Laat je scheiding geen duur grapje worden
18 december 2020 
3 min. leestijd

Laat je scheiding geen duur grapje worden

Leestijd: 3 minuten

Even online je scheiding regelen? Het lijkt een nieuwe trend te worden. Denk je erover om te gaan scheiden, dan heb je misschien al gekeken naar deze mogelijkheid. Het is goedkoop en snel, dat klinkt je nu vast als muziek in de oren. Hoe sneller dit achter de rug is, hoe beter.

Toch is online scheiden niet altijd even handig. Als je de scheiding online wilt regelen, is het wel de bedoeling dat je nog aardig door één deur kunt. En zeg nu eerlijk, hoe groot is de kans dat een scheiding zo gladjes verloopt? Jullie gaan niet voor niets uit elkaar.

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Er moet van alles en nog wat geregeld worden. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Het liefst wil je het snel achter de rug hebben, daardoor maak je keuzes waar je later spijt van krijgt. Zo wordt je goedkoop geregelde scheiding opeens een heel duur grapje.

Hoe ziet je leven eruit na de scheiding?

Je leven na de scheiding. Grote kans dat je er nog geen goed beeld bij hebt. Je leven wordt nu overheerst door emoties. Het liefst wil je zo snel mogelijk door deze pijnlijke periode heen. De kans is groot dat je moeilijke keuzes in je eigen nadeel neemt, zodat je er vanaf bent en alles sneller geregeld kan worden.

Zonde! Neem bijvoorbeeld je pensioen. Zie je het niet zitten om de discussie aan te gaan met je ex over het deel waar jij recht op hebt? Dat gaat je later geld kosten. Voorkom dure beslissingen en laat je goed begeleiden.

De scheidingsbegeleider legt je precies uit welke invloed jouw keus heeft op de rest van je leven. Zo zorgen we er samen voor dat je geen keuzes maakt waar je later spijt van krijgt. Of misschien nog wel erger, die niet uitvoerbaar zijn waardoor je opnieuw met je ex om tafel moet.

Scheiden duur

Goed scheiden voor een mooie toekomst

Scheiden is een zwarte bladzijde in je leven. Zeker scheiden met kinderen is zwaar. Des te belangrijker om jullie scheiding goed te regelen, zodat je na je scheiding een mooie toekomst tegemoet kunt gaan. Als je scheiding goed geregeld wordt kan iedereen binnen het gezin de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Daarvoor zullen er goede afspraken gemaakt moeten worden, over de financiën, het huis, de omgangsregeling en nog veel meer. Tijdens de scheiding zul je respect en begrip voor elkaar moeten opbrengen, maar ook kennis hebben van juridische, fiscale en financiële zaken. De kans is groot dat jouw specialiteit op een ander vlak ligt. Daarom is er de scheidingsbegeleider van Excellent Finance.

Femke is de scheidingsbegeleider bij Excellent Finance. Ze is een betrokken specialist die jou en je gezin behoedzaam door het traject heen loodst. Haar advies helpt je door deze moeilijke tijd heen. Zo wordt niet alleen je huwelijk op een goede manier afgesloten, maar ligt er meteen een stevige basis voor je nieuwe start.

Bij Excellent Finance vind je alle financiële experts onder één dak. Dat is handig, want zo kunnen al jouw financiële vraagstukken perfect worden afgehandeld. Ook de hypotheek voor je nieuwe woning regelen we. Bij Excellent Finance vind je altijd de beste hypotheek, we zijn niet voor niets door Ratinginstituut Financieel Dienstverleners (RiFD) verkozen tot beste hypotheekadviseur van Nederland.

Slimme beslissingen besparen je veel geld

Kiezen voor een scheidingsbegeleider kost geld, maar dat is niets vergeleken met de financiële rust en vrijheid die je ervoor terug krijgt. Grote kans dat je in deze tijd beslissingen neemt op basis van je emoties. Niet de beste raadgever als je het ons vraagt.

Door je scheiding te laten regelen door de scheidingsbegeleider weet je zeker dat je financiën netjes geregeld zijn en dat alle afspraken tussen jou en je ex goed op papier staan. Daarnaast is Femke er ook voor de emotionele begeleiding, want een scheiding blijft bovenal een emotionele gebeurtenis.

De scheidingsbegeleider is de neutrale partij in jullie scheiding, die het belang van het gezin nooit uit het oog verliest. Emoties mogen er zijn, maar niet overheersen. Alle betrokkenen moeten gehoord worden, zodat de scheiding uiteindelijke voor iedereen een succes wordt.

De scheidingsbegeleider van Excellent Finance zal het scheidingstraject van begin tot het eind begeleiden, zodat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Jij en je ex-partner hebben daardoor één contactpersoon, dat is wel zo fijn. Femke denkt met jullie mee en zal waar nodig bemiddelen, waardoor jullie beide zo goed mogelijk uit de scheiding komen en de toekomst met financiële rust en zekerheid tegemoet gaan.

Ontdek hoe de scheidingsbegeleider van Excellent Finance jou kan behoeden voor dure keuzes tijdens je scheiding.

Reactie plaatsen