arrow_drop_up arrow_drop_down
Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Waarom een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Een aankoopmakelaar is zijn geld dubbel en dwars waard. Het vinden van een woning kan iedereen. Via media als Funda is de perfecte woning zo gevonden. Daadwerkelijk een huis kopen in Amsterdam is een stuk moeilijker.


Door de schaarste op de Amsterdamse woningmarkt schieten de prijzen omhoog. Een aankoopmakelaar houdt het hoofd koel en de ogen open. Want de woningmarkt in Amsterdam kent de nodige haken en ogen. Je kunt te maken krijgen met erfpacht en funderingsproblemen. Onze makelaar kent Amsterdam van binnen en van buiten.

Aankoopmakelaar Amsterdam: dit zijn de voordelen voor jou!

100%
In jouw belang
200+
Woningen aangekocht
20+ jaar

Ervaring

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Voordelen van een aankoopmakelaar uit Amsterdam

Met een aankoopmakelaar voorkom je dat je te veel betaalt voor een woning. Daarnaast is de makelaar op de hoogte van ontwikkelingen in de stad die jouw woongenot kunnen beïnvloeden. Het zou zonde zijn als je prachtige uitzicht binnenkort verdwijnt achter een hoge flat. Ook zal hij je behoeden voor eventuele problemen met een VvE, een slechte fundering en bouwkundige problemen.


Met een aankoopmakelaar ben je andere huizenjagers een stap voor. Je geeft je eisen en wensen door en je makelaar gaat voor je op zoek naar een kwalitatief goede woonruimte die hierbij past. Vaak heeft jouw makelaar inzicht in huizen die net op de markt komen en nog niet op websites zoals Funda te zien zijn.


Bij de bezichtiging van een woning houdt je makelaar zijn of haar ogen goed open en stelt kritische vragen aan de verkopende partij. Heb je na de bezichtigingen je droomhuis gevonden? Dan helpt onze expert je met onderhandelen over de prijs, zodat je niet te veel hoeft te betalen voor jouw droomhuis!
Stefan Kosse
Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol. In deze krappe woonmarkt hebben wij met de eerste bezichtiging ons droomhuis kunnen kopen met hulp van Femke en Raymond. Voor ons zijn dit toppers die een stapje extra zetten. En dat heeft voor ons goed uitgepakt.
Stefan Kosse
Koop je huis met een aankoopmakelaar in Amsterdam

Koop je huis in Amsterdam met een aankoopmakelaar

Door de huidige woningschaarste op de Amsterdamse huizenmarkt is het moeilijk om de woning van je dromen te bemachtigen. Je vist al snel achter het net. Een makelaar inschakelen vergroot de kans op slagen enorm. En een goede makelaar verdient zichzelf altijd terug.


Kun jij het hoofd koel houden tijdens de onderhandelingen om een huis dat je heel graag wilt hebben? Grote kans dat je veel te hoog inzet en daardoor teveel betaalt. Zonde van het geld. Maak daarom gebruik van de ervaring en expertise van de makelaar. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt.

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen? Vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft jou inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning;
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Prijzen van woningen in de buurt;
  • Kadastrale kaart

Aankoopmakelaar Excellent Finance

                                       

Vragen over een aankoopmakelaar in Amsterdam

Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Gecertificeerd aankoop begeleiders bepalen zelf welk tarief zij met jou afspreken. Omdat de gecertificeerd aankoopbegeleider tevens hypotheekadviseur is en je dus alles onder één dak kunt regelen, ben je meestal aanzienlijk voordeliger uit, dan wanneer je een reguliere makelaar inschakelt. Zeker in een stad als Amsterdam.

Wat doet een gecertificeerd aankoopmakelaar in Amsterdam voor mij?

Dat bepaal je zelf. Je maakt hierover vooraf duidelijke afspraken met de gecertificeerd aankoopbegeleider. Deze worden vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Natuurlijk is het verstandig als je je tijdens het gehele aankoopproces laat begeleiden door een gecertificeerd aankoopbegeleider. De gecertificeerd aankoopbegeleider voert voor jou dan volgende werkzaamheden uit:

- Samen met jou de woning bezichtigen
- Onderzoeken of sprake is van achterstallig onderhoud of bouwkundige gebreken
- Aangeven wanneer een bouwkundige keuring gewenst of noodzakelijk is
- Onderzoeken of sprake is van bodemverontreiniging of specifieke gebreken, zoals de aanwezigheid van asbest, olietanks, betonrot ed.
- Onderzoek doen naar de rechten en plichten die kunnen rusten op de woning en het perceel
- De waarde van de woning in Amsterdam of omgeving bepalen en de onderhandelingsstrategie met jou bespreken
- Namens jou de onderhandelingen voeren over de voorwaarden en de prijs
- Ervoor zorgen dat jouw belangen zijn gewaarborgd en dat de voor jou van belang zijnde bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst
- De woning in Amsterdam of omgeving inspecteren vóór de overdracht en jou begeleiden met de verdere afhandeling

Waarom is de gecertificeerd aankoopmakelaar verzekerd?

Een gecertificeerd aankoopbegeleider krijgt van jou de opdracht om je te begeleiden in het aankoopproces. Dat wordt vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Als de gecertificeerd aankoopbegeleider zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en jij hierdoor schade ondervindt, kunt je de gecertificeerd aankoopbegeleider hierop aanspreken. Dan is het prettig om te weten dat de gecertificeerd aankoopbegeleider verzekerd is voor de schade die door zijn handelen kan ontstaan.

Zijn de kosten van een aankoopmakelaar in Amsterdam aftrekbaar?

De kosten die je maakt als je een aankoopmakelaar in de arm neemt zijn niet volledig fiscaal aftrekbaar. Zo kun je de courtagekosten, dit zijn de kosten voor de diensten van de aankoopmakelaar, niet aftrekken. Maar de taxatiekosten zijn weer wel aftrekbaar. Zorg er dus voor dat je de factuur van de taxatie goed bewaart. Heb je geen aparte factuur gekregen, vraag hier dan naar.

                                   
Deze website gebruikt cookies