Aankoopmakelaar Amstelveen

Aankoopmakelaar Amstelveen

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amstelveen

Aankoopmakelaar Amstelveen

Aankoopmakelaar Amstelveen

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amstelveen

Een aankoopmakelaar in Amstelveen, waarom eigenlijk?

Op zoek naar een woning? Dan weet je uit eigen ervaring al dat de woningmarkt erg krap is. Het vinden van een woning is niet zo lastig. Open je Funda app, stel wat filters in en je krijgt een aanbod met huizen. Maar of ze nog beschikbaar zijn, is nog maar de vraag.. Want als je een woning op Funda ziet, ben je eigenlijk al te laat. 


Een aankoopmakelaar in Amstelveen biedt mogelijkheden voor jou. Een goede aankoopmakelaar in Amstelveen weet namelijk wat er bij een woning komt kijken. Denk aan funderingsproblemen, maar ook andere zaken die jouw woongenot kan beïnvloeden. Onze aankoopmakelaar kent Amstelveen als geen ander. 

De voordelen van een aankoopmakelaar in Amstelveen

100%
In jouw belang
200+
Woningen aangekocht
20+ jaar

Ervaring

Voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Er is meer vraag dan aanbod in de huidige woningmarkt. Het gevolg is dat de prijzen door het dak heen gaan. De vraagprijs van een woning is vaak veel hoger dan de daadwerkelijke waarde. Met een aankoopmakelaar voorkom je dat je een te hoge prijs betaalt voor je nieuwe woning. Niet alleen voor de woning zelf, maar ook eventuele VvE of bouwkundige problemen. 


Het voordeel van een aankoopmakelaar in Amstelveen is dat jij als eerste toegang krijgt tot nieuw woningaanbod. Jij hoeft dus niet met tientallen mensen tegelijk een woning te bezichtigen. Jij geeft aan wat jouw eisen zijn. De aankoopmakelaar gaat vervolgens op zoek naar een woning die aansluit op jouw wensen. 


En als je dan eindelijk een woning in Amstelveen of omgeving mag bezichtigen, kun jij rustig door de woning heen lopen en de ruimtes in je opnemen. Jouw aankoopmakelaar is er voor de kritische blik. Je aankoopmakelaar stelt vragen aan de verkopende partij. En heb je eenmaal je droomhuis gevonden? Ook dan helpt de aankoopmakelaar je. Samen onderhandel je over de prijs, zodat je niet te veel hoeft te betalen.

Stefan Kosse
Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol. In deze krappe woonmarkt hebben wij met de eerste bezichtiging ons droomhuis kunnen kopen met hulp van Femke en Raymond. Voor ons zijn dit toppers die een stapje extra zetten. En dat heeft voor ons goed uitgepakt.
Stefan Kosse
Koop je huis met een aankoopmakelaar in Amsterdam

Een huis kopen in Amstelveen met een aankoopmakelaar

Wil je van die wachtlijst voor bezichtigingen af? Of ben je het zat om nog een keer overboden te worden? Je vergroot je kans op slagen in deze krappe woningmarkt aanzienlijk door een aankoopmakelaar in Amstelveen in te schakelen.


De ervaring en expertise van een aankoopmakelaar zorgen ervoor dat jij je hoofd koel kunt houden tijdens de onderhandeling van jouw nieuwe woning. Het inhuren van een aankoopmakelaar in Amstelveen is een flinke investering, maar een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug. 

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen? Vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft jou inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning;
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Prijzen van woningen in de buurt;
  • Kadastrale kaart

Aankoopmakelaar Excellent Finance

Vragen over een aankoopmakelaar in Amstelveen

Wat kost een aankoopmakelaar?

Gecertificeerd aankoop begeleiders bepalen zelf welk tarief zij met jou afspreken. Omdat de gecertificeerd aankoopbegeleider tevens hypotheekadviseur is en je dus alles onder één dak kunt regelen, ben je meestal aanzienlijk voordeliger uit, dan wanneer je een reguliere makelaar in Amstelveen inschakelt.

Wat doet een gecertificeerd aankoopmakelaar in Amstelveen voor mij?

Dat bepaal je zelf. Je maakt hierover vooraf duidelijke afspraken met de gecertificeerd aankoopbegeleider. Deze worden vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Natuurlijk is het verstandig als je je tijdens het gehele aankoopproces laat begeleiden door een gecertificeerd aankoopbegeleider. De gecertificeerd aankoopbegeleider voert voor jou dan volgende werkzaamheden uit:

- Samen met jou de woning bezichtigen
- Onderzoeken of sprake is van achterstallig onderhoud of bouwkundige gebreken
- Aangeven wanneer een bouwkundige keuring gewenst of noodzakelijk is
- Onderzoeken of sprake is van bodemverontreiniging of specifieke gebreken, zoals de aanwezigheid van asbest, olietanks, betonrot ed.
- Onderzoek doen naar de rechten en plichten die kunnen rusten op de woning en het perceel
- De waarde van de woning in Amstelveen of omgeving bepalen en de onderhandelingsstrategie met jou bespreken
- Namens jou de onderhandelingen voeren over de voorwaarden en de prijs
- Ervoor zorgen dat jouw belangen zijn gewaarborgd en dat de voor jou van belang zijnde bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst
- De woning in Amstelveen of omgeving inspecteren vóór de overdracht en jou begeleiden met de verdere afhandeling

Is een aankoopmakelaar in Amstelveen verzekerd?

Een gecertificeerd aankoopbegeleider krijgt van jou de opdracht om je te begeleiden in het aankoopproces. Dat wordt vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Als de gecertificeerd aankoopbegeleider zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en jij hierdoor schade ondervindt, kunt je de gecertificeerd aankoopbegeleider hierop aanspreken. Dan is het prettig om te weten dat de gecertificeerd aankoopbegeleider verzekerd is voor de schade die door zijn handelen kan ontstaan.

Zijn de kosten voor een aankoopmakelaar in Amstelveen aftrekbaar?

De kosten die je maakt als je een aankoopmakelaar in de arm neemt zijn niet volledig fiscaal aftrekbaar. Zo kun je de courtagekosten, dit zijn de kosten voor de diensten van de aankoopmakelaar, niet aftrekken. Maar de taxatiekosten zijn weer wel aftrekbaar. Zorg er dus voor dat je de factuur van de taxatie goed bewaart. Heb je geen aparte factuur gekregen, vraag hier dan naar.