arrow_drop_up arrow_drop_down
Laat je starterslening berekenen

Ga jij je eerste woning kopen?

Laat je starterslening berekenen

Starterslening Noord-Holland

Ga jij je eerste woning kopen?

Laat je starterslening berekenen

starterslening aanvragen

Een eigen huis. Wie droomt daar niet van? Maar hoe betaal je het?

De zoektocht naar je eerste woning is ontzettend leuk. Maar met de stijgende huizenprijzen dringt een belangrijke vraag zich op: is een eigen koopwoning nog wel betaalbaar voor starters?


Dat hangt natuurlijk deels af van je persoonlijke financiële situatie en inkomen. Die brengen we graag voor je in kaart. Daarnaast, om het starters op de woningmarkt iets makkelijker te maken, bieden veel gemeenten, provincies en woningcorporaties de starterslening aan.

Hoe werkt een starterslening?

Wat is de starterslening?

De starterslening geeft je als huizenkoper de mogelijkheid net dat stukje extra te lenen waardoor je jouw eerste droomwoning kunt kopen. De lening overbrugt het verschil tussen de prijs van het huis en je maximale hypotheek. De starterslening is zodoende altijd een aanvulling op een hypotheek bij de bank.

rente starterslening

Dankzij de Starterslening Hypotheekspecialisten van Excellent Finance kon ik als starter op de woningmarkt toch mijn eerste huis kopen.

Dhr. Janssen

maximale starterslening

Wil je weten of je in aanmerking komt voor de starterslening?

Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze Starterslening hypotheekspecialist. Die legt alles helder uit en kan je mogelijke starterslening berekenen.

Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder, Haarlem en Amsterdam. Onze starterslening hypotheekadviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten ook van een starterslening hypotheekadvies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

starterslening specialist
Deze website gebruikt cookies