Aankoopmakelaar Purmerend

Aankoopmakelaar Purmerend

Voordelen van een aankoopmakelaar in Purmerend

Afspraak maken
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Beoordeeld met 9,5

Gebaseerd op 250+ reviews

250+

Woningen aangekocht

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur
Aankoopmakelaar Purmerend

Aankoopmakelaar Purmerend

Voordelen van een aankoopmakelaar in Purmerend

Een aankoopmakelaar in Purmerend, waarom eigenlijk?

Het is vast geen verrassing meer voor je: de woningmarkt is ontzettend krap. Er zijn genoeg huizen in Purmerend en omgeving op Funda te vinden. Het grote probleem is echter dat je vaak al te laat bent als je het huis op Funda hebt gevonden. Jij bent een van de tientallen of soms wel honderden die op zoek zijn naar een woning. 

Een aankoopmakelaar in Purmerend biedt uitkomst voor jou. Een aankoopmakelaar in Purmerend weet namelijk wat er bij een woning komt kijken. Denk aan problemen omtrent de fundering, maar ook andere zaken die jouw woongenot kan beïnvloeden. Onze aankoopmakelaar kent Purmerend als geen ander dat kan. 

Aankoopmakelaar in Purmerend

De voordelen van een aankoopmakelaar in Purmerend

Er is meer vraag dan aanbod op de huidige woningmarkt. Dat zorgt er voor dat de prijzen door het dak heen gaan. Jij betaalt waarschijnlijk veel meer voor je nieuwe woning dan nodig is, want de daadwerkelijke waarde ligt veel lager dan de vraagprijs. Met een aankoopmakelaar in Purmerend voorkom je dat je een te hoge prijs betaalt voor een woning. Maar denk ook aan ook eventuele VvE of bouwkundige problemen. Ook daar helpt een aankoopmakelaar bij. 


Als je een woning hebt gevonden, begint de strijd pas echt. Waarschijnlijk ben jij niet de enige die interesse heeft in de woning. Vaak ben jij een van de tientallen en soms wel honderden mensen die de woning willen bezichtigen. En als je niet als eerste aan de beurt bent met bezichtigen, kun je het eigenlijk wel vergeten. Door een aankoopmakelaar in Purmerend in te schakelen, ben je die mensen een stap voor. Jij geeft aan wat jouw eisen zijn. De aankoopmakelaar gaat vervolgens op zoek naar een woning die aansluit op jouw wensen. 


Als je de woning mag bezichtigen, heb je alle tijd om de woning te bekijken. Jouw aankoopmakelaar is daar voor de kritische vragen voor de verkopende partij. Na de bezichtiging weet je het zeker: jij hebt je droomhuis gevonden. Ook dan helpt de aankoopmakelaar je. Samen onderhandel je over de prijs, zodat je niet te veel hoeft te betalen voor jouw droomhuis!

Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol. In deze krappe woonmarkt hebben wij met de eerste bezichtiging ons droomhuis kunnen kopen met hulp van Femke en Raymond. Voor ons zijn dit toppers die een stapje extra zetten. En dat heeft voor ons goed uitgepakt.
Stefan Kosse
Purmerend

Een huis kopen in Purmerend met een aankoopmakelaar

Ben je het zat om naast het net te vissen? Wil je dit keer wél uitgenodigd worden voor een bezichtiging? Je vergroot je kans op slagen op een woning aanzienlijk door een aankoopmakelaar in Purmerend in de arm te nemen. 


De ervaring en expertise van een aankoopmakelaar in Purmerend zorgen ervoor dat jij je hoofd koel kunt houden tijdens de onderhandeling over de prijs van je nieuwe stulpje. Het inhuren van een aankoopmakelaar is een investering, maar een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug. 

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen? Vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft jou inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning;
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Prijzen van woningen in de buurt;
  • Kadastrale kaart

Aankoopmakelaar Excellent Finance

Vragen over een aankoopmakelaar in Purmerend

Wat kost een aankoopmakelaar in Purmerend?

Gecertificeerd aankoopmakelaars bepalen zelf welk tarief zij met jou afspreken. Omdat de gecertificeerd aankoopbegeleider tevens hypotheekadviseur is en je dus alles onder één dak kunt regelen, ben je meestal aanzienlijk voordeliger uit, dan wanneer je een reguliere makelaar inschakelt. Het lijkt dus veel geld, maar uiteindelijk is het echt de moeite waard.

Wat doet een gecertificeerd aankoopmakelaar in Purmerend voor mij?

Dat bepaal je zelf. Je maakt hierover vooraf duidelijke afspraken met de gecertificeerd aankoopbegeleider. Deze worden vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Natuurlijk is het verstandig als je je tijdens het gehele aankoopproces laat begeleiden door een gecertificeerd aankoopbegeleider. De gecertificeerd aankoopbegeleider voert voor jou dan volgende werkzaamheden uit:

- Samen met jou de woning bezichtigen
- Onderzoeken of sprake is van achterstallig onderhoud of bouwkundige gebreken
- Aangeven wanneer een bouwkundige keuring gewenst of noodzakelijk is
- Onderzoeken of sprake is van bodemverontreiniging of specifieke gebreken, zoals de aanwezigheid van asbest, olietanks, betonrot ed.
- Onderzoek doen naar de rechten en plichten die kunnen rusten op de woning en het perceel
- De waarde van de woning in Purmerend of omgeving bepalen en de onderhandelingsstrategie met jou bespreken
- Namens jou de onderhandelingen voeren over de voorwaarden en de prijs
- Ervoor zorgen dat jouw belangen zijn gewaarborgd en dat de voor jou van belang zijnde bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst
- De woning in Purmerend of omgeving inspecteren vóór de overdracht en jou begeleiden met de verdere afhandeling

Waarom is een gecertificeerd aankoopmakelaar verzekerd?

Een gecertificeerd aankoopbegeleider krijgt van jou de opdracht om je te begeleiden in het aankoopproces. Dat wordt vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Als de gecertificeerd aankoopbegeleider zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en jij hierdoor schade ondervindt, kunt je de gecertificeerd aankoopbegeleider hierop aanspreken. Dan is het prettig om te weten dat de gecertificeerd aankoopbegeleider verzekerd is voor de schade die door zijn handelen kan ontstaan.

Zijn de kosten van een aankoopmakelaar in Purmerend aftrekbaar?

De kosten die je maakt als je een aankoopmakelaar in de arm neemt zijn niet volledig fiscaal aftrekbaar. Zo kun je de courtagekosten, dit zijn de kosten voor de diensten van de aankoopmakelaar, niet aftrekken. Maar de taxatiekosten zijn weer wel aftrekbaar. Zorg er dus voor dat je de factuur van de taxatie goed bewaart. Heb je geen aparte factuur gekregen, vraag hier dan naar.