Aankoopmakelaar Noord-Holland

Met een aankoopmakelaar voorkom je dat je teveel betaald

100%
In jouw belang
200+
Woningen aangekocht
25+ jaar
Ervaring

Ga je een huis kopen in Noord-Holland? Neem de aankoopmakelaar mee. Een huis kopen doe je niet elke dag. De aankoopbegeleiders van Excellent Finance wel. Het is een grote geruststelling om een ervaren begeleider aan je zijde te hebben. Het beoordelen van woningen en het onderhandelen over een reële prijs is zijn dagelijks werk.


Onze aankoopmakelaar is op de hoogte van het nieuwste woningaanbod in Noord-Holland en weet precies waar hij op moet letten bij het aankopen van een woning. Hij regelt een bouwkundige keuring, waarin eventuele bouwkundige gebreken snel aan het licht komen.


Onze aankoopmakelaar begeleid je stap voor stap door het aankoopproces, van bezichtiging, hypotheek, al het papierwerk tot aan het bezoek aan de notaris.


Zo kun jij straks onbezorgd genieten van je nieuwe woning in Noord-Holland.

Wat heeft een aankoopmakelaar je te bieden?

Wat heeft een aankoopmakelaar je te bieden?

Een woning zoeken op Funda kun je natuurlijk ook zelf. Maar weet je waar je op moet letten tijdens het bezichtigen van de woning? Weet je de juiste vragen te stellen en door de mooie praatjes van de verkopende makelaar heen te prikken? En hoe goed kun jij onderhandelen?


Onze aankoopmakelaar in Noord-Holland weet precies wat de reële waarde is van woningen in deze regio en zal sterk voor je onderhandelen. Niet alleen over de prijs, maar ook over de voorwaarden. Hij weet precies wat de valkuilen zijn en waar hij op moet letten, bij het aankopen van een woning.


Neem je een aankoopbegeleider in de arm dan ben je verzekerd van het nieuwste woningaanbod in Noord-Holland. Niets ontgaat aan zijn kritische blik. Naast de woning worden ook het bestemmingsplan en andere zaken, die je woongenot kunnen bederven, grondig onderzocht.

Stefan Kosse
Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol. In deze krappe woonmarkt hebben wij met de eerste bezichtiging ons droomhuis kunnen kopen met hulp van Femke en Raymond. Voor ons zijn dit toppers die een stapje extra zetten. En dat heeft voor ons goed uitgepakt.
Stefan Kosse

Wat doet een aankoopmakelaar in Noord-Holland?

Jij hoeft je niet druk te maken over al het papierwerk dat komt kijken bij het aankopen van een woning. De aankoopmakelaar helpt je hier doorheen en zal alles controleren. Je krijgt het beste hypotheekadvies, afgestemd op je wensen. Want een hypotheek moet bij je passen, nu en in de toekomst.


Onze aankoopbegeleider zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je droomhuis niet in een nachtmerrie verandert. Wij bieden je graag financiële rust en vrijheid.


Twijfel je over het wel of niet een aankoopmakelaar inschakelen bij het kopen van een huis? Door een aankoopmakelaar in te schakelen krijg je zekerheid over de risico’s en bouwkundige staat van de woning. Daarnaast kun je vertrouwen op zijn deskundige advies, want de aankoopbegeleiders van Excellent Finance zijn er alleen voor jou.


Neem contact op met onze aankoopmakelaar in Noord-Holland en ontdek wat hij voor je kan betekenen.

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft jou inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning;
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Prijzen van woningen in de buurt;
  • Kadastrale kaart

Aankoopmakelaar Excellent Finance Noord-Holland B.V.