Aankoopmakelaar Den Helder

Aankoopmakelaar Den Helder

Wij kennen de Helderse makelaars en zorgen dat je er wel tussenkomt

100%
In jouw belang
200+
Woningen aangekocht
25+ jaar

Ervaring

Wil je graag wonen in de meest noordelijke badplaats van Nederland? Den Helder is een prachtige plek om te wonen. Hier wonen en leven mensen samen met het water. Lijkt dat je niet heerlijk? Een woning vinden in Den Helder is tegenwoordig erg makkelijk door apps als Funda of lokale makelaars. Maar door schaarste op de woningmarkt is een huis kopen lastiger dan je had gehoopt. 


Met de hulp van onze aankoopmakelaar vind je niet alleen de woning van je dromen, we zorgen er ook voor dat je een grotere kans maakt om de woning tegen de beste prijs kunt aankopen. Zonder je druk te maken over alles wat bij het kopen van een huis komt kijken. De aankoopmakelaar van Excellent Finance neemt je alle zorg uit handen. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. 

Een aankoopmakelaar inschakelen in Den  Helder?

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen in Den Helder?

De belangrijkste reden is dat je kansen met meer dan 80% stijgen om een huis te kopen, vaak tegen een betere aankoopprijs.


Wat doet een aankoopmakelaar eigenlijk? Een aankoopmakelaar let goed op de bouwkundige staat van het huis en regelt de bouwkundige keuring als dat nodig is. Hij let op factoren waar jij niet op let. Omdat je gehaast het eerste bod wil doen, bijvoorbeeld. Of omdat een woning soms te mooi is om waar te zijn en er veel verborgen gebreken zijn. De woning en omgeving wordt daarom altijd aan een grondig onderzoek onderworpen.


Een goede aankoopmakelaar in Den Helder biedt je rust en zekerheid tijdens het volledige aankoopproces van een woning. Zij onderzoeken of de vraagprijs van de woning het waard is. Want een aankoopmakelaar van Excellent Finance onderhandelt immers alsof het zijn eigen geld is. Daar kun je op bouwen. 


In Den Helder is er voor elk budget en elke wens een woning te vinden. Van statig grachtenpand tot moderne nieuwbouwwoning. Vind jouw droomwoning via Funda of vraag ons om hulp om de eerste keuze in nieuw woningaanbod te krijgen. 

Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol. In deze krappe woonmarkt hebben wij met de eerste bezichtiging ons droomhuis kunnen kopen met hulp van Femke en Raymond. Voor ons zijn dit toppers die een stapje extra zetten. En dat heeft voor ons goed uitgepakt.
Stefan Kosse
Voordelen van een aankoopmakelaar in Den Helder

Voordelen van een aankoopmakelaar in Den Helder

Onze aankoopmakelaars doen er alles aan om de investering terug te verdienen. De aankoopmakelaar staat naast je, tijdens het gehele aankoopproces. Je krijgt onafhankelijk en eerlijk advies over de woning. Ons doel is om jou te helpen bij het kopen van een bouwtechnische goede woning voor een goede prijs. 


De aankoopmakelaar beoordeelt de koopakte en geeft je uitgebreide toelichting. Je doet samen de eindinspectie, zodat je zeker weet dat de woning goed opgeleverd wordt. En hij gaat mee naar de notaris als de eigendomsoverdracht plaatsvindt. Een aankoopmakelaar in Den Helder is er bij alle stappen die je doorloopt bij het kopen van een woning en geeft je in elke stap passend advies.


Wil je ook rust en zekerheid bij het kopen van een huis? Neem dan vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar in Den Helder en ontdek jouw mogelijkheden.

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft je inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning;
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Prijzen van woningen in de buurt;
  • Kadastrale kaart

Aankoopmakelaar Excellent Finance