaardig ja tegen kunnen zeggen. Onze aanpak als aankoopmakelaar gaat je heel veel woonplezier opleveren en narigheid en kosten besparen. Dat geeft rust.

11 reden om de aankoopmakelaars van Excellent Finance in te schakelen

 • 100% aankoopgarantie;

 • Toegang tot huizen die (nog) niet op Funda staan;

 • Super snel binnen 24 uur mogelijk om voor jou te bieden of onderhandelen over de vraagprijs;

 • Financiële check door erkend hypotheekspecialist met biedcertificaat waardoor je veel sterker staat ten opzichte van je concurrenten; 

 • Inzicht in de echte waarde van een huis door woningwaarde rapport gebaseerd op heel veel data;

 • 97% meer kans dat je aankoop succesvol is;

 • Lagere koopprijs dan door het zelf te doen;

 • Meer rust en minder stress; 

 • Wij doen namens jou in overleg de onderhandelingen met de verkopend makelaar;

 • Beste prijs-kwaliteit vergeleken met andere makelaars of zelf doen; 

 • Gecertificeerd aankoopbegeleider;

Excellent Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de aankoopbegeleiding van woningen door heel Nederland. Alle aankoopmakelaars zijn gecertificeerde aankoopmakelaars die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de huizenmarkt binnen een bepaalde regio en kunnen hierdoor nog beter inspelen op kansen die zich voordoen. Dat vergroot de kans op een succesvolle aankoop voor jou. En dat is waar we het voor doen. 


Wij werken niet op No Cure No Pay basis, omdat wij ervan overtuigt zijn dat je op deze basis nooit de juiste intentie van je aankoopmakelaar kunt verwachten. Bij No Cure No Pay verdient een aankoopmakelaar als je een woning aankoopt. Er is dus een financiële prikkel om jou te forceren een woning te kopen voor een te hoog bedrag of misschien zelfs een woning die eigenlijk niet voldoet aan jouw wensen. Wij willen nee tegen je kunnen zeggen als jouw droomhuis een nachtmerrie kan worden door een te hoge aankoopprijs of bouwtechnische mankementen die veel geld gaan kosten.

Gecertificeerd aankoopmakelaar

                                                                               

Wat doet een gecertificeerd aankoopmakelaar voor mij?

Dat bepaal je zelf. Je maakt hierover vooraf duidelijke afspraken met de gecertificeerd aankoopbegeleider. Deze worden vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Natuurlijk is het verstandig als je je tijdens het gehele aankoopproces laat begeleiden door een gecertificeerd aankoopbegeleider. De gecertificeerd aankoopbegeleider voert voor jou dan volgende werkzaamheden uit:
- Samen met jou de woning bezichtigen
- Onderzoeken of sprake is van achterstallig onderhoud of bouwkundige gebreken
- Aangeven wanneer een bouwkundige keuring gewenst of noodzakelijk is
- Onderzoeken of sprake is van bodemverontreiniging of specifieke gebreken, zoals de aanwezigheid van asbest, olietanks, betonrot ed.
- Onderzoek doen naar de rechten en plichten die kunnen rusten op de woning en het perceel
- De waarde van de woning bepalen en de onderhandelingsstrategie met jou bespreken
- Namens jou de onderhandelingen voeren over de voorwaarden en de prijs
- Ervoor zorgen dat jouw belangen zijn gewaarborgd en dat de voor jou van belang zijnde bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst
- De woning inspecteren vóór de overdracht en jou begeleiden met de verdere afhandeling

Ben ik verzekerd als een aankoopmakelaar schade oplevert?

Een gecertificeerd aankoopbegeleider krijgt van jou de opdracht om je te begeleiden in het aankoopproces. Dat wordt vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Als de gecertificeerd aankoopbegeleider zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en jij hierdoor schade ondervindt, kunt je de gecertificeerd aankoopbegeleider hierop aanspreken. Dan is het prettig om te weten dat de gecertificeerd aankoopbegeleider verzekerd is voor de schade die door zijn handelen kan ontstaan.

Zijn de kosten van een aankoopmakelaar aftrekbaar?

De kosten die je maakt als je een aankoopmakelaar in de arm neemt zijn niet volledig fiscaal aftrekbaar. Zo kun je de courtagekosten, de kosten voor de diensten van de aankoopmakelaar, niet aftrekken. Maar de taxatiekosten zijn weer wel aftrekbaar. Zorg er dus voor dat je de factuur van de taxatie goed bewaart. Heb je geen aparte factuur gekregen, vraag hier dan naar.

                                                                       

Wat is een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Is een huis kopen met een aankoopmakelaar slim?

Zijn de kosten van een aankoopmakelaar aftrekbaar?

Wel of geen aankoopmakelaar inschakelen bij de aankoop van een woning?

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft jou inzicht in:

 • De reële waarde van je nieuwe woning;
 • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
 • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
 • Prijzen van woningen in de buurt;
 • Kadastrale kaart

null

Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder en Amsterdam. Onze aankoopmakelaars werken echter door heel Noord-Holland. Onze aankoopmakelaars  kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van aankoopbegeleiding voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam. Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.