Boekhouding en financiële administratie uitbesteden
arrow_drop_up arrow_drop_down
boekhouding eenvoudiger en veel goedkoper


Boekhouding en administratie uitbesteden?

Eenvoudiger, goedkoper, zonder gedoe, dat isOndernemen met het Excellent gevoel

Nooit meer uren kwijt zijn aan je financiële administratie

Als ondernemer kom je er niet onderuit. De boekhouding moet ook worden gedaan. Elke week worstel je weer door de kassabonnen, inkoopfacturen en andere financiële stukken. Om up-to-date te blijven neem je de administratie vaak mee naar huis. En in je spaarzame vrije tijd zit je te zwoegen om je boekhouding op orde te krijgen.


Natuurlijk kan je een boekhouder inhuren om veel van deze taken van je over te nemen. Maar zo’n boekhouder kost wel wat. Vaak vragen zij voor simpele taken veel geld. Taken die je ook zelf makkelijk had kunnen doen. En als je jouw administratie bij een boekhouder neerlegt ben je zelf het overzicht kwijt. Dat wil je ook niet.


Heb jij ook genoeg van:

 1. Zelf al die bonnen inboeken
 2. Ingewikkelde software pakketten
 3. Niet kunnen sturen op actuele cijfers
 4. Dure accountants

Dan hebben wij de oplossing voor je. Wij bieden je een innovatief boekhoudplatform, waar je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. Zo kan je boekhouden zonder zelf te boeken, en heb je altijd een actueel overzicht van je financiële cijfers.
Dat scheelt je veel tijd, geld en frustraties!

Voordelen van administratie uitbesteden

Voordelen van administratie uitbesteden

Je boekhouding en financiële administratie aan ons uitbesteden heeft veel voordelen. Je stuurt je administratie eenvoudig, digitaal aan ons door. Binnen 48 uur word alles verwerkt in een actueel overzicht.


Al je stukken worden gearchiveerd, zodat jij ze altijd weer terug kunt vinden. Uiteraard is dit archief goed beveiligd en altijd voor jou toegankelijk. Zo heb je zicht op je gehele financiële administratie. En kan je altijd je bedrijf sturen op actuele en volledige cijfers.


De voordelen op een rij:

 • Digitaal doorsturen van je stukken
 • Binnen 48 uur verwerkt
 • Actueel overzicht
 • Al je stukken gearchiveerd
 • Je administratie goed beveiligd
 • Altijd toegang tot het archief
 • Helder overzicht van je hele administratie
 • Inzicht in actuele en volledige cijfers
 • 10 tot 20 uur tijd besparen per maand
boekhoudplatform

Administratie uitbesteden, hoe werkt dat?

Je administratie uitbesteden, zonder zelf de controle te verliezen. Dat klinkt mooi, toch? Als je jouw boekhouding aan ons uitbesteedt werken wij met je samen via een super innovatief boekhoudplatform. Hierin worden alle administratieve taken op een slimme manier opgepakt, zodat jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

Lever je stukken digitaal aan

Lever je stukken digitaal aan

Eindelijk niet meer zelf al die bonnen inboeken. Je stuurt ze eenvoudig, digitaal naar ons door.

En dat is meteen het enige dat je hoeft te doen. Het aanleveren van je administratie gaat via je computer, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google drive. Alles komt terecht in het platform, waar je met jouw boekhouder samenwerkt.

automatisch gekoppeld aan je facturen

Alle banktransacties automatisch gekoppeld aan je facturen

De door jou aangeleverde stukken worden automatisch, binnen 48 uur verwerkt. De software analyseert en interpreteert alle aangeleverde documenten. En heb je een zakelijke rekening bij bijvoorbeeld de ING, Rabobank, ABN AMRO of Knab? Dan worden alle banktransacties voor je opgehaald en automatisch gekoppeld aan je facturen.

Een overzichtelijke administratie

100% overzichtelijke administratie + CRM

In het financiële dashboard vind je alles overzichtelijk terug. Al je ingestuurde stukken, netjes geboekt en digitaal gearchiveerd. En ook diverse tools, zoals online factureren en een CRM systeem. Het CRM systeem is een handige tool om zakelijke relaties te verbeteren. Daarom maakt het systeem bij elke boeking automatisch een relatie aan in je CRM.


Het systeem maakt ook automatisch een openstaande post aan om te betalen of te ontvangen, en een BTW boeking. Al deze cijfers komen terug in het dashboard, zodat jij in één oogopslag kunt zien hoe je er financieel voor staat.

Slimme koppelingen 

Het is zelfs mogelijk om externe systemen te koppelen, zoals je webshop, PayPal of kassasysteem. Zo heb jij altijd en overal toegang tot je volledige administratie.

Natuurlijk is het ook mogelijk om specifieke informatie op te vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de openstaande crediteurenlijst, een saldibalans en alle grootboekrekeningen. 
Digitaal archief overzichtelijk in de cloud

Al je belangrijke stukken veilig op één plek

Naast je complete financiële administratie is er in het digitale archief ook plaats voor al je belangrijke stukken. Zo hoef jij nooit meer uren te zoeken naar belangrijke papieren, die je ooit ergens in een ordner had gestopt.


Stukken als de oprichtingsakte, een kopie van je paspoort, diverse polissen, huurcontracten, personeelscontracten en nog veel meer kan je hier overzichtelijk onderbrengen. Altijd alles bij de hand, overzichtelijk in de cloud.


Met ons innovatieve boekhoudplatform ben jij altijd up-to-date, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij noemen dit “Ondernemen met het Excellent gevoel”, want als ondernemer wil jij je niet druk maken over je financiën.

Boekhouding uitbesteden, super makkelijk geregeld

Je boekhouding en financiële administratie uitbesteden geeft je veel vrijheid en optimaal inzicht in je financiële situatie. In het opstartgesprek bespreken we je situatie en wensen. We adviseren je over de inrichting van je boekhouding en richten deze voor je in.


Wat je van ons kunt verwachten?

 • Je krijgt persoonlijke toegang tot het innovatieve boekhoudplatform
 • De handige smartphone app
 • 3 uur instructie, waarin je leert omgaan met het systeem
 • Maandelijks controleren we je administratie
 • Wij regelen de aangiften omzetbelasting
 • Net als de vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting
 • We deponeren de Kamer van Koophandel stukken
 • De fiscale jaarrekening wordt voor je opgemaakt
 • Jaarlijks komen we samen om in een persoonlijk gesprek je cijfers en ambities te bespreken
 • Uiteraard worden al je vragen beantwoord
 • Werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf

Wij voeren maandelijkse controles uit, versturen de btw aangifte en maken de jaarstukken voor je op.

Ook zorgen wij dat niet automatisch herkende stukken alsnog netjes in je administratie terecht komen.   


Neem beslissingen op basis van de juiste cijfers

En natuurlijk zijn wij er altijd voor financieel advies. Op basis van je jaarcijfers helpen we je bij het nemen van beslissingen over investeringen of andere grote uitgaven.


Ben je benieuwd hoeveel het uitbesteden van de boekhouding je op kan leveren? Neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kijken we hoeveel van jouw administratie geautomatiseerd kan worden, en hoeveel jij daardoor kunt besparen. Wij horen graag van je!

Deze website gebruikt cookies