Financiële planning in Noord-Holland

Financiële planning in Noord-Holland

Wat is hard werken waard, als je geen voldoening ervaart?

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Financiële planning in Noord-Holland

Wat is hard werken waard, als je geen voldoening ervaart?
Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
Financieel plan in Noord-Holland

Waarom zou je een financieel plan laten maken?

Een financieel plan maken klinkt misschien overdreven. Dat doe je voor je bedrijf,

toch niet voor je privéleven?

Toch kan een persoonlijk financieel plan jou een hoop rust geven. Door dit plan weet je precies waar je aan toe bent. Je weet namelijk zeker dat je financiën aansluiten bij jouw manier van leven, voor nu en in de toekomst. Zo hoef je niet aan ingewikkelde zaken te denken, maar kun je jouw tijd besteden aan leukere dingen. Zoals alle bruisende steden in Noord-Holland bezoeken. Ben je bijvoorbeeld al eens in winkelstad Haarlem geweest, of het historische Hoorn? Of ga je liever naar kaasstad Alkmaar, of de pittoreske Zaanse Schans?


Gek eigenlijk, je smartphone is altijd voorzien van de laatste updates...
Maar je financiële plaatje, daar kijk je nauwelijks naar. Je kunt je hele leven hard werken om er financieel goed voor te staan. Maar hoe zit het met je dromen en doelen?

Wat moet je doen (en laten) om deze te bereiken?

Waarom zou je een financieel adviseur inschakelen?

In sommige situaties schakel je, als vanzelfsprekend, een financieel adviseur in

Bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe woning in Noord-Holland. Dan ga je op zoek naar een hypotheekadviseur. En de jaarlijkse belastingaangifte laat je graag over aan een belastingexpert zodat je krijgt waar je recht op hebt.


Voor het samenstellen en controleren van de jaarrekening heb je een accountant. Al die cijfertjes, dat besteed je liever uit, dan weet je zeker dat het goed gaat. En wil je gaan beleggen, dan schakel je een vermogensplanner in om je te helpen bij het inrichten van je beleggingsportefeuille.


Een financieel adviseur inschakelen voor je financiële planning dat doe je niet zo snel.

Maar waarom eigenlijk niet?


Waarschijnlijk omdat er geen directe noodzaak is. Het is niet meteen duidelijk wat het je gaat opleveren. Op websites lees je allerlei kreten over waarom je jouw financiën moet laten nakijken:

 • Een financiële planning om je doelen te realiseren
 • Een financiële planning om inzicht te krijgen
 • Een financiële planning voor een beter overzicht

Maar dan nog weet je niet precies wat je aan een financiële planning hebt...

Wat levert een financiële planning laten maken in Noord-Holland jou op?

Stel je eens voor dat je precies weet hoe je er financieel voor staat. Nu, maar ook in de toekomst.

Dat je precies weet waar je nu staat en waar je heen wilt. En waar je vooral niet naar toe wilt. Dat je weet wat ervoor nodig is om je doelen te bereiken. Welke risico’s je onderweg tegenkomt, en hoe je deze kunt beperken.

Met andere woorden, je weet direct of je wensen en doelen haalbaar zijn. En zo niet, hoe je ze alsnog kunt bereiken. Hoeveel rust en voldoening zou het je geven als je precies weet hoe je jouw doelen moet bereiken? Denk bijvoorbeeld aan:


 • Eerder stoppen met werken;
 • Een goed pensioen opbouwen;
 • Een prachtig vakantiehuis kopen;
 • Je kinderen financieel bijstaan tijdens hun studie;
 • En ze ook helpen om hun eerste huis te kopen;
 • Die wereldreis of luxe cruise maken;
 • Je vermogen op een slimme manier laten groeien;
 • Ervoor zorgen dat bij overlijden de belasting er niet met het grootste deel vandoor gaat.

Waarom financiële planning rust geeft.

Een financieel plan laten maken in Noord-Holland geeft jou veel rust. We zullen een aantal redenen noemen:

 • Geen zorgen meer om cijfertjes.
  Het kan je gaan duizelen van de aangiftes, hypotheken, verzekeringen, pensioenoverzichten en belastingen. En wat houd jij er nu eigenlijk aan over? En als je denkt een aardig bedrag over te houden, komt de belasting nog even langs. Het was fijn geweest als je dit van te voren geweten had.
 • Tijd overhouden.
  We hebben het tegenwoordig enorm druk. Werken, je privéleven, de kinderen, sporten, een studie; noem maar op. Als je dan even een momentje rust hebt, ga je niet uitgebreid je financiën bekijken.
 • Alles duidelijk op papier.
  Je kunt voor jezelf een redelijk beeld hebben van je financiële situatie. Maar het kan toch anders uitpakken dan gedacht. Eens goed naar het complete plaatje laten kijken, kan heel verhelderend werken.
 • Belangrijke beslissingen nemen.
  Sommige beslissingen wil je nemen met een goede onderbouwing. De verkoop van een woning of bedrijf moet op het goede moment gebeuren om geen geld mis te lopen. Goed advies is hierbij altijd welkom.
 • Weten wat wel en niet mogelijk is.
  Schenken aan je kinderen. Ze helpen bij de aankoop van een woning of bijspringen in de kosten van hun studie. Iets wat je als ouders vanzelfsprekend doet. Maar financieel gezien zitten er wel wat haken en ogen aan. Met een adviseur kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.
 • Jezelf iets extra’s gunnen.
  Toch een nieuwe auto kopen. Die wereldreis gaan maken. Dat tweede huisje onder de zon. Als de financiële ruimte er is, waarom dan niet?
 • Een veilig gevoel.
  Als je weet waar je aan toe bent geeft dat rust, een veilig gevoel. Je weet wat je kunt verwachten en hoe je bij moet sturen wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Wij komen bij jou langs om een financiële planning te maken.

Wanneer je naar een bank gaat, moet je vaak veel papierwerk meesjouwen. En dat kan knap lastig zijn. Je hebt in de loop der jaren natuurlijk veel financiële documenten en informatie over polissen verzameld. Dit alles kan je tegenhouden om die afspraak in te plannen.

Wij maken het je makkelijk, door bij jou langs te komen - thuis of op het werk. Daar heb je immers alle papieren bij de hand. De tijd waarin je anders zou zoeken naar de juiste documenten, kunnen we nu besteden aan praten over jouw dromen en doelen. Je kunt jouw documenten zelfs digitaal uploaden in je persoonlijke DIGI-map, zodat we alle belangrijke zaken snel bij elkaar hebben staan.

Wat kost het om een financiële planning te laten maken in Noord-Holland?

Een financiële planning maken is maatwerk. Zoek je het antwoord op één financieel vraagstuk of wil je een meerjarenplan laten maken? De complexiteit van je adviesvraag is kostenbepalend. Van te voren bespreek je het tarief met jouw adviseur, zodat je weet waar je aan toe bent.


Kennismakingsgesprek bij Excellent Finance
De adviseurs van Excellent Finance zijn deskundig en gediplomeerd. Ze zijn altijd op de hoogte van de actuele kennis van de wetgeving. Tijdens een (kosteloos) kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden en kijken we of er een klik is; wel zo belangrijk als je het over persoonlijke zaken gaat hebben. Zo weten we meteen wat we aan elkaar hebben.

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
Financiële planning in provincie Noord-Holland