Hypotheek oversluiten in Amsterdam

Wacht niet tot de rente weer stijgt! Profiteer nu van lagere maandlasten!

Vertel mij meer


€1350,-
Tot wel € 1350,- per maand besparen afhankelijk van hypotheekvorm
68%
In 68% van de gevallen is een lagere hypotheekrente mogelijk

9+

Beoordeling op advieskeuze.nl

Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste Hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland.

Hypotheek oversluiten Amsterdam

Je hypotheek oversluiten, wanneer doe je dat?

Wat is het beste moment om je hypotheek over te sluiten en waar moet je op letten? Er komt best veel bij kijken. Pak je het niet goed aan, dan kost het je geld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar in veel gevallen bespaar je zoveel, dat het de moeite meer dan waard is.


Het blijkt dat meer dan de helft van de woningbezitters voordeliger uit is als ze hun hypotheek laten oversluiten.

Misschien is jouw hypotheek ook wel toe aan een grondige check?

De voordelen van je hypotheek oversluiten zijn helder:

Je krijg een lagere hypotheekrente

Je krijgt een nieuwe rentevast periode

Je maandlasten gaan omlaag

Zekerheid: De lage maandlasten blijven hetzelfde in deze periode

Hypotheek oversluiten Amsterdam

Bespaar honderden euro’s per maand door oversluiten!

Uit een onderzoek van de SNS blijkt dat de Nederlandse huizenbezitter gemiddeld € 224,- per maand kan besparen door zijn hypotheek over te sluiten. Dat is een flink bedrag. Hoewel steeds meer huizenbezitters hun hypotheek oversluiten, blijft er een groep die ervoor kiest dit niet te doen.

 

Belangrijkste redenen:

  1. Ze denken dat oversluiten voor hen niet relevant is;
  2. De hypotheek is nog niet zo lang geleden afgesloten en ze denken al een lage rente te hebben;
  3. Oversluiten kost teveel tijd en moeite.

In de praktijk blijken deze bezwaren vaak niet te kloppen.

Zo kan een hypotheek die langer dan drie jaar geleden is afgesloten, in 91% van de gevallen tegen een lagere rente worden overgesloten.

Amsterdam hypotheek oversluiten

Betaal je nu meer dan 2,4 % rente? 

Dan is de kans zeer groot dat ook jij duizenden euro’s per jaar kunt besparen op je hypotheek.


Met de juiste hulp kost het oversluiten van je hypotheek minder tijd dan verwacht en levert het je veel meer financiële leefruimte op.


Afhankelijk van je huidige hypotheekvorm kan de besparing variëren van
€ 20,-  tot wel € 1350,- per maand.

Klantbeoordelingen

Beoordeling door BC

De adviseur is zeer bekwaam en professioneel in zijn werk. Hij denkt heel goed mee en heeft daarmee een uitstekende hypotheek voor mij kunnen realiseren. Hij is altijd bereikbaar en van alle ins- en outs op de hoogte. Ook qua verzekeringen ben ik enorm op weg geholpen, ik ben zeer goed verzekerd tegen een scherpe prijs!
.

Advieskeuze.nl
Beoordeling via Advieskeuze.nl
Beoordeling door A.W.K.
Na te zijn overgestapt naar Excellent Finance ben ik zeer tevreden omdat er binnen een korte tijd een oversluiting moest plaats vinden naar een andere geldverstrekker. Dit is ook gelukt binnen de termijn die daar voor stond. De voorwaarden bij de gevonden verstrekker waren ook heel veel voordeliger.
De enthousiaste, heldere, betrokken en persoonlijke benadering sprak mij ook zeer aan. Er werd de tijd voor genomen om veel zaken te bespreken, en mee te denken met andere lopende zaken.
Advieskeuze.nl

Beoordeling via Advieskeuze.nl

Beoordeling door Wendy Verschoor
Excellent Finance heeft mij een zeer duidelijk en helder advies gegeven, alle vraagtekens omtrent de moeilijke hypotheek regels zijn mij geheel duidelijk gemaakt. hieruit kwam een hypotheek advies waar wij nog steeds zeer content mee zijn. ook in de huidige veranderingen zit onze adviseur er boven op om ons bij te staan van een goed advies.

Advieskeuze.nl
Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ons team in Amsterdam zit voor je klaar. Bij ons krijg je altijd persoonlijk, onafhankelijk en eerlijk advies van hoge kwaliteit.

Femke Ooms-Bloksma

Femke Ooms-Bloksma

Raymond de Vries

Raymond de Vries

Jaqueline Schrijver

Jacqueline Schrijver

Monique van Ommen

Monique van Ommen

Wouter Droog

Wouter Droog

Annelies Muilenburg

Annelies Muilenburg

Het team van Excellent Finance doet dit werk al ruim 20 jaar met veel passie en plezier. Ons team bestaat uit de beste specialisten die in het bezit zijn van alle denkbare vakdiploma's, erkenningen en samen meer dan 100 jaar ervaring hebben.

Erkend Hypothecair Planner

In 6 stappen je hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

Je hypotheek oversluiten is eenvoudiger dan je denkt

Als je besluit je hypotheek over te sluiten los je de huidige hypotheek in en sluit een nieuwe hypotheek af. Dit kan bij dezelfde bank of bij een andere geldverstrekker. Zeker nu de rentes zo historisch laag zijn, kan het voor jou een goed moment zijn om je hypotheek over te sluiten. 


Zomaar van hypotheek veranderen lijkt misschien spannend en ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. Wij begeleiden je stap voor stap. Zodat alles helder is en beslissingen weloverwogen genomen kunnen worden. 

"Onze missie is financiële rust en vrijheid voor jou, omdat we geloven dat dit positief is voor je gezondheid, relaties en prestaties.
De juiste hypotheek geeft je die rust en vrijheid."

Samen in zes stappen naar de beste en voordeligste hypotheek:

Vrijblijvende kennismaking

1. Vrijblijvende kennismaking

Voor goed advies is een klik nodig. Je wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt en wij ook. Daarom is een kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend. 

Klikt het van beide kanten? Dan gaan we aan de slag.

Onderzoek of je kunt besparen

2. Onderzoek of je kunt besparen

We gaan voor je berekenen of het oversluiten van je hypotheek voor jou voordelig uitpakt. Hierbij houden we ook rekening met alle fiscale aspecten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Op zoek naar de beste hypotheek

3. Op zoek naar de beste hypotheek

Is oversluiten gunstig? Dan gaan we op zoek naar de beste deal. We kijken niet alleen naar de goedkoopste hypotheek en de laagste rente, maar nemen ook de voorwaarden mee. Je wilt later natuurlijk niet vastzitten aan vervelende kleine lettertjes.

Het hypotheekplan

4. Het hypotheekplan

Samen bespreken we de mogelijkheden en kiezen de beste optie voor jou. We laten je precies zien wat er gaat gebeuren en wat we voor je gaan doen. We geven je advies over de oversluitkosten en hoe je deze fiscaal kunt aftrekken van de belasting.

Naar de notaris

5. Naar de notaris

Is je hypotheekaanvraag goedgekeurd? Dan ga je naar de notaris, zodat de oude, dure hypotheek wordt afgelost en je nieuwe, goedkopere hypotheek wordt ingeschreven in het hypotheken register.

Gefeliciteerd! Geniet van je lagere maandlasten

6. Gefeliciteerd! Geniet van je lagere maandlasten

Is alles geregeld? Dan kun je gaan genieten van je lagere maandlasten.

Wil jij ook lagere maandlasten?

Bereken je besparing met onze hypotheek check.

Wil jij ook lagere maandlasten? Wij helpen je graag!

Advieskeuze.nl
Wouter is een vriendelijke en gezellige vent. Daarnaast geeft hij in mijn ogen goed advies, denkt met je mee en ook vooruit. Alles wordt helder uitgelegd. Waar nodig wordt er goed geanticipeerd op veranderingen/uitdagingen. Naast het goede werk van Wouter een goede ondersteuning vanuit het kantoor, je wordt vriendelijk te woord gestaan, afspraken worden nagekomen en je wordt overal netjes van op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden en zou hem iedereen aanbevelen!
Beoordeling via Advieskeuze.nl
Hypotheekadviseurs Excellent Finance

Oversluiten hypotheek berekenen

Je hypotheek oversluiten is niet altijd een goed plan. In sommige gevallen zijn de kosten te hoog of schiet je er qua besparing weinig mee op. Voor je besluit je hypotheek over te sluiten, is het slim alles goed op een rijtje te zetten. Daarbij tellen ook allerlei kosten en fiscale aspecten mee.

Niet alle online rekentools houden hier rekening mee.

 

De ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs van Excellent Finance nemen zelfs de kleinste details mee in de berekening.
Zo geven we je eerlijk advies, wat past bij je persoonlijke situatie.  Want ook als oversluiten voor jou niet gunstig is, wil je dat gewoon weten.

Doe hier een snelle hypotheekcheck

Hypotheekcheck, kan ik besparen op mijn hypotheek?

Gek toch, dat we onze auto elk jaar laten nakijken? Maar na het afsluiten kijken de meeste mensen niet meer om naar hun hypotheek. Dit zorgt bij veel mensen voor te hoge maandlasten, spanning, onrust en onzekerheid. Onnodig vinden wij!

Bereken zelf je bespaar mogelijkheden via onze hypotheekcheck.


Kosten hypotheek oversluiten

Kosten hypotheek oversluiten

Een hypotheek oversluiten kost altijd geld. Maar dit hoeft geen reden te zijn om deze kans aan je voorbij te laten gaan. De besparing die het je oplevert, is vaak vele malen groter, waardoor je de kosten snel kunt terugverdienen.

 

Kosten voor het oversluiten van je hypotheek zijn onder andere:

  • Notariskosten;
  • Advieskosten;
  • Bemiddelingskosten;
  • Taxatiekosten;
  • Eventueel een boeterente.

Veel van deze kosten zijn eenmalig fiscaal aftrekbaar, of mee te financieren in je nieuwe hypotheek. Onze hypotheekadviseurs geven je passend advies over de voor- en nadelen van oversluiten, de rentevast periode en een gedetailleerd overzicht van je nieuwe hypotheeklasten.

Ik vond de gesprekken en het contact met Femke heel prettig. Ze is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Ze weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de mail, whatsapp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!
Beoordeling via: Advieskeuze.nl

Je hypotheek oversluiten, voor meer financiële vrijheid

Je hypotheek oversluiten voelt misschien als een hele stap. Er moet namelijk veel geregeld worden. Samen met de ervaren, onafhankelijke hypotheekadviseurs van Excellent Finance bepaal je of oversluiten voor jou interessant is.

 

Wij nemen je al het regelwerk uit handen.
Zodat jij straks alleen maar hoeft te genieten van de financiële rust die je ervoor terug krijgt.

Je hypotheek oversluiten, voor meer financiële vrijheid

Je hypotheek oversluiten voelt misschien als een hele stap. Er moet namelijk veel geregeld worden. Samen met de ervaren, onafhankelijke hypotheekadviseurs van Excellent Finance bepaal je of oversluiten voor jou interessant is.

 

Wij nemen je al het regelwerk uit handen. 

Zodat jij straks alleen maar hoeft te genieten van de financiële rust die je ervoor terug krijgt.