Haarlem

Financieel adviseur Haarlem

Krijg grip op je financiële situatie. Onze financieel adviseurs in Haarlem helpen je daarbij

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Beoordeeld met 9+

Gebaseerd op 190+ reviews

Beste hypotheekadvieskantoor

Beoordeeld door RiFD

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur
Haarlem

Financieel adviseur Haarlem

Krijg grip op je financiële situatie. Onze financieel adviseurs in Haarlem helpen je daarbij

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Een persoonlijk financieel adviseur. Gewoon, in Haarlem.

Jij bent op zoek naar een financieel advies. Omdat je vragen hebt over je hypotheek, je inkomen, spaardoelen, het opbouwen van vermogen voor je pensioen of misschien wel over een schuld of erfenis. Bij complexe vraagstukken is het fijn als je kunt sparren met een onafhankelijk financieel adviseur bij jou in de buurt. Gewoon, in Haarlem. 


Alle financieel adviseurs van Excellent Finance beschikken over de nodige kennis en ervaring en worden periodiek bijgeschoold om op de hoogte te zijn van nieuwe regelgeving. Onder financieel toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) hebben wij de vergunningen om jou te kunnen voorzien van onafhankelijk advies over jouw geldzaken. Plan een eerste gesprek in en zet daarmee de stap naar een zorgeloze financiële toekomst.

Loop jij tegen één van deze punten aan? Dan is het tijd voor financieel advies.

  • Je wil een (ander) huis in Haarlem kopen, maar de regels en de overspannen huizenmarkt werken niet in jouw voordeel.

  • Het saldo op je privé bankrekening of spaarrekening zie je graag hoger. Veel hoger.

  • Je hebt het gevoel dat je maar wat aanmoddert met je geldzaken. Een duidelijk, financieel plan ontbreekt. Terwijl je daar wel behoefte aan hebt.

  • Je baalt van de hoge hypotheeklasten. Wonen in Haarlem moet toch goedkoper kunnen?

  • Je hebt je cijfers niet inzichtelijk en vertrouwt daarom maar op je onderbuikgevoel.

  • Je werkt voor je geld, maar je geld werkt niet voor jou.

  • Je bouwt pensioen op via je werkgever of eigen bedrijf, maar je betwijfelt of dat wel voldoende is om straks lekker van te leven.

  • Je draait mee in de dagelijkse ratrace. Je zou graag financiële vrijheid willen ervaren, maar dat gevoel is ver te zoeken.

  • Je vraagt je af of alles goed geregeld is voor jouw partner en/of kinderen als jij er straks niet meer bent.

  • Je hebt geen vertrouwen in je huidige financieel adviseur. Terwijl je financiële zaken vertrouwelijke zaken zijn. 

Herken je jezelf in een of misschien wel meerdere punten? Dan is financieel advies de eerste stap richting een zorgeloze toekomst. Samen met een financieel planner in Haarlem, dichtbij huis, stel jij een financiële planning op zodat je jouw inkomen en vermogen voor jou laat werken.

Ik wil een afspraak maken


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Financieel Adviseurs in Haarlem

Raymond de Vries

Geert Bruin

Geert Bruin

Femke 

Ooms-Bloksma

Hans van Loenen

Wouter Droog

Ik vond de gesprekken en het contact met de financieel adviseur heel prettig. Is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de e-mail, WhatsApp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!

Bas via: Advieskeuze.nl

Zin in je dag, genoeg cash op je bankrekening en rust in je kop

Dat is het doel, ons financieel advies is het middel

Complexe financiële producten? Nee, gewoon gedegen advies met een persoonlijke benadering

Aanbieders van financiële producten lijken er een wedstrijd van te maken om hun producten zo moeilijk mogelijk te maken. Neem een voorbeeld aan pensioenen. Is je opgebouwde pensioen voldoende om te genieten van je oude dag of moet je dit nog aanvullen? En zo ja, hoe zit het dan met fiscale regels? Ook hypotheken zijn er niet duidelijker op geworden. Met alle regels rondom risicoklasse, hypotheekvormen, hypotheekrente en aftrek kun je voor onaangename verrassingen komen te staan. In de afgelopen jaren is het aanbod aan soorten hypotheken weliswaar afgenomen, nog steeds zijn het leningen waar je goed over na wil en moet denken.


Onze financieel adviseurs uit Haarlem en omstreken houden financiële producten graag zo makkelijk mogelijk. Zodat jij ook echt begrijpt hoe jouw pensioen geregeld is, of jouw hypotheek goedkoper kan, of beleggen voor jou een goede optie is. Aan de hand van jouw huidige situatie en je wensen en doelen zoeken onze adviseurs naar de beste oplossing voor jou. Daarbij hoef je geen dure verzekeringen af te sluiten of een vaag product af te nemen waardoor jij alleen nog maar met meer vragen blijft zitten. Een adviseur van Excellent Finance is niet voor niets een onafhankelijk adviseur. Het creëren van financiële rust voor jou is ons doel.

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

De woonplaats / gemeente Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van Noord-Holland en zowel een stand als gemeente. De stad behoort tot een van de middelgrote steden in de Randstad. Met inmiddels zo'n 163.000 inwoners is Haarlem de op een na grootste stad in Noord-Holland. 


Haarlem is de zesde monumentenstad van Nederland en telt 1149 rijksmonumenten. Daarnaast telt de stad zo'n 1238 gemeentelijke monumenten. Bovendien is de historische binnenstad aangewezen als beschermd stadsgezicht. In de binnenstad van Haarlem staan de meeste van de monumenten, zoals de Grote of Sint-Bavokerk, het Stadhuis en de Vleeshal. De stad kent echter ook een aantal toonaangevende moderne bouwwerken, zoals de Toneelschuur, het Patronaat, de nieuwbouw van de Stadsschouwburg en het voormalige kantoor van de ING Bank aan de Wilhelminastraat.


Als je woont en/of werkt in Haarlem, weet je wat een leuke stad het is. Onze financieel adviseurs in Haarlem helpen je bij het creëren van rust in je financiën, waardoor je meer kunt genieten van het leven buiten werken om. Verhuis naar de woning van je dromen, start met beleggen of maak een financieel plan voor jouw pensioen. Allemaal met behulp van een van onze financieel adviseurs. 

Haarlem feitjes

De plaatsnaam Haarlem is waarschijnlijk een verbastering van Haarloheim of "Haralem". Het in het Nederlands verouderde heim hangt samen met heem, dat 'woonplaats' betekent. Haarlo of Hara hangt samen met harula, een verkleinvorm van haar (zandige rug).
Met een bevolkingsdichtheid van 5.036 inwoners per km² land is Haarlem een van de dichtstbevolkte steden van het land. De omgevingsadressendichtheid, een andere indicator voor de stedelijkheid, bedroeg in 2006 3.130.
Op 1 januari 2019 telde Haarlem 161.260 inwoners, van wie 82.266 vrouwen (51,0%) en 78.994 mannen (49%). Per 1 januari 2018 waren er 76.946 huishoudens, met een gemiddelde grootte van 2,00 persoon; 44% van de die huishoudens worden gevormd door eenpersoonshuishoudens, 31% procent door huishoudens met kinderen en 24% huishoudens zonder kinderen.
                                       

Vragen over financieel adviseurs in Haarlem

Hoe vind ik een financieel adviseur in Haarlem?

Ben je op zoek naar een gecertificeerd financieel adviseur in Haarlem? Raadpleeg altijd eerst het AFM. Bij het AFM (Autoriteit Financiële Markten) kun je controleren of de financieel adviseur de nodige vergunningen heeft om jou over een financieel product te mogen adviseren. Daarnaast is het altijd verstandig om reviews te lezen. Op platformen als Advieskeuze kun je eerlijke reviews over verschillende adviseurs lezen.

Voor wie is een financieel adviseur?

Wij geven financieel advies aan particulieren en ondernemers. Onze financieel adviseurs zijn op de hoogte van alle regels rondom financiën voor zowel zakelijk als privé. Wil je onafhankelijk en goed advies over verzekeringen, beleggingen, je hypotheek of zaken als pensioenen en lijfrente? Plan dan een vrijblijvende eerste afspraak in met onze financieel adviseur in Haarlem.

Ik heb verschillende offertes voor financieel adviseurs in Haarlem, hoe kies ik de juiste?

Focus je bij de verschillende offertes niet alleen op het tarief. Het belangrijkste is namelijk jouw gevoel bij een financieel adviseur. Je bespreekt jouw persoonlijke situatie, inkomen en vermogen met deze persoon. Daarom kun je vrijblijvend kennismaken met een van onze erkend financieel adviseurs. Op basis van jouw gevoel is het maken van een keuze vaak al een stuk eenvoudiger. En vergeet niet: het is een investering voor jouw financiële toekomst. Daar wil je niet op bezuinigen.

Wanneer schakel ik een financieel adviseur in?

Ben je het financiële overzicht kwijt? Heb je vragen over je hypotheek, pensioen of andere financiële zaken? Je wil de juiste financiële keuzes maken. Daarbij is goed financieel advies de eerste stap. Een financieel adviseur is er voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar financiën, nu of juist pas voor in de toekomst. Een gecertificeerd financieel adviseur helpt je bij al jouw financiële vraagstukken. Hoe makkelijk of moeilijk het ook is. Wij maken financiën weer makkelijk voor jou.

                                   
Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder en Amsterdam. Onze adviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een financieel advies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam-west, Amsterdam oost, Amsterdam-zuid, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

Financieel adviseurs