Financieel advies ondernemers

Elke succesvolle ondernemer heeft een ervaren financieel adviseur

Dus neem contact op
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Financieel advies ondernemers

Elke succesvolle ondernemer heeft een ervaren financieel adviseur

Dus neem contact op
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Waar loop je al een tijdje in vast?

 • Je werkt in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf.

 • Je wil een huis kopen en een hypotheek afsluiten, maar de bank denkt daar toch echt anders over.

 • Je energieniveau kan een stuk hoger. Net als het saldo op je privé bankrekening.

 • Je hebt geen focus, mist een duidelijke missie en visie voor jezelf en je bedrijf.

 • Je vertrouwt voornamelijk op onderbuikgevoel, de cijfers zijn niet maandelijks inzichtelijk.

 • Je werkt voor je geld, maar je geld werkt niet voor jou.

 • Je huidige financieel adviseur heb je al een tijdje niet gezien en gesproken of lijkt zelfs helemaal van de aardbodem te zijn verdwenen.

 • Pensioen voor je personeel is goed geregeld, maar wie zorgt er voor jouw pensioen?

 • Je draait mee in de dagelijkse ratrace, gevoel van financiële vrijheid is ver te zoeken.

 • Je vraagt je af hoe het voor je partner is geregeld als er wat met jou gebeurt.

 • Je boekhouder is een veel te dure kostenpost die je vooral vertelt hoe het vroeger met je bedrijf ging.

Het grootste verlies van een ondernemer is het geld dat hij kan verdienen, maar niet verdient.

Met gedegen financieel advies maken we inzichtelijk welke kansen er voor jou als ondernemer zijn. Zowel nu als in de toekomst. We stellen meetbare en haalbare doelen en bepalen wat ervoor nodig is om de doelen haalbaar te maken.

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Van boekhouding tot fiscale regelgeving: altijd maatwerk voor financieel advies

Als ondernemer weet jij als geen ander dat er heel wat regels zijn om rekening mee te houden. Aftrekposten, omzetbelasting, winstbelasting, factuurgegevens, een auto van de zaak, personeel, een bedrijfspand.. Het runnen van een bedrijf is niet niks. En dan kan financieel advies heel fijn zijn. Het geeft een gerust gevoel als je weet dat jouw financiële zaken goed geregeld zijn. Laat je daarom goed adviseren door een financieel adviseur die kennis en expertise heeft van alle fiscale regels rondom het ondernemerschap. Het advies wordt volledig op jouw onderneming afgestemd. Geen standaard procedures, geen standaard financieel plan dat we voor andere ondernemingen ook toepassen. Alles is 100% maatwerk, zodat we zeker weten dat het advies aansluit op jouw wensen. 

Zin in je dag, genoeg cash op je bankrekening en rust in je kop

Dat is het doel, ons advies is het middel

De risico's waar jij als ondernemer mee te maken kunt krijgen

Wat gebeurt er als jij of een van je personeelsleden arbeidsongeschikt raakt? Zijn de investeringen die je wil maken wel echt de moeite waard? Draai je een goede omzet, maar geen winst? En wat gebeurt er met je bedrijf als je komt te overlijden? Als ondernemer krijg je te maken met risico's in jouw leven als ondernemer/werkgever en in je privésituatie. Het in kaart brengen van deze risico's zorgt ervoor dat jij voorbereid bent op vervelende situaties die jou veel geld kunnen kosten. 


Je wil je zaken goed geregeld hebben. Met zakelijk financieel advies helpen wij jou uit de rode cijfers, meer winst te maken, je pensioen veilig te stellen of je bedrijf klaar te maken voor eventuele verkoop in de toekomst. Je hoeft daar geen dure en onnodige zakelijke verzekeringen en andere polissen voor af te sluiten. Onze onafhankelijke adviseurs helpen je met een zakelijk financieel plan om risico's af te dekken.

De adviseur weet complexe financiële regelgeving en mogelijkheden op een heldere manier uit te leggen. Hij heeft diepgaande kennis, is flexibel en denkt graag mee over de slimste oplossingen voor jouw situatie.
Karstens via: Advieskeuze.nl

Financieel advies voor startende ondernemers of ZZP'ers

Een eigen bedrijf starten, of net gestart met een eigen onderneming? Het is belangrijk om zaken goed geregeld te hebben, zodat jij goed voorbereid kunt beginnen aan jouw onderneming. Wordt jouw onderneming een bv, nv, een eenmanszaak of toch een vof? Of is het interessanter om als ZZP'er aan de slag te gaan? En welke regels zijn hieraan verbonden? 


Een financieel adviseur van Excellent Finance helpt jou op weg. Al onze adviseurs zijn gespecialiseerd in financiële zaken en regelgeving voor zowel startende als ervaren ondernemers en krijgen jaarlijks de nodige scholing om hun kennis up to date te houden. Dankzij deskundig advies hoef jij je niet druk te maken om vervelende vraagstukken en de gevolgen hiervan. Jij houdt je bezig met datgene waar jij goed in bent: ondernemen. 

Ook aan de slag met financieel advies voor ondernemers?

Wil jij je geldzaken ook goed geregeld hebben? Wil je een financiële planning opstellen met een van onze adviseurs? Plan dan een vrijblijvende eerste afspraak met ons in. Samen achterhalen we wat het gewenste doel is. Van een goed pensioen tot een hypotheek voor ondernemers en van financiële risico's dekken tot duidelijkheid over de verschillende aftrekposten. 


Om het maximale uit ons financiële advies te halen, raden we je aan om je eigen administratie zoveel mogelijk op orde te krijgen. Dit vormt de basis van jouw financiën. Dat scheelt onze financieel adviseur tijd die hij kan inzetten om samen met jou een zakelijk, financieel plan op te stellen waarmee we financiële rust en vrijheid kunnen bereiken.

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
                   

Vragen over financieel advies voor ondernemers

Wat kan ik verwachten van financieel advies voor ondernemers?

Financieel advies voor ondernemers van Excellent Finance richt zich op jouw doel om het leven te leven waar jij naar verlangt. Financiële rust is het doel, financieel advies is het middel. Met financieel advies richten we ons op alle financiële zaken rondom het ondernemerschap. Denk daarbij aan inkomen, pensioen, verzekeringen, belasting, vermogen, omzet en winst, maar ook bedrijfspanden en auto's van de zaak. Afhankelijk van jouw wensen stel je met een deskundig financieel adviseur een financieel plan op om de gewenste doelen te behalen of risico's af te kunnen dekken, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Voor wie is zakelijk financieel advies?

Zakelijk financieel advies is voor alle ondernemers die ingeschreven staan bij de KVK en hulp willen ontvangen bij het opstellen van een financiële planning. Wij helpen verschillende soorten ondernemers, van bv's en nv's tot van zzp'er tot (mede-)eigenaar van een vof. Je kunt online een vrijblijvende eerste afspraak maken om je doelen met een van onze adviseurs te bespreken. De financieel adviseur zal je meer informatie geven over het traject.

Kan ik zowel zakelijke als privé financiële zaken bespreken met mijn adviseur?

Onze financieel adviseurs kijken naar de gehele financiële situatie van een ondernemer. Dat houdt in dat er zowel naar de zakelijke als privé situatie gekeken wordt. Denk daarbij aan het aanvragen van een hypotheek of het oversluiten van je huidige hypotheek, je pensioen, verzekeringen en andere zaken waarin je goed geadviseerd wil worden.