Een koopwoning is nog steeds betaalbaar
18 december 2018 
1 min. leestijd

Een koopwoning is nog steeds betaalbaar

Leestijd: 1 minuut

Het nieuws staat bol van de overkokende woningmarkt waarbij de prijzen de pan rijzen, terwijl het aantal te koop staande woningen snel opdroogt. Nu blijkt dit toch wel een beetje mee te vallen. Volgens vermogensbeheerder DMFCO liggen de huidige huizenprijzen, rekening houdend met de inflatie, nog steeds 11% onder het hoogtepunt in 2008. Aan de andere kant, ze stijgen wel hard door.

Amsterdam is natuurlijk een stuk duurder dan Den Helder. Maar, zegt internationaal vastgoedadviseur JLL, 70% van de Nederlandse wijken heeft nog steeds een betaalbare woningmarkt.

Plan je toekomstige koopwoning
Een woning kopen blijft een grote investering. Zo is je eigen verplichte inbreng nu veel groter dan voorheen en renovaties neem je ook niet meer mee in je hypotheek. Wil je in de toekomst een woning kopen? Dan begin je nu al met plannen. Weet jij wat er nodig is om jouw droomwoning over 1, 2 of 5 jaar te kunnen kopen?

Goed financieel advies maakt meer mogelijk
Om grip te krijgen op je financiën, nooit te veel te betalen en een gedegen plan voor de toekomst op te stellen, zijn onze Comfort en Excellent financiële rust en serviceabonnementen misschien wel wat voor jou. Ze zijn inclusief hypotheekadvies en toegang tot ons specialistennetwerk van notarissen, accountants, coaches, advocaten en (fiscaal) juristen. En nog veel meer.

Zo betaal je nooit te veel. Hoe de huizenmarkt er ook voorstaat.
Maak eens een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Reactie plaatsen