Aankoopmakelaar Den Helder

Wij kennen de Helderse makelaars en zorgen dat je er wel tussenkomt

Beoordeeld met 9,6

Gebaseerd op 250+ reviews

Beste kantoor 2020

Beoordeeld door RiFD als beste hypotheekadvieskantoor

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur

Aankoopmakelaar Den Helder

Wij kennen de Helderse makelaars en zorgen dat je er wel tussenkomt

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Wil je graag wonen in de meest noordelijke badplaats van Nederland? Den Helder is een prachtige plek om te wonen. Hier wonen en leven mensen samen met het water. Lijkt dat je niet heerlijk? Een woning vinden in Den Helder is tegenwoordig erg makkelijk door apps als Funda of lokale makelaars. Maar door schaarste op de woningmarkt is een huis kopen lastiger dan je had gehoopt. 


Met de hulp van onze aankoopmakelaar vind je niet alleen de woning van je dromen, we zorgen er ook voor dat je een grotere kans maakt om de woning tegen de beste prijs kunt aankopen. Zonder je druk te maken over alles wat bij het kopen van een huis komt kijken. De aankoopmakelaar van Excellent Finance neemt je alle zorg uit handen. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. 

Een aankoopmakelaar inschakelen in Den Helder?

Een aankoopmakelaar inschakelen in Den Helder?

 • Wij kunnen namens jou snel bieden of onderhandelen

 • 100% aankoopgarantie

 • 97% meer kans op succesvolle aankoop

 • Lagere aankoopprijs dan zelf kopen

 • Ontvang tot 48 uur eerder het woonaanbod dan op Funda

 • Erkende en gecertificeerde aankoopbegeleiders

 • Gegarandeerd meer rust door uit te besteden

Wat doet een aankoopmakelaar eigenlijk? Een aankoopmakelaar let goed op de bouwkundige staat van het huis en regelt de bouwkundige keuring als dat nodig is. Hij let op factoren waar jij niet op let. Omdat je gehaast het eerste bod wil doen, bijvoorbeeld. Of omdat een woning soms te mooi is om waar te zijn en er veel verborgen gebreken zijn. De woning en omgeving wordt daarom altijd aan een grondig onderzoek onderworpen.


Een goede aankoopmakelaar in Den Helder biedt je rust en zekerheid tijdens het volledige aankoopproces van een woning. Zij onderzoeken of de vraagprijs van de woning het waard is. Want een aankoopmakelaar van Excellent Finance onderhandelt immers alsof het zijn eigen geld is. Daar kun je op bouwen. 


In Den Helder is er voor elk budget en elke wens een woning te vinden. Van statig grachtenpand tot moderne nieuwbouwwoning. Vind jouw droomwoning via Funda of vraag ons om hulp om de eerste keuze in nieuw woningaanbod te krijgen. 

Voordelen van een aankoopmakelaar in Den Helder

Voordelen aankoopmakelaar  Den Helder

Onze aankoopmakelaars doen er alles aan om de investering terug te verdienen. De aankoopmakelaar staat naast je, tijdens het gehele aankoopproces. Je krijgt onafhankelijk en eerlijk advies over de woning. Ons doel is om jou te helpen bij het kopen van een bouwtechnische goede woning voor een goede prijs. 


De aankoopmakelaar beoordeelt de koopakte en geeft je uitgebreide toelichting. Je doet samen de eindinspectie, zodat je zeker weet dat de woning goed opgeleverd wordt. En hij gaat mee naar de notaris als de eigendomsoverdracht plaatsvindt. Een aankoopmakelaar in Den Helder is er bij alle stappen die je doorloopt bij het kopen van een woning en geeft je in elke stap passend advies.


Wil je ook rust en zekerheid bij het kopen van een huis? Neem dan vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar in Den Helder en ontdek jouw mogelijkheden.

Google Reviews
Wij zijn al jaren tevreden klanten van Excellent Finance. Ze denken altijd met je mee en zijn goed te bereiken. Dankzij Excellent ervaren wij een enorme rust en zekerheid. Onlangs hebben wij dankzij hun aankoopmakelaar onze droomwoning weten te bemachtigen. Allemaal erg professioneel, en zonder hem en onze financieel adviseur had dit niet gelukt!
Dankbaar!
Ilonka Stuijvenberg

Loop je tegen een van deze punten aan?

Schakel dan nu een aankoopmakelaar in!

 • Je twijfelt over de hoogte van het bedrag dat je moet bieden

 • Je wilt snel toeslaan omdat er meer kapers op de kust zijn

 • Je wilt klankborden over wat de beste aankoopstrategie is

 • Is het nog rendabel om een huis te verbouwen of te verduurzamen

 • De vraagprijs is (veel) te hoog en je zoekt een specialist die je helpt om de bodemprijs te onderhandelen

 • Je twijfelt over de bouwkundige staat

 • Je vraagt je af of de VVE (vereniging van eigenaren) wel financieel gezond is of dat deze alleen maar op papier bestaat

 • Binnen jouw budget lukt het niet een geschikt huis te vinden

 • Door de hoge energietarieven vraagt je jezelf af hoe duurzaam de woning is

 • Je wilt jezelf wapenen tegen onzin verhalen van verkoopmakelaars

Energieprijzen

Energieverbruik van een huis is net zo belangrijk als het energielabel

Vanaf 2024 kun je minder lenen met een lager energie label
Het kabinet de leennormen voor het afsluiten van een hypotheek aanscherpen. Dit heeft als gevolg dat potentiële kopers van woningen met een lager energielabel in de basis minder kunnen lenen.


Extra opletten met energie labels afgegeven tot 31-12-2020

Tot die datum was het mogelijk om voor nog geen 10 euro online een energielabel te laten maken voor je huis zonder dat een deskundige je woning kwam inspecteren. Je raad het al met wat 'manipuhelpen" had je zo een energielabel A of B in handen. In de praktijk kan het dus best zijn dat je het energieverbruik van een G label moet betalen. Met de door Poetin opgedreven belachelijke energie tarieven wordt je daar niet heel blij van. 


Energiekosten belangrijk onderdeel van je vaste lasten.

De rente van je hypotheek is nog aftrekbaar, de kosten van gas en elektriciteit niet. Om over de onverkoopbaarheid van je huis in de toekomst nog maar te zwijgen.

Kijk dus goed naar het aantal kilowattuur elektra en kubieke meters gas verbruik van de huidige eigenaar, dat zegt vaak meer dan een energielabel.
Team Excellent Finance 25 jaar

Wij zijn Excellent Finance

Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur, Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbeterd. Dit doen we op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financieel advies, financiële planning en financial life style planning voor particulieren, ondernemers en bedrijven.  Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen hiermee behoort zij tot de 685  snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk