De winstadviseur laat jouw business next level gaan
07 januari 2021 
3 min. leestijd

De winstadviseur laat jouw business next level gaan

Ondernemen doe je vooral vanuit passie. Maar winst maken is ook fijn, anders was je wel een liefdadigheidsinstelling begonnen. Elk succesvol bedrijf is klein begonnen, maar groeien is niet altijd even makkelijk. Als ondernemer ligt je passie vaak niet bij je boekhouding. Dit besteed je het liefst zo snel mogelijk uit. Probleem is alleen dat een boekhouder kijkt naar het verleden.

Deze cijfers laten zien hoe je het hebt gedaan, maar niet hoe je het moet doen in de toekomst. Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg… Daar schiet je dus weinig mee op. Als je jouw bedrijf wilt laten groeien is er meer nodig.

Wil je meer winst maken? Dan heb je een winstadviseur nodig. Waar een boekhouder naar het verleden kijkt, kijkt de winstadviseur juist naar de toekomst. Het juiste plan van aanpak laat jouw business pas echt next level gaan.

“Dat wil je als ondernemer: Financiële rust en vrijheid. Nooit meer kopzorgen als je naar je zakelijke rekening kijkt, hoe heerlijk is dat?!”

Van boekhouder naar winstadviseur

Als ondernemer is het begrijpen van je administratie echt een van de competenties die je onder de knie moet krijgen. Sturen op cijfers laat je bewust ondernemen. Toch leggen de meeste ondernemers hun cijfers op het bureau van de boekhouder. Jij ook? Lekker makkelijk. Je cijfers serieus nemen is een voorwaarde voor succes. Dus kom uit die comfortzone en aan de slag!

Boekhouden is lang niet zo ingewikkeld als je denkt. Zeker met de huidige technologie, waarin steeds meer gedigitaliseerd en gerobotiseerd wordt. Daardoor is boekhouden lang niet meer zo saai als vroeger. Toch zul je op de hoogte moeten blijven van alle wet- en regelgeving. Daar is een boekhouder of accountant handig voor, zodat je het niet zelf hoeft bij te houden. Maar dan blijf je nog steeds hangen in het verleden.

In deze tijd hoef je als ondernemer geen genoegen meer te nemen met een boekhouder die je cijfers bijhoudt en de belastingaangifte doet. Wat jij nodig hebt is een winstadviseur. Iemand die je helpt om echt je doelen te bereiken. De juiste stappen zetten om nog succesvoller te worden, en daardoor winstgevender. De winstadviseur geeft je advies, helpt je met vraagstukken, is de stok achter de deur en bekijkt jouw business met een frisse blik. De winstadviseur is in niets te vergelijken met een stoffige boekhouder, het is je financiële rechterhand.

Winstadviseur meer winst bedrijf

Waarom jij een winstadviseur nodig hebt?

Wil je winst maken…? Daar heb je jouw antwoord. De winstadviseur doet precies dat.
Iedere ondernemer kan geld verdienen, maar er onder de streep nog iets aan over houden, dat is vaak een ander verhaal. Goed met geld omgaan is moeilijker dan gedacht. Het leven is maakbaar, maar loopt niet altijd zoals gepland.

De winstadviseur helpt je een veilige buffer op te bouwen binnen je bedrijf. Zo kun je ook tegenvallers en moeilijke tijden in financiële rust doorkomen. Nooit meer stress over de blauwe envelop, want je hebt genoeg geld apart staan voor de belastingdienst.

“Met de winstadviseur zorg je dat jouw bedrijf veranderd van een geldverslindend monster in een geldboom.”

Je zou de winstadviseur kunnen zien als een coach, die jou stap voor stap meeneemt en je dromen laat bereiken. Je neemt alleen nog maar financieel onderbouwde beslissingen en hebt altijd voldoende geld op je rekening staan.

Winst komt je niet aanwaaien, dat plan je

Winst is niet iets wat je overkomt. Althans, misschien is dat nu zo, maar zo hoort het niet. Door je geldstromen goed te managen heb je altijd genoeg geld op je rekening staan en buffers voor onvoorziene omstandigheden.

Met de winstadviseur plan je jouw winst, je bepaalt de financiële doelen en neemt beslissingen aan de hand van meetbare resultaten. Je gaat je doelen behalen, je bedrijf gaat next level. Met de winstadviseur is een succesvolle en winstgevende onderneming binnen handbereik. Dit geeft jou de vrijheid om te kunnen leven van je passie. Wie wil dat nu niet?

Winstadviseur - winnend team

Blijf niet hangen in het verleden

Wil je eindelijk echt winst gaan maken met je bedrijf? Blijf dan niet hangen in het verleden. Bij Excellent Finance geloven we dat financiële rust binnen je bedrijf de kwaliteit van je gezondheid, relaties én prestaties zal verbeteren. Daarom bij ons geen financieel gedoe, maar helder en transparant advies.

Kom kennismaken met de winstadviseur.
Deze bon hoef je niet te verwerken in je administratie, want het is op onze kosten, heb je je eerste winst meteen te pakken!

Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Reactie plaatsen