arrow_drop_up arrow_drop_down
Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Een aankoopmakelaar in Amsterdam is zijn geld dubbel en dwars waard. Een huis vinden in Amsterdam is niet zo moeilijk.

Via media als Funda is de perfecte woning zo gevonden. Maar een huis kopen in deze stad wordt al een stuk lastiger.


Door de schaarste op de Amsterdamse woningmarkt schieten de prijzen omhoog. Een aankoopmakelaar houdt het hoofd koel en de ogen open. Want de woningmarkt in Amsterdam kent de nodige haken en ogen. Je kunt te maken krijgen met erfpacht en funderingsproblemen.


Een aankoopmakelaar in Amsterdam kent de stad van binnen en van buiten.

100%
In jouw belang
200+
Woningen aangekocht
20+ jaar

Ervaring

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Met een aankoopmakelaar voorkom je dat je teveel betaald. Daarnaast is de aankoopmakelaar op de hoogte van ontwikkelingen in Amsterdam die je woongenot kunnen beïnvloeden. Het zou zonde zijn als je prachtige uitzicht binnenkort verdwijnt achter een hoge flat. Ook zal hij je behoeden voor eventuele problemen met een VvE, een slechte fundering en bouwkundige problemen.


Met een aankoopmakelaar in Amsterdam ben je andere huizenjagers een stap voor. Je geeft je eisen en wensen door en je makelaar gaat voor je op zoek naar een kwalitatief goede woonruimte die hierbij past. Vaak heeft je aankoopmakelaar inzicht in huizen die net op de markt komen en nog niet op websites zoals Funda te zien zijn.


Bij de bezichtiging houdt je makelaar zijn of haar ogen goed open en stelt kritische vragen aan de verkopende partij. Heb je na de bezichtigingen je droomhuis gevonden? Dan helpt de aankoopmakelaar je met onderhandelen, zodat je niet teveel betaalt.

Stefan Kosse
Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol. In deze krappe woonmarkt hebben wij met de eerste bezichtiging ons droomhuis kunnen kopen met hulp van Femke en Raymond. Voor ons zijn dit toppers die een stapje extra zetten. En dat heeft voor ons goed uitgepakt.
Stefan Kosse
Koop je huis met een aankoopmakelaar in Amsterdam

Koop je huis met een aankoopmakelaar in Amsterdam

Door de huidige woningschaarste op de Amsterdamse woningmarkt is het moeilijk om het huis van je dromen te kopen. Je vist al snel achter het net. Een aankoopmakelaar inschakelen vergroot de kans op slagen enorm. En een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug.


Kun jij het hoofd koel houden tijdens de onderhandelingen om een huis dat je heel graag wilt hebben? Grote kans dat je veel te hoog inzet en daardoor teveel betaalt. Zonde van het geld. Maak daarom gebruik van de ervaring en expertise van de aankoopmakelaar. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt.

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft jou inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning;
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Prijzen van woningen in de buurt;
  • Kadastrale kaart

Aankoopmakelaar Excellent Finance

Deze website gebruikt cookies