Hilversum

Financieel adviseur Hilversum

Een verkeerde beslissing kan je duizenden euro’s kosten.
Onze financieel adviseurs in Hilversum helpen je.

Beoordeeld met 9,5+

Gebaseerd op 250+ reviews

Beste kantoor 2020

Beoordeeld door RiFD als beste hypotheekadvieskantoor

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur

Een persoonlijk financieel adviseur. Gewoon, in Hilversum. 

Hoe persoonlijk is financieel advies nog tegenwoordig? Steeds meer taken worden overgenomen door systemen en machines. Zelfs de meeste berekeningen kun je gewoon online doen. Maar hoe zit het dan met goed advies? Financiële beslissingen nemen kan spannend zijn, zeker als je niet zoveel verstand hebt van het onderwerp. Persoonlijke begeleiding van een financieel adviseur helpt je de juiste keuzes te maken. Het liefst ook nog bij jou in de buurt. In Hilversum of omgeving. 


Of het nu gaat om het kiezen van een hypotheek voor jouw droomhuis in Hilversum of een financiële planning voor jouw pensioen, een financieel adviseur in Haarlem of omgeving die de tijd voor je neemt en je alles uitlegt biedt veel waarde. Ondanks alle automatisering merken we dat de consument nog steeds veel waarde hecht aan de ‘ouderwetse' financieel adviseurs. Zo eentje waar je persoonlijk je vragen aan kunt stellen. Die het ziet als je twijfelt en je van extra informatie voorziet. Weloverwogen financiële beslissingen maken, de kennis en persoonlijke aandacht van onze financieel adviseurs bieden je financiële rust en vrijheid.

Waar loop je al een tijdje vast?

 • Je wil een (ander) huis in Hilversum kopen, maar de zwaar overspannen woningmarkt werkt niet echt mee. 

 • Je energieniveau kan een stuk hoger net als het saldo op je bankrekening.

 • Je hebt het gevoel dat je financieel maar wat aanmoddert en mist focus.

 • Je baalt van je hoge hypotheeklasten en hoort van iedereen in je omgeving dat de hypotheekrente historisch laag is.

 • Je hebt je cijfers niet inzichtelijk en vertrouwt op je onderbuikgevoel.

 • Je werkt voor je geld maar je geld werkt niet echt voor jou.

 • Je pensioen is via je werk geregeld maar vraagt je af of het echt wel genoeg is om straks lekker van te leven.

 • Je draait mee in de dagelijkse ratrace, maar gevoel van financiële vrijheid is ver te zoeken.

 • Is het voor mijn partner eigenlijk wel goed geregeld als er wat mij gebeurt?

 • Je huidige financieel adviseur heb je al een tijdje niet gezien en gesproken of lijkt zelfs helemaal van de aardbodem te zijn verdwenen. 

Ik wil een afspraak maken


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Financieel Adviseurs in Hilversum

Raymond de Vries

Geert Bruin

Geert Bruin

Femke 

Ooms-Bloksma

Hans van Loenen

Wouter Droog

Ik vond de gesprekken en het contact met de financieel adviseur heel prettig. Is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de e-mail, WhatsApp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!

Bas via: Advieskeuze.nl

Zin in je dag, genoeg cash op je bankrekening en rust in je kop

Dat is het doel, ons financieel advies is het middel

Wij zijn Excellent Finance: 

dé adviseurs in Hilversum

Een club van gedreven mensen die samen hard werken aan een wereld waar financiële rust & vrijheid de standaard is.


Waarom?

Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit verbeterd van je gezondheid, relaties en prestaties. 


De financiële sector maakt zaken vaak zo complex mogelijk.

Daarom maken wij het graag simpel.

Zijn onze fees laag, eenduidig en transparant.

Geven we je een duidelijke routekaart, 24/7 een online dashboard en coachen we je proactief tijdens de route.

 • Geen financieel gedoe

 • Wel je doelen bereiken

 • Van droom naar plan

Wij zijn Excellent Finance, aangenaam.

Zullen we eens kennis maken? In Hilversum of ergens anders?

Uiteraard op onze kosten, want je kent ons (nog) niet.

De woonplaats Hilversum

Hilversum is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de "mediastad".


De gemeente duidde zichzelf ook aan als 'tuinstad' vanwege de groene omgeving, die deel uitmaakt van het Groene Hart, en vanwege het relatief grote aantal villa's, als 'villadorp'.


Hilversum bestaat uit de volgende wijken en buurten: Centrum (Langgewenstbuurt, Sint Vitusbuurt, Havenstraatbuurt en Centrum), Noordwest (Nimrodpark, Trompenberg Noord, Trompenberg Zuid, Media Park, Raadhuiskwartier en Boomberg), Noordoost (Noord, Johannes Geradtswegbuurt, Erfgooiersbuurt en AZC Crailo), Oost (Geuzenbuurt, Electrobuurt, Astronomiebuurt, Wetenschapsbuurt, Kamrad, Kleine Driftbuurt en Liebergen), Zuidoost (Bloemenkwartier Noord, Bloemenkwartier Zuid, Schilderskwartier, 't Hoogt van 't Kruis, Arenaparkkwartier en West Indiëkwartier), Zuid (Schrijverskwartier, Staatsliedenkwartier en Zeeheldenkwartier), Zuidwest (Kerkelanden, Havenkwartier, Zeverijn en Het Rode Dorp) en Hilversumse Meent.


Hilversum wordt omringd door het Laarder Wasmeer, de lager gelegen veenafgravingen, nu bekend als de Loosdrechtse en de Ankeveense Plassen, het Goois Natuurreservaat, de Hoorneboegse Heide, Bussumerheide, Westerheide en Zuiderheide, Zanderij Crailoo en de rivieren de Vecht en de Eem. Binnen de gemeentegrenzen liggen het Spanderswoud, De Westerheide, De Zuid, en de Hoorneboegse Heide beheerd door Goois Natuurreservaat(GNR) en het Corversbos, Bantam en het GH Cronebos die beheerd worden door de Vereniging Natuurmonumenten.

Hilversum feitjes

De gemeente Hilversum heeft 90.198 inwoners op een oppervlakte van 46,19 km² (waarvan 0,21 km² water).
De prijs van een woning in de gemeente Hilversum bedraagt gemiddeld 635.375 euro. Dat is een verschil van 45,8% vergeleken met het landelijk gemiddelde dat 435.722 euro bedraagt.
Het Omroepmuseum werd in 2006 volledig vernieuwd, verhuisd en ondergebracht in een nieuw complex op het Media Park. Het museum werd omgedoopt tot Beeld en Geluid Experience.
De grootste mediaconcentratie is sinds 15 jaar te vinden op het Media Park, Hilversum-Noord (Omroepkwartier).
In het oude raadhuis aan de Kerkbrink, uitgebreid met een ronde uitbouw naar ontwerp van Hans Ruyssenaars, is het Museum Hilversum ondergebracht, dat aandacht besteedt aan toegepaste kunsten en de geschiedenis van Hilversum na 1850.
                                       

Vragen over financieel adviseurs in Hilversum

Hoe vind ik een financieel adviseur in Hilversum?

Ben je op zoek naar een ervaren, gecertificeerd financieel adviseur in Hilversum? Raadpleeg dan altijd onpartijdige platformen zoals Advieskeuze. Op Advieskeuze kun je eerlijke reviews over verschillende adviseurs lezen. Tevens bieden wij je bij Excellent Finance altijd een gratis eerste adviesgesprek aan. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met onze financieel adviseurs.

Wat kan een financieel adviseur voor je doen?

Een financieel adviseur kan je helpen bij al jouw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om het oversluiten van je hypotheek, het opbouwen van vermogen, vragen over je onderneming of het regelen van je pensioen. Ons advies is altijd volledig op maat, want pas dan kun jij er je voordeel uit halen. Plan direct een gratis eerste adviesgesprek in.

Waar vind ik een goede financieel adviseur?

Bij Excellent Finance geloven we in persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Tevens zijn al onze financieel adviseurs in Hilversum gecertificeerd. Je bent dus gegarandeerd van goed advies. Kies net als vele anderen voor een toekomst waarin financiële rust voorop staat.

Wanneer schakel ik een financieel adviseur in?

Ben je het financiële overzicht kwijt? Weet je niet waar je moet beginnen als het aankomt op vermogen opbouwen of het regelen van je pensioen? Of wil je besparen op je woonlasten door een hypotheek over te sluiten en wil je graag advies over de beste keuze voor jou? Een gecertificeerd financieel adviseur helpt je bij al jouw financiële vraagstukken. Hoe moeilijk het ook is. Wij maken financiën weer makkelijk voor jou. Nu en in de toekomst.

                                   
Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder en Amsterdam. Onze adviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een financieel advies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam-west, Amsterdam oost, Amsterdam-zuid, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, 

Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

Financieel adviseurs