Haarlem

Financieel adviseur Haarlem

Een verkeerde beslissing kan je duizenden euro’s kosten.

Onze financieel adviseurs in Haarlem helpen je.

Beoordeeld met 9,6 
Gebaseerd op  167+ reviews
Beste kantoor 2020
Beoordeeld door RiFD als beste hypotheekadvieskantoor
23+ jaar ervaring
Sinds 1997 financieel adviseur

Een persoonlijk financieel adviseur. Gewoon, in Haarlem.

Hoe persoonlijk is financieel advies nog tegenwoordig? Steeds meer taken worden overgenomen door systemen en machines. Zelfs de meeste berekeningen kun je gewoon online doen. Maar hoe zit het dan met goed advies? Financiële beslissingen nemen kan spannend zijn, zeker als je niet zoveel verstand hebt van het onderwerp. Persoonlijke begeleiding van een financieel adviseur helpt je de juiste keuzes te maken. Het liefst ook nog bij jou in de buurt. In Haarlem of omgeving.


Of het nu gaat om het kiezen van een hypotheek voor jouw droomhuis in Haarlem of een financiële planning voor jouw pensioen, een financieel adviseur in Haarlem of omgeving die de tijd voor je neemt en je alles uitlegt biedt veel waarde. Ondanks alle automatisering merken we dat de consument nog steeds veel waarde hecht aan de ‘ouderwetse' financieel adviseurs. Zo eentje waar je persoonlijk je vragen aan kunt stellen. Die het ziet als je twijfelt en je van extra informatie voorziet. Weloverwogen financiële beslissingen maken, de kennis en persoonlijke aandacht van onze financieel adviseurs bieden je financiële rust en vrijheid.

Waar loop je al een tijdje vast?

 • Je wil een (ander) huis in Haarlem kopen, maar de zwaar overspannen woningmarkt werkt niet echt mee. 

 • Je energieniveau kan een stuk hoger net als het saldo op je bankrekening.

 • Je hebt het gevoel dat je financieel maar wat aanmoddert en mist focus.

 • Je baalt van je hoge hypotheeklasten en hoort van iedereen in je omgeving dat de hypotheekrente historisch laag is.

 • Je hebt je cijfers niet inzichtelijk en vertrouwt op je onderbuikgevoel.

 • Je werkt voor je geld maar je geld werkt niet echt voor jou.

 • Je pensioen is via je werk geregeld maar vraagt je af of het echt wel genoeg is om straks lekker van te leven.

 • Je draait mee in de dagelijkse ratrace, maar gevoel van financiële vrijheid is ver te zoeken.

 • Is het voor mijn partner eigenlijk wel goed geregeld als er wat mij gebeurt?

 • Je huidige financieel adviseur heb je al een tijdje niet gezien en gesproken of lijkt zelfs helemaal van de aardbodem te zijn verdwenen. 

Financieel Adviseurs in Haarlem

Jaqueline Schrijver

Jacqueline Schrijver

Wouter Droog

Wouter Droog

Femke Ooms-Bloksma

Femke 

Ooms-Bloksma

Raymond de Vries

Raymond de Vries

Ik vond de gesprekken en het contact met de financieel adviseur heel prettig. Is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de e-mail, WhatsApp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!

Bas via: Advieskeuze.nl

Zin in je dag, genoeg cash op je bankrekening en rust in je kop

Dat is het doel, ons financieel advies is het middel

Wij zijn Excellent Finance: 

dé adviseurs van Haarlem

Een club van gedreven mensen die samen hard werken aan een wereld waar financiële rust & vrijheid de standaard is. In Haarlem, Amsterdam, Den Helder en andere steden. 


Waarom?

Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit verbeterd van je gezondheid, relaties en prestaties. 


De financiële sector maakt zaken vaak zo complex mogelijk.

Daarom maken wij het graag simpel.

Zijn onze fees laag, eenduidig en transparant.

Geven we je een duidelijke routekaart, 24/7 een online dashboard en coachen we je proactief tijdens de route.

 • Geen financieel gedoe

 • Wel je doelen bereiken

 • Van droom naar plan

Wij zijn Excellent Finance, aangenaam.

Zullen we eens kennis maken? In Haarlem of ergens anders?

Uiteraard op onze kosten, want je kent ons (nog) niet.

De woonplaats / gemeente Haarlem

Haarlem is zowel een stad als gemeente en is de hoofdstad van Noord-Holland. Deze stad behoort tot een van de middelgrote steden in de Randstad. Met inmiddels zo'n 163.000 inwoners is Haarlem de op een na grootste stad in Noord-Holland. 


Haarlem is de zesde monumentenstad van Nederland. Haarlem telt 1149 rijksmonumenten. Daarnaast telt de stad zo'n 1238 gemeentelijke monumenten. Bovendien is de historische binnenstad aangewezen als beschermd stadsgezicht. In de binnenstad van Haarlem staan de meeste van de monumenten, zoals de Grote of Sint-Bavokerk, het Stadhuis en de Vleeshal. De stad kent echter ook een aantal toonaangevende moderne bouwwerken, zoals de Toneelschuur, het Patronaat, de nieuwbouw van de Stadsschouwburg en het voormalige kantoor van de ING Bank aan de Wilhelminastraat.


Als je woont en/of werkt in Haarlem, weet je wat een leuke stad het is. Onze financieel adviseurs in Haarlem helpen je bij het creëren van rust in je financiën, waardoor je meer kunt genieten van het leven buiten werken om. Verhuis naar de woning van je dromen, start met beleggen of maak een financieel plan voor jouw pensioen. Allemaal met behulp van een van onze financieel adviseurs. 

Haarlem feitjes

De plaatsnaam Haarlem is waarschijnlijk een verbastering van Haarloheim of "Haralem". Het in het Nederlands verouderde heim hangt samen met heem, dat 'woonplaats' betekent. Haarlo of Hara hangt samen met harula, een verkleinvorm van haar (zandige rug).
Met een bevolkingsdichtheid van 5.036 inwoners per km² land is Haarlem een van de dichtstbevolkte steden van het land. De omgevingsadressendichtheid, een andere indicator voor de stedelijkheid, bedroeg in 2006 3.130.
Op 1 januari 2019 telde Haarlem 161.260 inwoners, van wie 82.266 vrouwen (51,0%) en 78.994 mannen (49%). Per 1 januari 2018 waren er 76.946 huishoudens, met een gemiddelde grootte van 2,00 persoon; 44% van de die huishoudens worden gevormd door eenpersoonshuishoudens, 31% procent door huishoudens met kinderen en 24% huishoudens zonder kinderen.
                                       

Vragen over financieel adviseurs in Haarlem

Hoe vind ik een financieel adviseur in Haarlem?

Ben je op zoek naar een ervaren, gecertificeerd financieel adviseur in Haarlem? Vraag naar ervaringen binnen je netwerk en ga op zoek naar reviews. Op platformen als Advieskeuze kun je eerlijke reviews over verschillende adviseurs lezen. Tevens bieden wij je bij Excellent Finance altijd een gratis eerste adviesgesprek aan. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met onze financieel adviseurs.

Wat kan een financieel adviseur voor je doen?

Een financieel adviseur kan je helpen bij al jouw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om het oversluiten van je hypotheek, het opbouwen van vermogen, vragen over je onderneming of het regelen van je pensioen. Ons advies is altijd volledig op maat, want pas dan kun jij er je voordeel uit halen. Plan direct een gratis eerste adviesgesprek in.

Waar vind ik een goede financieel adviseur?

Bij Excellent Finance geloven we in persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Tevens zijn al onze financieel adviseurs in Haarlem gecertificeerd. Je bent dus gegarandeerd van goed advies. Kies net als vele anderen voor een toekomst waarin financiële rust voorop staat.

Wanneer schakel ik een financieel adviseur in?

Ben je het financiële overzicht kwijt? Weet je niet waar je moet beginnen als het aankomt op vermogen opbouwen of het regelen van je pensioen? Of wil je besparen op je woonlasten door een hypotheek over te sluiten en wil je graag advies over de beste keuze voor jou? Een gecertificeerd financieel adviseur helpt je bij al jouw financiële vraagstukken. Hoe moeilijk het ook is. Wij maken financiën weer makkelijk voor jou. Nu en in de toekomst.

                                   

Financieel adviseurs

Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder en Amsterdam. Onze adviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een financieel advies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam-west, Amsterdam oost, Amsterdam-zuid, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.
arrow_drop_up arrow_drop_down