arrow_drop_up arrow_drop_down
Aankoopmakelaar Den Helder

Aankoopmakelaar Den Helder

Wij kennen de Helderse makelaars en zorgen dat je er wel tussenkomt

Aankoopmakelaar Den Helder

Aankoopmakelaar Den Helder

Wij kennen de Helderse makelaars en zorgen dat je er wel tussenkomt

Onze aankoopmakelaar in Den Helder kent de Helderse woningmarkt als geen ander en zorgt er voor dat je er wel bij de verkoopmakelaars tussenkomt. Wil je graag wonen in de meest noordelijke badplaats van Nederland? Den Helder is de thuishaven van de Koninklijke marine en wordt omringd door de Noordzee, het Marsdiep en natuurlijk de Waddenzee.


In deze bijzondere vestingstad wonen en leven de mensen samen met het water. Den Helder staat bekend op zijn levendige vishandel en de marinebasis. Maar je pakt net zo makkelijk de boot om te genieten van de prachtige natuur op het Waddeneiland Texel.


Wonen in Den Helder betekent zee, strand, natuur, cultuur en een rijke geschiedenis. Met de hulp van onze aankoopmakelaar vind je niet alleen de woning van je dromen, we zorgen ervoor dat je een grotere kans maakt om deze ook daadwerkelijk tegen de beste prijs kunt aankopen. Zonder je druk te maken over alles wat bij het kopen van een huis komt kijken. De aankoopmakelaar van Excellent Finance neemt je alle zorg uit handen.

100%
In jouw belang
200+
Woningen aangekocht
23+ jaar

Ervaring

Een aankoopmakelaar inschakelen in Den  Helder?

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen in Den Helder?

De belangrijkste reden is dat je kansen met meer dan 80% stijgen om een huis te kopen, vaak tegen een betere aankoopprijs.

Wat doet een aankoopmakelaar eigenlijk? In tegenstelling tot de verkopende makelaar is hij er alleen voor jou. Hij let goed op de bouwkundige staat van het huis en regelt zo nodig een bouwkundige keuring. Door een aankoopmakelaar in te schakelen verklein je de risico’s die je loopt bij het kopen van een huis.


Onze deskundige aankoopmakelaar in Den Helder biedt je rust en zekerheid tijdens het hele aankoopproces van je nieuwe woning. We onderhandelen dan ook alsof het ons eigen geld is, zodat je niet teveel betaalt voor je nieuwe woning in Den Helder.


We zorgen dat je altijd de eerste keus hebt uit het nieuwste woningaanbod. Met de kritische blik van een aankoopbegeleider vermijd je het risico op verborgen gebreken. De woning en omgeving wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.


In Den Helder is er voor elk budget en elke wens een woning te vinden, van statig grachtenpand tot moderne nieuwbouwwoning. Selecteer zelf je favoriete woningen, bijvoorbeeld op Funda, of vraag ons om hulp.

Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol. In deze krappe woonmarkt hebben wij met de eerste bezichtiging ons droomhuis kunnen kopen met hulp van Femke en Raymond. Voor ons zijn dit toppers die een stapje extra zetten. En dat heeft voor ons goed uitgepakt.
Stefan Kosse
Voordelen van een aankoopmakelaar in Den Helder

Voordelen van een aankoopmakelaar in Den Helder

Het in de arm nemen van een aankoopmakelaar bied je veel voordelen. Het is een investering die je zeker terug zult verdienen. De aankoopmakelaar staat naast je, tijdens het gehele aankoopproces. Je krijgt onafhankelijk en eerlijk advies over de woning. Hij zorgt dat je een bouwtechnisch goede woning koopt, voor een goede prijs.


De aankoopmakelaar beoordeelt de koopakte en geeft je uitgebreide toelichting. Je doet samen de eindinspectie, zodat je zeker weet dat de woning goed opgeleverd wordt. En hij gaat mee naar de notaris als de eigendomsoverdracht plaatsvindt.


Wil je ook rust en zekerheid bij het kopen van een huis? Wij komen op voor jouw belang daardoor bespaar je tijd, geld en zorgen. Neem dan vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar in Den Helder en ontdek jouw mogelijkheden.

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft je inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning;
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Prijzen van woningen in de buurt;
  • Kadastrale kaart

Aankoopmakelaar Excellent Finance

Deze website gebruikt cookies