Deze website gebruikt cookies
Hypotheek voor ondernemers, ondernemershypotheek

Hypotheek voor ondernemers en ZZP'ers

Vanaf 1 jaar ondernemerschap is een hypotheek voor ondernemers mogelijk

Wil je weten hoeveel je kunt lenen
voor het kopen van een eigen huis?

Wij weten wat er nodig is voor een hypotheek voor ondernemers  

Wij bekijken ieder hypotheekaanvraag met maar één mindset

Voor ondernemers gelden er andere spelregels voor het verkrijgen van een hypotheek

Je bent succesvol als directeur-grootaandeelhouder (DGA), ZZP'er of hebt samen een VOF. De spelregels van ondernemen zijn helder en duidelijk voor jou. Als ondernemer ben je minder ziek en  meer gemotiveerd dan iemand die in loondienst werkt. Een hypotheek moet voor jou makkelijk te krijgen zijn, zou je zeggen. Niets is minder waar, als je als ondernemer een huis wil kopen en een hypotheek nodig hebt blijken er hele andere regels te gelden. Bij Excellent Finance vinden we dat gek, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in ondernemers en ondernemershypotheken.  Wij bekijken ieder hypotheekaanvraag met maar één mindset "hoe zou het wel kunnen".
Er blijkt vaak meer mogelijk dan men denkt.

Bent je sinds kort ZZP'er, directeur grootaandeelhouder (DGA) of heb je samen een VOF en ben je op zoek naar een koopwoning?

Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voor alle ondernemers (ZZP, DGA, VOF)

Bent je sinds kort ZZP'er, directeur-grootaandeelhouder (DGA) of heb je samen een VOF en ben je op zoek naar een koopwoning? Dan zijn er goede mogelijkheden om als ondernemer een hypotheek met NHG af te sluiten. Ben je minimaal 12 maanden ondernemer, maar hebt je nog geen 3 jaarcijfers en of IB-aangiftes met betrekking tot hetzelfde bedrijf en dezelfde bedrijfsactiviteiten? Dan kunnen wij je toetsinkomen berekenen. Een toetsinkomen is het inkomen waar banken rekening mee houden om te berekenen hoeveel hypotheek je als ondernemer kunt krijgen. Een toetsinkomen wordt vastgelegd in een inkomensverklaring voor ondernemers.

Inkomensverklaring voor ondernemers

Inkomensverklaring ondernemers

Hoe werkt het?

Heb je minimaal één jaar een een eigen onderneming, laat dan via Excellent Finance een inkomensverklaring voor ondernemers opstellen door een van onderstaande geselecteerde partijen. Op dit moment zijn dat er drie:

  • Raadhuys Tax Legal Accounting te Den Haag
  • Pentrax advies te Nijmegen
  • Overviewz te Barneveld

De keuze voor een van deze experts staat vrij, onder voorwaarde dat jij of jouw onderneming geen zakelijke relatie met de gekozen partij heeft of de afgelopen 3 jaar heeft gehad. Uiteraard kunnen wij je adviseren welke partij gezien onze ervaring het beste bij je past.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Helder. Onze hypotheekadviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten ook van een hypotheekadvies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum

Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort