Een hypotheek voor ondernemers en ZZP'ers nodig?
Hypotheek voor ondernemers, ondernemershypotheek

Hypotheek voor ondernemers en ZZP'ers

Vanaf 1 jaar ondernemerschap is een hypotheek voor ondernemers mogelijk

Hypotheek voor ondernemers en ZZP'ers

Vanaf 1 jaar ondernemerschap is een hypotheek voor ondernemers mogelijk

Hypotheek voor ondernemers en zzp'ers

Wij weten wat er nodig is voor een hypotheek voor ondernemers. 

Vanaf 1 jaar ondernemerschap is een hypotheek al mogelijk. 

Wil je weten hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een eigen huis? Lees dan verder.

Wij bekijken ieder hypotheekaanvraag met maar één mindset

Ondernemershypotheek: andere spelregels voor ondernemers

Je bent een succesvolle ZZP'er, DGA of hebt samen een VOF. De spelregels van ondernemen zijn helder voor jou en elke dag bouw je hard aan je groeiende onderneming. Je bent gemotiveerder dan iemand in loondienst en vaak ook nog eens gezonder. Een ideale kandidaat voor een hypotheek zou je denken. Een hypotheek verkrijgen moet makkelijk voor je zijn. Helaas, niets is minder waar. Voor een hypotheek voor ondernemers blijken er andere, lees strengere en ingewikkeldere, regels te gelden dan voor mensen in loondienst.


Specialist in hypotheken voor ondernemers

Bij Excellent Finance vinden we dat vreemd. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het helpen van ondernemers bij het verkrijgen van ondernemershypotheken. Iedere hypotheekaanvraag bekijken we met dezelfde mindset: hoe kan het wel? 

Gelukkig blijkt er vaak meer mogelijk dan je denkt. Nieuwsgierig naar je mogelijkheden?

Altijd een snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken of te verwachten uitkomsten, een zo snel als mogelijke afwikkeling van lopende zaken en altijd bereid extra werk te verrichten.

De adviseur heeft veel kennis van zaken en geeft goed advies. Daarnaast is hij een prettig persoon in omgang en stelt je gerust dat alles tot in de puntje wordt geregeld.

Ronald via Advieskeuze.nl

Bent je sinds kort ZZP'er, directeur grootaandeelhouder (DGA) of heb je samen een VOF en ben je op zoek naar een koopwoning?

Nog maar kort ondernemer? Ook dan is een hypotheek met NHG mogelijk.

Ben je op jacht naar je droomhuis en ben je sinds kort ZZP'er, DGA of heb je een VOF? Geen zorgen, dan heb je nog steeds goede opties om een hypotheek met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) af te sluiten.


Ben je minimaal 1 jaar ondernemer, maar beschik je nog niet over 3 jaarcijfers en/of IB-aangiftes met betrekking tot hetzelfde bedrijf en dezelfde bedrijfsactiviteiten? Dan berekenen we je toetsinkomen.

toetsinkomen voor ondernemers

Wat is een toetsinkomen en inkomensverklaring voor ondernemers?

Een toetsinkomen is het inkomen waar banken naar kijken om vast te stellen hoeveel hypotheek ze je kunnen verstrekken. Het toetsinkomen leggen we vast in een inkomensverklaring voor ondernemers.


We laten voor jou een inkomensverklaring opstellen door een van de onderstaande partijen:

  • Raadhuys Tax Legal Accounting te Den Haag
  • Pentrax advies te Nijmegen
  • Overviewz te Barneveld

De keuze voor een van deze experts staat vrij, onder voorwaarde dat jij of jouw onderneming geen zakelijke relatie met de gekozen partij onderhoudt of de afgelopen 3 jaar heeft gehad. Uiteraard kunnen wij je adviseren over welke partij het beste bij je past.

Wil je een hypotheek voor ondernemers? Ons team van adviseurs staat voor je klaar

Wil je een hypotheek voor ondernemers? Ons team van adviseurs staat voor je klaar

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Helder. Onze hypotheekadviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten ook van een hypotheekadvies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, 

Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort

Deze website gebruikt cookies