Hypotheek voor ondernemers en ZZP'ers

De ondernemers hypotheek

Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste Hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland.

De ondernemershypotheek

Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste Hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland.

Hypotheek voor ondernemers en zzp'ers

Wij weten wat er nodig is voor een hypotheek voor ondernemers. 

Bij ons krijg je na 1 jaar succesvol ondernemen wel een hypotheek 

Wil je weten hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een eigen huis? Lees dan verder.

Wat klanten vertellen

Altijd een snelle reactie, goede uitleg over de gang van zaken of te verwachten uitkomsten, een zo snel als mogelijke afwikkeling van lopende zaken en altijd bereid extra werk te verrichten.

Ondernemershypotheek

De adviseur heeft veel kennis van zaken en geeft goed advies. Daarnaast is hij een prettig persoon in omgang en stelt je gerust dat alles tot in de puntje wordt geregeld.

De ondernemers adviseur heeft veel kennis van zaken

Ronald via Advieskeuze.nl

Wij bekijken ieder hypotheekaanvraag met maar één mindset

Ondernemers hypotheek: andere spelregels voor ondernemers

Je bent een succesvolle ZZP'er, DGA of hebt samen een VOF. De spelregels van ondernemen zijn helder voor jou en elke dag bouw je hard aan je groeiende onderneming. Je bent gemotiveerder dan iemand in loondienst en vaak ook nog eens gezonder. Een ideale kandidaat voor een hypotheek, zou je denken. Een hypotheek verkrijgen moet makkelijk voor je zijn. Helaas, niets is minder waar. Voor een ondernemershypotheek blijken er andere, lees strengere en ingewikkeldere, regels te gelden dan voor mensen in loondienst.


Specialist in hypotheken voor ondernemers

Bij Excellent Finance vinden we dat vreemd. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het helpen van ondernemers bij het verkrijgen van ondernemershypotheken. Iedere hypotheekaanvraag bekijken we met dezelfde mindset: hoe kan het wel? We kennen de regels van het hypotheekspel. Gelukkig blijkt er vaak meer mogelijk dan je denkt. Nieuwsgierig naar je mogelijkheden? Plan hypotheekadvies voor ondernemers in en ontdek wat voor jou mogelijk is.

Bent je sinds kort ZZP'er, directeur grootaandeelhouder (DGA) of heb je samen een VOF en ben je op zoek naar een koopwoning?

Nog maar kort ondernemer? Ook dan is een hypotheek met NHG mogelijk.

Ben je op jacht naar je droomhuis en ben je sinds kort ZZP'er, DGA of heb je een VOF? Geen zorgen, dan heb je nog steeds goede opties om een hypotheek met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) af te sluiten.


Ben je minimaal 1 jaar ondernemer, maar beschik je nog niet over 3 jaarcijfers en/of IB-aangiftes met betrekking tot hetzelfde bedrijf en dezelfde bedrijfsactiviteiten? Dan berekenen we je toetsinkomen.

Wat kost een hypotheekadviseur voor ondernemers?

Een hypotheek afsluiten als je in loondienst bent is soms al niet gemakkelijk. Maar voor ondernemers wordt het nog eens extra moeilijk gemaakt. Nog strengere en ingewikkeldere regels, nog meer kleine lettertjes, haken en ogen.


Niet elke hypotheekadviseur is hiervan op de hoogte en vaak moeten er meerdere aanbieders benaderd worden. Daarom zijn onze hypotheekadviseurs specialisten op het gebied van ondernemershypotheken. Wij kennen exact de regels van het spel en helpen jou stap voor stap naar de beste hypotheek. We kijken niet alleen naar de maximale hypotheek, maar ook naar jouw toekomst. Een huis is immers een investering voor in de toekomst.


De kosten van onze hypotheekadviseur hangt helemaal af van de dienstverlening. Hoeveel wil je uitbesteden, en hoeveel regel je zelf. Onze adviseurs nemen je, met hun expertise, veel werk uit handen. De kosten van een hypotheekadviseur wegen niet op tegen de financiële rust die je ervoor terug krijgt. Want jij hebt wel wat anders aan je hoofd, als ondernemer.


Een goede adviseur kiezen kan lastig zijn. Want hoe weet je of hij doet wat hij beloofd? De ervaring van anderen is het beste bewijs dat je kunt vinden.


Wij gaan tot het uiterste om jou aan een goede ondernemershypotheek te helpen. Maak vrijblijvend een afspraak, er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Ook voor jou als ondernemer is er een mooie hypotheek te verkrijgen. 

toetsinkomen voor ondernemers

Wat is een toetsinkomen en inkomensverklaring voor ondernemers?

Een toetsinkomen is het inkomen waar banken naar kijken om vast te stellen hoeveel hypotheek ze je kunnen verstrekken. Ofwel, hoeveel geld kun je lenen zonder dat de banken al te veel risico lopen. Het toetsinkomen leggen we vast in een inkomensverklaring voor ondernemers.


We laten voor jou een inkomensverklaring opstellen door een van de onderstaande partijen:

  • Raadhuys Tax Legal Accounting te Den Haag
  • Pentrax advies te Nijmegen
  • Overviewz te Barneveld

De keuze voor een van deze experts staat vrij, onder voorwaarde dat jij of jouw onderneming geen zakelijke relatie met de gekozen partij onderhoudt of de afgelopen 3 jaar heeft gehad. Uiteraard kunnen wij je adviseren over welke partij het beste bij je past.

Wil je een hypotheek voor ondernemers? Ons team van adviseurs staat voor je klaar

                                       

Vragen over de ondernemers hypotheek

Ik ben nog maar net ondernemer, is een hypotheek voor mij mogelijk?

Ben je sinds kort ZZP’er, DGA of heb je een VOG? Ook dan heb je goede opties om een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie af te sluiten. Ben je minimaal 1 jaar ondernemer, maar beschik je nog niet over 3 jaarcijfers en/of IB-aangiftes van jouw nieuwe bedrijf? Dan berekenen we je toetsinkomen.

Wat is een ondernemers hypotheek?

Voor ondernemers is het helaas lastiger om bij de bank een hypotheek te verkrijgen. Er gelden namelijk strengere eisen voor jou als ondernemer. Bij Excellent Finance doen we er alles aan om te kijken naar de mogelijkheden voor jou. Plan daarom een hypotheekadviesgesprek in, waarbij we samen kijken naar jouw kansen.

Wat kost een hypotheekadviseur voor ondernemers?

Onze hypotheekadviseurs zijn specialisten op het gebied van hypotheken voor ondernemers. Wij kennen de regels van het spel en helpen jou naar de beste hypotheek. De kosten van onze hypotheekadviseur hangt helemaal af van de dienstverlening. Hoeveel wil je uitbesteden, en hoeveel regel je zelf. Onze adviseurs nemen je, met hun expertise, veel werk uit handen. De kosten van een hypotheekadviseur wegen niet op tegen de financiële rust die je ervoor terug krijgt.

Wat is een toetsinkomen?

Ben je pas net ondernemer en heb je nog geen jaarcijfers van de afgelopen drie jaar? Het toetsinkomen is het inkomen waar banken naar kijken om vast te stellen hoeveel hypotheek ze aan jou kunnen verstrekken. Wij laten het toetsinkomen door externe, gespecialiseerde partijen opstellen.

                                   

Wil je een hypotheek voor ondernemers? Ons team van adviseurs staat voor je klaar

Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder, Haarlem en Amsterdam. Onze hypotheekadviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten ook van een hypotheekadvies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

arrow_drop_up arrow_drop_down