Financiële planning in Den Helder en Julianadorp

Financiële planning in Den Helder en Julianadorp.

Wat is hard werken waard, als je geen voldoening ervaart?

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
Team Excellent Finance

Financiële planning in Den Helder en Julianadorp.

Wat is hard werken waard, als je geen voldoening ervaart?

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Waarvoor is dat handig, zo’n financiële planning?

Financiele planning den helder julianadorp

Een financieel plan maak je voor je bedrijf, maar ook voor je privéleven kan het heel handig zijn.

Er ontstaat met zo’n planning een financiële balans, waardoor je vrijheid en rust ervaart.
Je weet namelijk waar je aan toe bent op financieel gebied. Voor nu en in de toekomst. En dat geeft een fijn gevoel.Gek eigenlijk, je auto gaat elk jaar naar de APK.

Maar naar jouw financiële situatie kijk je nauwelijks. Je werkt hard om er goed voor te staan en alle financiële risico’s te verlagen. Maar ben je ook wel bezig met jouw dromen en doelen? Wat is al het werken eigenlijk waard als je deze niet bereikt?
Waarvoor schakel je een financieel adviseur in?

Waarvoor schakel je een financieel adviseur in?

Voor sommige situaties weet je zeker dat je een financieel adviseur in moet schakelen.

Wanneer je een huis koopt, bijvoorbeeld. Dan ga je naar een hypotheekadviseur. De jaarlijkse belastingaangifte laat je doen door een belastingexpert, zodat je zeker weet dat alles goed wordt ingevuld.

Je zet je accountant aan het werk om jouw jaarrekening samen te stellen en te controleren. Wel zo fijn om het aan iemand uit te besteden die verstand van zaken heeft. En ga je beleggen? Dan vraag je een vermogensplanner om je te helpen met de beleggingsportefeuille.


Maar voor jouw eigen financiële planning schakel je niet zo snel iemand in.
Waarom eigenlijk niet?


Je weet misschien niet wat het je oplevert. Of er is gewoon geen directe reden om hulp te vragen aan een financieel adviseur. Online vind je allerlei websites die onduidelijke redenen geven, zoals:

 • Een financiële planning helpt bij het realiseren van je doelen;
 • Je krijgt meer inzicht door een financiële planning;
 • Een financiële planning zorgt voor meer overzicht.

Ja, in die gevallen kan je die financiële planning nog wel even uitstellen...

Een financiële planning laten maken in Den Helder of Julianadorp, wat zijn de voordelen?

Je kunt prima je leven leiden zonder financiële planning.
Maar het is best fijn om te weten hoe je er financieel voor staat.
En hoe dat in de toekomst zal zijn.


Door zwart op wit te hebben waar je nu staat en heen wilt - en waar je vooral niet heen wilt - weet je wat er nodig is om je doelen te bereiken. Je hebt duidelijk in kaart gebracht welke risico’s er zijn en hoe je die kunt verlagen.


Oftewel: je weet waar je aan toe bent en wat er haalbaar is.
Je weet door een financiële planning te laten maken precies hoe je jouw doelen kunt bereiken. En dat geeft een hoop rust. Wat jouw doelen bijvoorbeeld kunnen zijn?:

 • Vervroegd stoppen met werken;
 • Een fijn pensioen opbouwen;
 • Een prachtig vakantiehuis kopen;
 • Je kinderen financieel bijstaan tijdens hun studie;
 • En ze vervolgens ook helpen bij het kopen van hun eerste huis;
 • Eindelijk die wereldreis of prachtige cruise boeken;
 • Je vermogen op laten groeien;
 • Zeker weten dat bij overlijden de belasting er niet met het grootste deel vandoor gaat.

Waarom financiële planning rust geeft?

Een financieel plan laten maken in Den Helder of Julianadorp geeft je veel rust.

Een aantal redenen om ervoor te gaan:

 • Al die cijfertjes.
  Aangiftes, hypotheken, verzekeringen, pensioenoverzichten, belastingen… Allemaal een hoop geregel. Maar wat houd je er nou eigenlijk aan over? Met een financieel plan weet je dit precies. En snap je ook hoeveel er naar de belasting gaat. 
 • Geen tijd. We hebben het allemaal heel druk, met bijvoorbeeld werk, de kinderen en allerlei hobby’s. Heb je even een moment voor jezelf? Dan heb je vast geen zin om naar je financiën te kijken.
 • Het complete plaatje. De meeste mensen hebben een aardig beeld van hun
  financiële situatie. Maar het kan toch nog wel eens anders uitpakken dan gedacht. Het kan dan ook verhelderend werken om eens naar het complete plaatje laten kijken.
 • Belangrijke beslissingen. Sommige financiële beslissingen zijn gebonden aan de juiste timing. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van een woning of bedrijf. Goed advies zorgt ervoor dat je geen geld misloopt.
 • Goed met je geld omgaan, zonder verrassingen. Als ouder help je je kinderen graag, ook op financieel gebied. Je schenkt ze geld, helpt ze met het kopen van een huis of zorgt voor een vangnet tijdens de studie. Maar financieel gezien is dit niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Met de hulp van een adviseur weet je precies hoe dit zit.
 • Soms gewoon jezelf wat gunnen, zonder schuldgevoel. Een mooie auto kopen, die wereldreis boeken, bieden op dat zomerhuis... Als de financiële ruimte er is, waarom dan niet?

Gewoon een veilig gevoel. Weten waar je aan toe bent, geeft rust. Je weet namelijk precies wat je kunt verwachten en hoe je moet handelen wanneer dat nodig is.

Kom langs in ons prachtige pand in Den Helder

Kom langs in ons prachtige pand in Den Helder

Wil je jouw financiële plannen bespreken op een mooie locatie? Kom dan langs in ons hoofdkantoor in Den Helder dat gevestigd is in een monumentaal pand. We schenken ook nog eens hele lekkere koffie. Wil je liever dat we bij je thuis of op het werk langskomen? Ook dat is mogelijk. Alles om het jou nog makkelijker te maken.

Een financiële planning laten maken in Den Helder of Julianadorp, wat kost dat?

Wij van Excellent Finance zijn geboren en getogen in Den Helder. We kennen dan ook elke straat en zijn al meer dan 21 jaar bezig met het kopen en financieren van huizen in deze stad. Wij weten precies wat er in Den Helder speelt en kunnen jou zo op een goede manier helpen met jouw financiële planning.

Daarnaast houden de adviseurs van Excellent Finance jaarlijks de scholing bij, waardoor ze op de hoogte zijn van de actuele wetgeving. En, ook heel belangrijk: we kijken tijdens een kennismakingsgesprek of het klikt met je financieel adviseur. Je bespreekt immers persoonlijke zaken. De kosten hiervan zijn voor ons.

Maak nu een afspraakVolledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk