Aankoopmakelaar Den Helder

Wij kennen de Helderse makelaars en zorgen dat je er wel tussenkomt

Beoordeeld met 9,6

Gebaseerd op 250+ reviews

Beste kantoor 2020

Beoordeeld door RiFD als beste hypotheekadvieskantoor

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur

Aankoopmakelaar Den Helder

Wij kennen de Helderse makelaars en zorgen dat je er wel tussenkomt

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Loop je tegen een van deze punten aan? Schakel een aankoopmakelaar in!

 • Je wil graag in omgeving Den Helder blijven wonen, maar je bent je droomhuis nog niet tegengekomen. Het blijft vooral bij dromen en speuren op Funda.

 • Als je eenmaal een mooie woning op Funda bent tegengekomen, is deze vaak al verkocht (onder voorbehoud) en ben je dus nét te laat.

 • Je hebt geen idee wat je moet bieden. Dus doe je eigenlijk maar wat, op basis van je onderbuikgevoel.

 • De vraagprijs is (veel) te hoog en je zoekt een specialist die je helpt om de beste prijs te bepalen en te onderhandelen met de verkopende partij.

 • Je twijfelt over de bouwkundige staat van het huis, maar weet zelf niet waar je op moet letten.

 • Je vraagt je af of de VVE (vereniging van eigenaren) wel financieel gezond is of dat deze alleen maar op papier bestaat.

 • Het lijkt maar niet te lukken om binnen jouw budget en wensen een geschikt huis te vinden.

 • Je wilt jezelf wapenen tegen onzin verhalen van makelaars, maar weet niet wat waar is en wat enkel gebakken lucht is.

Stop met het weggooien van geld en kostbare tijd. Plan vandaag nog een vrijblijvende eerste afspraak in met een aankoopmakelaar. Onze gecertificeerde, onafhankelijke aankoopmakelaars in Den Helder helpen je bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Zonder dat je te veel betaalt. Neem contact met ons op om een eerste, vrijblijvende afspraak met een aankoopmakelaar in te plannen. 

Wat doet een aankoopmakelaar voor mij?

Wellicht heb je al eens eerder een huis in Den Helder of omgeving gekocht zonder aankoopmakelaar en denk je nu, "dit kunstje lukt me wel nog een keer". Je bespaart daarmee mooi wat kosten die je tijdens je verhuizing of verbouwing kunt gebruiken. Je loopt dan wel het risico dat je teveel betaalt voor een woning waar jij je oog op hebt laten vallen. Omdat je bod vele malen hoger is dan nodig is om de woning in de wacht te slepen, bijvoorbeeld. Of omdat je op het punt staat een huis te kopen waar in de toekomst veel in geïnvesteerd moet worden om het gewenste wooncomfort te kunnen behouden.


Omdat je een huis wil kopen, wil je besparen op kosten. Daar kun je immers de financiering of de aankleding van je nieuwe huis mee bekostigen. Onnodige kostenposten ga je daarom graag uit de weg. Veel mensen zien aankoopbegeleiding als kostenpost. Onzin! Een aankoopmakelaar in Den Helder is de slimste investering die je kunt maken. Je bespaart namelijk een hoop kosten. Denk aan een te hoge prijs voor je nieuwe huis, waar je de volgende 30 jaar aan vast zit in vorm van hypotheeklasten. Maar denk ook aan zaken als de fundering. Onze gecertificeerde, onafhankelijke aankoopmakelaars letten op factoren waar jij wellicht minder op let. De bouwkundige staat van het huis (en eventuele bouwkundige keuring) is daar een voorbeeld van. Soms wordt een woning zo gepresenteerd dat het te mooi lijkt om waar te zijn. En als iets te mooi is om waar te zijn, is dat vaak ook zo en kom je behoorlijk wat verborgen gebreken tegen. Dat kan je behoorlijk wat geld kosten. Veel meer dan de eenmalige investering in een aankoopmakelaar. 

Kennis over eerder verkochte woningen in Den Helder

Daarnaast heeft een aankoopmakelaar ook kennis over eerder verkochte woningen in de Den Helder en weet dus voor welke prijs de woningen verkocht zijn. Dat biedt een mooie basis voor de aankoop van jouw droomwoning in Den Helder. Je wil immers niet teveel betalen voor je nieuwe droomhuis. Een goede aankoopmakelaar in Den Helder biedt je rust en zekerheid tijdens het volledige aankoopproces van een woning. Zij onderzoeken of de vraagprijs van de woning het waard is. Want een aankoopmakelaar van Excellent Finance onderhandelt immers alsof het zijn eigen geld is. Daar kun je op bouwen. In Den Helder is er voor elk budget en elke wens een woning te vinden. Van statig grachtenpand tot moderne nieuwbouwwoning.

Google Reviews
Wij zijn al jaren tevreden klanten van Excellent Finance. Ze denken altijd met je mee en zijn goed te bereiken. Dankzij Excellent ervaren wij een enorme rust en zekerheid. Onlangs hebben wij dankzij hun aankoopmakelaar onze droomwoning weten te bemachtigen. Allemaal erg professioneel, en zonder hem en onze financieel adviseur had dit niet gelukt!
Dankbaar!
Ilonka Stuijvenberg

De voordelen van een aankoopmakelaar inschakelen in Den Helder

 • Een Excellent Finance aankoopmakelaar kent de huizenmarkt in Den Helder als geen ander.

 • Wij bieden of onderhandelen over de aankoop alsof het om ons eigen geld gaat.

 • Staat je bij tijdens de bezichtiging van de woning die je op het oog hebt.

 • 97% meer kans op een succesvolle aankoop.

 • Lagere aankoopprijs als je een aankoopmakelaar inschakelt.

 • Je ontvang tot 48 uur eerder het woonaanbod dan op Funda

 • Erkende, gecertificeerde en onafhankelijke aankoopbegeleiders die eerlijk advies geven over woningen.

 • Als aankoopmakelaar in Den Helder staan we naast je, van bezichtiging tot definitief bod en oplevering.

 • Wij doen er alles aan om jouw investering in ons als aankoopmakelaar terug te verdienen.

 • Wij controleren de koopakte voor je, zodat jij tijd over hebt voor andere zaken.

 • Met een passie voor het vak en passie voor jouw financiële rust zetten we altijd ons beste beentje voor.

 • Duidelijke communicatie en duidelijke uitleg in elke stap richting het aankopen van je volgende droomwoning.

Een aankoopmakelaar voor starters die in Den Helder willen wonen

Ben je als starter nieuw op de huizenmarkt? Dan komt er veel op je af. Je. hebt immers nog niet eerder een huis gekocht en de prijzen liggen nog steeds erg hoog, ondanks de iets afgekoelde huizenmarkt. Hoe kom je in aanmerking voor een bezichtiging, waar moet je op letten en wat is het uiteindelijke bod dat je neerlegt op het moment dat je jezelf hier wel ziet wonen? In deze gevallen is de deskundigheid van een aankoopmakelaar geen overbodige luxe. Aankoopmakelaars begeleiden jou bij de aankoop van een woning. Dat begint bij het opstellen van je wensen, het regelen van bezichtigingen en het uitbrengen van een bod dat conform de ontwikkelingen in de markt en de staat van de woning is.


Is je bod geaccepteerd? Dan kan de kurk van de fles. Na de eindinspectie en het tekenen van de notaris ben je officieel eigenaar van je eerste, echte droomwoning én gaat je startershypotheek van kracht. Je eerste stap op de woningmarkt wordt pas echt succesvol met een aankoopmakelaar.

Energieprijzen

Vanaf 2024 minder leenmogelijkheden bij een woning met laag energielabel

Als aankoopmakelaar in Den Helder blijven we de ontwikkelingen op de voet volgen. Een ontwikkeling die invloed heeft op het aankopen van een woning is het energielabel. Vanaf 2024 worden de leennormen voor het afsluiten van een regulieren hypotheek aangescherpt. Potentiële kopers kunnen minder lenen voor een woning met een lager energielabel. Dat kan oplopen tot wel €50.000 die je minder kunt lenen. Onze hypotheekadviseur geeft je daar graag meer informatie over. 


Voor jou als koper is het extra opletten geblazen. Tot 31 december 2020 kon men heel eenvoudig een fictief energielabel kopen voor hun woning. Een woning met fictief energielabel A komt in werkelijkheid wellicht in aanmerking voor energielabel E, F of zelfs G! En daar ben jij de dupe van. Een aankoopmakelaar in Den Helder weet dankzij jarenlange ervaring veel over de verschillende soorten huizen in deze prachtige omgeving. In één oogopslag weet een aankoopmakelaar direct hoe het gesteld staat met de woning. Ouderwets enkelglas, tochtgaten.. In jouw enthousiasme zie je dit vaak niet bij het bezichtigen van een woning. Een aankoopmakelaar let op de details die jij mogelijk over het hoofd ziet.

Vragen over Aankoopmakelaar Den Helder

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Helder?

De kosten voor het in de arm nemen van een aankoopmakelaar verschillen per situatie. Daar kunnen we op voorhand nog niets over zeggen. We maken graag een offerte voor je. Maak je overigens niet druk. Wij doen er alles aan om jouw investering er uit te halen.

Wel of geen aankoopmakelaar inschakelen?

Twijfel je of het in de arm nemen van een aankoopmakelaar in Den Helder de juiste stap is voor jou? Bekijk het zo: wil je zelf graag teveel betalen voor een huis en, met de minimale ervaring op de woningmarkt, zelf een huis aankopen met alle gevolgen van dien? Dan is het inderdaad slim om zonder aankoopmakelaar de huizenmarkt te betreden. Wil je liever niet teveel betalen, maar wel de beste prijs voor je droomwoning betalen? En wil je de juiste begeleiding als het aankomt op het inplannen van bezichtigingen, bouwtechnische keuringen, juridische onderdelen en meer? Dan staan de aankoopmakelaars van Excellent Finance je bij, in het hele proces van wens naar sleutel.

Zijn de kosten voor een aankoopmakelaar aftrekbaar?

De kosten voor een aankoopmakelaar zijn deels aftrekbaar.

Team Excellent Finance 25 jaar

Wij zijn Excellent Finance

Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur, Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbeterd. Dit doen we op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financieel advies, financiële planning en financial life style planning voor particulieren, ondernemers en bedrijven.  Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen hiermee behoort zij tot de 685  snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk