Ben jij klaar voor de toekomst?

De rol van makelaar verandert

Ben jij klaar voor de toekomst?

Behoefte aan extra omzet en nieuwe woningen in de verkoop?

makelaarskantoren

De rol van makelaar verandert: 

ben jij klaar voor de toekomst?

De makelaar staat voor grote uitdagingen. Mensen doen steeds meer zelf online en het aanbod van nieuwe woningen is structureel laag. De NVM gaat uit van een daling van 10% van het aantal makelaarskantoren binnen zo’n 2 jaar. Hoe zorg je er als makelaar voor dat je extra waarde blijft bieden aan je klant?

Bied een compleet verhaal met onafhankelijk hypotheekadvies

In de huidige markt waar kopers tegen elkaar opbieden en huizen als warme broodjes over de toonbank gaan, is een snel inzicht in de financiële haalbaarheid van een hypotheek een must. Als je als makelaar je klant hier actief in ondersteunt, help en ontzorg je hem.

Je hoeft hiervoor zelf geen hypotheekadviseur te zijn. Liever niet zelfs. Veel mensen geven de voorkeur aan samenwerking met een onafhankelijk financieel specialist:

  • 64% van alle hypotheken wordt afgesloten via een onafhankelijk adviseur.

Als je in Noord-Holland actief bent en geen eigen hypotheekadviesafdeling of -bedrijf hebt, dan kun je bij Excellent Finance terecht.

Hypotheekspecialisten

Waarom samenwerken met Excellent Finance?

De grootste zekerheid dat een hypotheek rondkomt

Onze financiële experts beschikken over expertise en jarenlange ervaring in de begeleiding van mensen bij het vinden van een goede hypotheek. Hypotheekspecialisten van Excellent Finance garanderen de grootste zekerheid dat een hypotheek rondkomt. Hiervoor kijken we naar het complete financiële plaatje en werken met een helder en goed opgebouwd 6-stappenplan. Ontdek hoe we dat doen.

nieuw pand

Wij een nieuwe klant en jij een nieuw pand

Een win-win situatie

Als je een nieuwe klant naar ons doorstuurt en die sluit vervolgens een hypotheek via ons af, 

dan ontvang je een aantrekkelijke leadvergoeding. Bovendien heb je er een blije klant bij en een verkochte woning.


Extra omzet en nieuwe woningen in de verkoop?

Wanneer een relatie van ons zijn of haar huis wil verkopen of laten taxeren, sturen we die naar jou door. Zo ontvang je een nieuwe verkopende klant in deze krappe markt.

Interesse in een samenwerking?

We werken samen met partners die net zoals wij ook altijd een uitstekend resultaat voor de klant willen neerzetten en kwaliteit leveren. Herken jij jezelf hierin? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking bij jou of bij ons op kantoor. Als er een wederzijdse klik is, kan het de start zijn van een succesvolle samenwerking.