Excellent Finance is FD Gazelle 2022
08 november 2022 
0 min. leestijd

Excellent Finance is FD Gazelle 2022

Excellent Finance heeft een FD Gazelle 2022 Award gewonnen! 🏆 

Hiermee behoren we tot een selecte groep topondernemingen in Nederland! Een bekroning voor de tomeloze inzet voor onze klanten en onze geboekte resultaten van de afgelopen jaren. Dinsdag 22 november zijn wij uitgenodigd om deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financiële Dagblad in ontvangst te nemen. Een top prestatie van heel team Excellent Finance! 🥳 

Wil je zelf ook (financieel) groeien, persoonlijk of met je bedrijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur. Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Reactie plaatsen