Waarom is je huis kopen met een aankoopmakelaar slim?
Aankoopmakelaar

 Aankoopmakelaar van Excellent Finance

Wij onderhandelen voor jou als of het ons eigen geld is.

Waarom is je huis kopen met een aankoopmakelaar slim?

Een aankoopmakelaar is er alleen voor jou. Maar let daarbij wel op. 

Iedereen mag zich "aankoopmakelaar" noemen, dit is geen beschermd beroep.


Is Funda je favoriete app? Hard op zoek naar je droomhuis of eerste woning? Of je nu een starter bent of al ervaring hebt op de woningmarkt, een huis kopen blijft de grootste investering die velen van ons doen.


Je koopt daarnaast niet alleen een huis maar ook een thuis. Het is de plek waar je tot rust komt, mooie herinneringen opbouwt, gezellige avonden met vrienden en of partner doorbrengt en je gezin ziet opgroeien.


Je wilt dit dus goed doen, maar een woning kopen en een hypotheek regelen zijn ingewikkeld. Het kan een uitstekende investering zijn of een molensteen om je nek. Afhankelijk van je beslissingen. Zorg er dus voor dat je de juiste neemt en gebruik een gecertificeerd aankoopbegeleider als aankoopmakelaar.


Kijk met je hart, maar koop je woning met je hoofd

Bij het zien van onze droomwoning, bestaat het risico dat we ons te veel laten meeslepen door ons hart. Hierdoor kunnen we financiële beslissingen nemen die later leiden tot ellende. En van onze droom een nachtmerrie maken.


Je neemt bijvoorbeeld een te hoge hypotheek. Heb je daarna nog wel geld over voor een vakantie of zaken zoals de studie van je kinderen en het onderhoud van de woning? Wat als de waarde van de woning daalt? En hoe zit het met de kleine lettertjes van al die hypotheekverstrekkers?


Dit zelf uitzoeken neemt veel tijd in beslag. Daarnaast hebben velen hier weinig diepgaande kennis van en weten zij niet waar ze op moeten letten.


Koop slim en neem contact op

Ontdek wat onze gecertificeerde aankoopbegeleider als aankoopmakelaarvoor je kan doen. 

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.

Aankoopbemiddeling

100% 

In jouw belang

200+

Woningen aangekocht

20+ jaar

Ervaring

Super leuke woning op Funda gezien en nu?

Dan zijn er vaak 2 mogelijkheden

Aankoopbegeleiding door gecertificeerd aankoopbegeleider

1. Onderhandelen over de prijs?


Ook op dit moment staan er nog steeds woningen te koop waar er ruimte is om te onderhandelen over de aankoopprijs. Dit kan omdat lokaal de woningmarkt nog niet overspannen is of simpelweg omdat de woning te duur te koop wordt aangeboden. Onderhandelen over de prijs is topsport, je moet ijzersterke zenuwen hebben en je emoties kunnen uitschakelen anders kan het een heel duur spelletje worden. Met een top onderhandeling kunnen we vaak veel geld voor je besparen en of betere voorwaarden afdwingen. 


Gecertificeerd aankoopspecialist

2. Bieden op de woning?

In steeds meer plaatsen is de woningmarkt overspannen aan het raken. Dit is allang niet meer beperkt tot Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag. Als er veel vraag naar woningen is maar weinig aanbod gaat de prijs omhoog. De vraagprijs wordt in deze plaatsen vaak gezien als  een bieden vanaf prijs. Toch komt het voor dat we een woning kunnen aankopen tegen de vraagprijs of net daar onder. Hoe gaat het in de praktijk? Bieden op een woning gaat vaak via een inschrijving. Nadat je hebt gekeken bij een woning heb je beperkt de tijd om je uiterste bod + voorwaarden bij de verkoper neer te leggen. Het is dus heel belangrijk om het juiste bod + voorwaarden te bepalen zodat jij de woning ook gegund krijgt.

Gecertificeerd aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding zonder risico

No No cure no pay garantie

Wanneer je ons inschakelt om voor jou een woning aan te kopen dan doe je dat zonder risico. Je betaald ons voor de best mogelijke ondersteuning en prijsonderhandeling die er is.

Daarom werken we niet op basis van No Cure No Pay. Niemand kan gratis werken en wij ook niet. Werkt een aankoopmakelaar alleen op basis van No Cure No Pay dan verdient hij alleen als hij daadwerkelijk een woning voor je aankoopt.

Er is dus een financiële prikkel om de aankoop te forceren. Dit is in onze ogen voor jou geen super goed uitgangspunt omdat de kans dan groot is op een slechte deal. 

Bijvoorbeeld doordat de aankoopprijs te hoog is of dat je een woning koopt die niet helemaal goed bij je past. Wij willen ook nee tegen je kunnen zeggen als je droom over een droomhuis een nachtmerrie kan worden. Zeg daarom nee tegen No Cure No Pay.

 • Wat is de waarde van je nieuwe woning?

  Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen vul het formulier in.

  Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


  Het woningwaarderapport geeft jou inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters)
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters)
  • Prijzen van woningen in de buurt
  • Kadastrale kaart
  Deze website gebruikt cookies