Hoe persoonlijk kan financieel advies op afstand zijn?
24 december 2020 
in Advies
3 min. leestijd

Hoe persoonlijk kan financieel advies op afstand zijn?

Financieel advies is heel persoonlijk. Je wilt dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met jouw financiële zaken. Vroeger ging je om tafel zitten, in een aparte ruimte, om in alle rust met je adviseur te praten over jouw financiën. Tegenwoordig gaat alles anders. Steeds minder persoonlijk contact, alles moet op afstand. Dat voelt meteen al een stuk minder persoonlijk.

Juist nu zijn veiligheid en financiële rust belangrijk. Houd je financiën daarom goed in het oog. Maar hoe doe je dat als je niet met je financieel adviseur om tafel kan? Het is fijn om ingewikkelde financiële zaken helder uitgelegd te krijgen.

Samen aan tafel pakken we er beeldmateriaal bij, aan de telefoon gaat dat niet. Daarom hebben wij in tijden van social distancing onze dienstverlening nog verder aangescherpt op een fijne, persoonlijke ervaring. Ook op afstand zijn we perfect in staat om in duidelijke taal, met beeld en geluid, je financiële vragen te beantwoorden. Zo blijven we ook in deze tijden naast je staan.

“Financieel advies op afstand, juist nu. Persoonlijk en goed, zoals we ook onze eigen geldzaken regelen.”

Financieel advies, altijd persoonlijk

Je huis kopen of verkopen, financiële beslissingen rond je inkomen, pensioen of andere belangrijke financiële keuzes maak je graag met de juiste kennis. Je financieel adviseur weet precies waar hij op moet letten. Altijd op de hoogte van de nieuwste regelgeving en kleine lettertjes. Zonder deze kennis loop je een groot risico domme of dure beslissingen te nemen. Zonde!

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat financieel advies op afstand onpersoonlijk wordt. Doordat onze adviseurs al jaren ervaring hebben met advies op afstand, weten ze precies hoe ze jou op een zo persoonlijk mogelijke manier kunnen helpen.

Daarvoor gebruiken we slimme tools, zoals het persoonlijke online dashboard, waarop je eenvoudig mee kunt kijken. We videobellen, waardoor we elkaar kunnen zien en het gesprek soepel verloopt. We laten onze handelingen helder zien door ons scherm te delen, alsof je naast ons aan tafel zit.

Persoonlijk financieel advies via computer

Je geldzaken altijd goed geregeld

Wij vinden het belangrijk dat je altijd inzicht hebt ik jouw financiële situatie. Dit geeft rust en mocht er iets niet goed gaan, dan kan er op tijd ingegrepen worden. Daarom maken we gebruik van professionele tools, zodat je ook na een adviesgesprek, thuis kunt zien hoe je ervoor staat.

Zo zie je precies of de doelen die je samen met je financieel adviseur hebt gesteld ook gehaald worden. Dat nieuwe huis of een goed pensioen is geen toekomstdroom meer, je ziet precies hoe je ervoor staat. Ook onvoorziene omstandigheden, zoals een overlijden of arbeidsongeschiktheid, zijn meegenomen, helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie.

“Goed financieel advies bespaart je al snel duizenden euro’s. Je geldzaken zijn goed geregeld, nu en in de toekomst. Dat geeft financiële rust en vrijheid.”

Persoonlijk contact waar het kan

Natuurlijk kan niet alles op afstand geregeld worden. Zo zal onze aankoopmakelaar gewoon met je meegaan om het huis van je dromen te bezichtigen. Uiteraard houden we hierbij de RIVM richtlijnen aan, zodat het veilig en verantwoord blijft.

Een woning kopen is een dure beslissing. Daarbij wil je niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Daarom zal onze aankoopmakelaar je intensief begeleiden, zowel op afstand als persoonlijk op locatie. Op deze manier krijg je optimaal financieel advies en bieden we persoonlijk contact waar het kan.

Persoonlijk advies op afstand

Voordelen van financieel advies op afstand

Hoewel financieel advies op afstand in het begin wat onwennig voelt, heeft het ook zo zijn voordelen. Je krijgt persoonlijk advies via je computer of tablet. Je hebt hiervoor alleen een internetverbinding nodig, programma’s installeren is niet nodig. De afspraak kan plaatsvinden waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft er de deur niet voor uit, dus dat scheelt je ook de nodige reistijd.

Natuurlijk wordt je door je eigen financieel adviseur te woord gestaan. Wij begrijpen dat voor goed financieel advies een klik nodig is. Daarom zul je altijd dezelfde adviseur spreken. We kunnen videobellen, waardoor we elkaar kunnen zien. Wil je liever niet met je gezicht in beeld? Geen probleem, dat hoeft niet.

Net als in een face to face gesprek hebben we ook in een adviesgesprek op afstand alle documenten bij de hand. Dat is het voordeel van dit digitale tijdperk. Door ons scherm te delen kunnen we precies laten zien hoe jouw financiële situatie eruit ziet.

Ervaren hoe persoonlijk financieel advies op afstand is?

Blijf niet rondlopen met een onrustig gevoel op financieel gebied. Wat de toekomst ook gaat brengen, financiële rust geeft je een bevrijdend gevoel en maakt onverwachte verrassingen een stuk minder onaangenaam. Wij gunnen jou financiële rust en vrijheid. Ga ook vol vertrouwen de toekomst tegemoet, maak persoonlijk kennis met onze financieel adviseur op afstand.

Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Reactie plaatsen