Uitbesteden boekhouding

Boekhouding en administratie uitbesteden?

Eenvoudiger, goedkoper, zonder gedoe, dat is: Ondernemen met het Excellent gevoel

Neem contact op


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
Uitbesteden boekhouding

Boekhouding en financiële administratie uitbesteden?

Eenvoudiger, goedkoper, zonder gedoe, dat is: “Ondernemen met het Excellent gevoel”

Neem contact op
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Nooit meer uren kwijt zijn aan je financiële administratie

Als ondernemer kom je er niet onderuit. De administratie moet ook worden gedaan. Elke week worstel je weer door de kassabonnen, inkoopfacturen en andere financiële stukken. Om up-to-date te blijven, neem je de administratie vaak mee naar huis. En in je spaarzame vrije tijd zit je te zwoegen om je diezelfde administratie op orde te krijgen. Dat terwijl wij allebei weten dat je die tijd beter kunt benutten. 


Natuurlijk kun je een boekhouder inhuren om veel van deze taken van je over te nemen. Maar zo’n boekhouder kost wel wat. Vaak vragen zij voor simpele taken veel geld. Taken die je ook zelf makkelijk had kunnen doen. En als je jouw administratie bij een boekhouder neerlegt, ben je zelf het overzicht kwijt. Dat wil je ook niet.

De nadelen van zelf je administratie doen

Heb jij ook genoeg van:

 1. Zelf al die bonnen inboeken
 2. Ingewikkelde software pakketten
 3. Niet kunnen sturen op actuele cijfers
 4. Dure accountants

Dan hebben wij de oplossing voor je. Wij bieden je een innovatief boekhoudplatform, waar je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. Zo kun je boekhouden zonder zelf te boeken, en heb je altijd een actueel overzicht van je financiële cijfers.
Dat scheelt je veel tijd, geld en frustraties!

Voordelen van financiële administratie uitbesteden

Je boekhouding en financiële administratie aan ons uitbesteden heeft veel voordelen. Je stuurt je administratie eenvoudig, digitaal aan ons door. Binnen 48 uur wordt alles verwerkt in een actueel overzicht.


Al je stukken worden gearchiveerd, zodat jij ze altijd weer terug kunt vinden. Uiteraard is dit archief goed beveiligd en altijd voor jou toegankelijk. Zo heb je zicht op je gehele financiële administratie. En kan je altijd je bedrijf sturen op actuele en volledige cijfers.


De voordelen op een rij:

 • Digitaal doorsturen van je stukken
 • Binnen 48 uur verwerkt
 • Actueel overzicht
 • Al je stukken gearchiveerd
 • Je administratie goed beveiligd
 • Altijd toegang tot het archief
 • Helder overzicht van je hele administratie
 • Inzicht in actuele en volledige cijfers
 • 10 tot 20 uur tijd besparen per maand
boekhoudplatform

Administratie uitbesteden, hoe werkt dat?

Je administratie uitbesteden, zonder zelf de controle te verliezen. Dat klinkt mooi, toch? Als je jouw administratie aan ons uitbesteedt, werken wij met je samen via een super innovatief boekhoudplatform. Hierin worden alle administratieve taken op een slimme manier opgepakt, zodat jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

Digitaal aanleveren

Lever je stukken digitaal aan

Eindelijk niet meer zelf al die bonnen inboeken. Je stuurt ze eenvoudig, digitaal naar ons door.

En dat is meteen het enige dat je hoeft te doen. Het aanleveren van je administratie gaat via je computer, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google drive. Alles komt terecht in het platform, waar je met jouw boekhouder samenwerkt.

Banktransacties gekoppeld aan je facturen

De door jou aangeleverde stukken worden automatisch, binnen 48 uur verwerkt. De software analyseert en interpreteert alle aangeleverde documenten. En heb je een zakelijke rekening bij bijvoorbeeld de ING, Rabobank, ABN AMRO, Bunq, Triodos of Knab? Dan worden alle banktransacties voor je opgehaald en automatisch gekoppeld aan je facturen.

100% overzichtelijke administratie + CRM

In het financiële dashboard vind je alles overzichtelijk terug. Al je ingestuurde stukken, netjes geboekt en digitaal gearchiveerd. En ook diverse tools, zoals online factureren en een CRM systeem. Het CRM systeem is een handige tool om zakelijke relaties te verbeteren. Daarom maakt het systeem bij elke boeking automatisch een relatie aan in je CRM.


Het systeem maakt ook automatisch een openstaande post aan om te betalen of te ontvangen, en een BTW boeking. Al deze cijfers komen terug in het dashboard, zodat jij in één oogopslag kunt zien hoe je er financieel voor staat.
Slimme koppelingen

Slimme koppelingen

Het is mogelijk om de meest gebruikte software en systemen te koppelen, zoals je webshop, CRM denk aan PayPal, NMBRS, Shopify, Teamleader, Lightspeed, Gripp, Simplicate, Stripe, Bol.com. Zo heb jij altijd en overal toegang tot je volledige financiële administratie. Natuurlijk is het ook mogelijk om specifieke informatie binnen je administratie systeem op te vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de openstaande crediteurenlijst, een saldibalans en alle grootboekrekeningen. 

Digitaal archief in de cloud

Al je belangrijke stukken veilig op één plek

Naast je complete financiële administratie is er in het digitale archief ook plaats voor al je belangrijke stukken. Zo hoef jij nooit meer uren te zoeken naar belangrijke papieren, die je ooit ergens in een ordner had gestopt.


Stukken als de oprichtingsakte, een kopie van je paspoort, diverse polissen, huurcontracten, personeelscontracten en nog veel meer kun je hier overzichtelijk onderbrengen. Altijd alles bij de hand, overzichtelijk in de cloud.


Met ons innovatieve boekhoudplatform ben jij altijd up-to-date, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij noemen dit “Ondernemen met het Excellent gevoel”, want als ondernemer wil jij je niet druk maken over je financiën.

Financiële administratie uitbesteden, super makkelijk geregeld

Je boekhouding en financiële administratie uitbesteden geeft je veel vrijheid en optimaal inzicht in je financiële situatie. In het opstartgesprek bespreken we je situatie en wensen. We adviseren je over de inrichting van je boekhouding en richten deze voor je in.


Wat je van ons kunt verwachten?

 • Je krijgt persoonlijke toegang tot het innovatieve boekhoudplatform
 • De handige smartphone app
 • 3 uur instructie, waarin je leert om te gaan met het systeem
 • Maandelijkse controle van je administratie
 • Wij regelen de aangiften omzetbelasting
 • Net als de vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting
 • We deponeren de Kamer van Koophandel stukken
 • De fiscale jaarrekening wordt voor je opgemaakt
 • Jaarlijks komen we samen om in een persoonlijk gesprek je cijfers en ambities te bespreken
 • Uiteraard worden al je vragen beantwoord
 • Werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf

Wij voeren maandelijkse controles uit, versturen de btw aangifte en maken de jaarstukken voor je op.

Ook zorgen wij dat niet automatisch herkende stukken alsnog netjes in je administratie terecht komen.   


Neem beslissingen op basis van de juiste cijfers

En natuurlijk zijn wij er altijd voor financieel advies. Op basis van je jaarcijfers helpen we je bij het nemen van beslissingen over investeringen of andere grote uitgaven.


Ben je benieuwd hoeveel het uitbesteden van de financiële administratie je op kan leveren? Neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kijken we hoeveel van jouw administratie geautomatiseerd kan worden, en hoeveel jij daardoor kunt besparen. Wij horen graag van je!

Kennismakingsgesprek aanvragen
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Je administratie uitbesteden, 10 goede redenen waarom je dat zou doen?

                                       

Vragen over het uitbesteden van boekhouding en financiële administratie

Hoe werkt het uitbesteden van je administratie?

Je administratie uitbesteden, zonder zelf de controle te verliezen. Dat klinkt mooi, toch? Als je jouw administratie aan ons uitbesteedt, werken wij met je samen via een super innovatief boekhoudplatform. Hierin worden alle administratieve taken op een slimme manier opgepakt, zodat jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

Wat kun je verwachten bij het uitbesteden van je administratie?

Je krijgt persoonlijke toegang tot het innovatieve boekhoudplatform
De handige smartphone app
3 uur instructie, waarin je leert om te gaan met het systeem
Maandelijkse controle van je administratie
Wij regelen de aangiften omzetbelasting
Net als de vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting
We deponeren de Kamer van Koophandel stukken
De fiscale jaarrekening wordt voor je opgemaakt
Jaarlijks komen we samen om in een persoonlijk gesprek je cijfers en ambities te bespreken
Uiteraard worden al je vragen beantwoord
Werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf

Waarom zou ik mijn administratie uitbesteden?

Je boekhouding en financiële administratie aan ons uitbesteden heeft veel voordelen. Je stuurt je administratie digitaal toe. Binnen 48 uur wordt alles verwerkt in jouw overzicht. Al je stukken worden gearchiveerd, zodat jij ze altijd weer terug kunt vinden.

Hoe moet ik mijn administratie aanleveren?

Je kunt jouw documenten eenvoudig via een innovatief boekhoudplatform uploaden. Dit CRM is 100% veilig. Naast het algemene overzicht hebben we ook een goed beveiligd archief, waarbij je belangrijke stukken eenvoudig en snel op kunt zoeken. Wij leggen je in een instructie volledig uit hoe je het platform kunt gebruiken, hoe je stukken toe kunt voegen en waar je op moet letten.