Aankoopmakelaar Heerhugowaard

Aankoopmakelaar Heerhugowaard

Voordelen van een aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
Aankoopmakelaar Heerhugowaard

Aankoopmakelaar Heerhugowaard

Voordelen van een aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Waarom een aankoopmakelaar in Heerhugowaard?

De woningmarkt in Heerhugowaard is nog nooit zo krap geweest. En niet alleen in Heerhugowaard, maar in heel Nederland. Er zijn genoeg huizen in de omgeving te vinden als je de Funda app of website opent. Echter ben je vaak al te laat bent als het huis in Heerhugowaard op Funda staat.


Een aankoopmakelaar in Heerhugowaard biedt voor jou de uitkomst. Een gecertificeerd aankoopmakelaar weet namelijk wat er bij een woning komt kijken. Meer dan je denkt. Denk aan problemen omtrent de fundering, maar ook andere zaken die jouw woongenot kan beïnvloeden. 

De voordelen van een aankoopmakelaar in Heerhugowaard

100%

In jouw belang

200+

Woningen aangekocht

25+ jaar

Ervaring

Aankoopmakelaar Heerhugowaard

De vraag naar een nieuwe woning is veel groter dan het daadwerkelijke aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijzen van woningen in Heerhugowaard veel hoger zijn dan de echte waarde van een woning. Helaas kunnen we niet anders en moeten we instemmen met deze te hoge prijs. Tenminste, niet als je een aankoopmakelaar in Heerhugowaard of omgeving inhuurt. Hij of zij zorgt ervoor dat je een goede prijs voor een woning betaalt.


Door een aankoopmakelaar in Heerhugowaard in te schakelen, vergroot je je kansen enorm. Jij geeft aan wat jouw eisen voor je nieuwe woning in Heerhugowaard zijn. De aankoopmakelaar gaat voor je op zoek om jouw droomwoning te vinden. Zij krijgen namelijk als eerste het aanbod aan nieuwe woningen, waardoor jij een streepje voor hebt ten opzichte van je concurrenten.


Als je de woning in Heerhugowaard of omgeving mag bezichtigen, krijg jij alle tijd om de woning te bezichtigen. Jouw aankoopmakelaar stelt de kritische vragen aan de verkopende partij. En heb je eenmaal je droomhuis in Heerhugowaard gevonden? Ook dan helpt de aankoopmakelaar je. Samen onderhandel je over de prijs, zodat je niet te veel hoeft te betalen voor jouw droomhuis!

Stefan Kosse
Wij wilden bij het kopen van een huis de juiste specialisten aan onze zijde hebben. Die hebben wij gekregen met Excellent Finance. De werkwijze is duidelijk en de begeleiding bij het kopen van het huis was voor ons erg prettig en succesvol. In deze krappe woonmarkt hebben wij met de eerste bezichtiging ons droomhuis kunnen kopen met hulp van Femke en Raymond. Voor ons zijn dit toppers die een stapje extra zetten. En dat heeft voor ons goed uitgepakt.
Stefan Kosse
Heerhugowaard

Een huis kopen in Heerhugowaard met een aankoopmakelaar

Ben je het zat om naast het net te vissen op deze woningmarkt? Wil je dit keer wél uitgenodigd worden voor een bezichtiging? Je vergroot je kans op slagen op een woning aanzienlijk door een aankoopmakelaar in Heerhugowaard in de arm te nemen. 


De ervaring en expertise van een aankoopmakelaar in Heerhugowaard zorgen ervoor dat jij je hoofd koel kunt houden tijdens de onderhandeling over de prijs van je nieuwe stulpje. Het inhuren van een aankoopmakelaar is een investering, maar een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug. 

Bij ons kun je trouwens niet alleen terecht voor aankoopbegeleiding, onze financieel adviseurs in Heerhugowaard staan ook graag voor je klaar. 

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Wat is de waarde van je nieuwe woning?

Wil jij een gratis woningwaarde rapport ontvangen? Vul het formulier in.

Je ontvangt het woningwaarderapport per e-mail. Indien je vragen hebt over het rapport dan kan je contact met ons opnemen.


Het woningwaarderapport geeft jou inzicht in:

  • De reële waarde van je nieuwe woning;
  • Perceeloppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Woonoppervlakte (het aantal geregistreerde vierkante meters);
  • Prijzen van woningen in de buurt;
  • Kadastrale kaart

Aankoopmakelaar Excellent Finance

Vragen over een aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Wat kost een aankoopmakelaar in Heerhugowaard?

Gecertificeerd aankoopmakelaars bepalen zelf welk tarief zij met jou afspreken. Omdat de gecertificeerd aankoopbegeleider tevens hypotheekadviseur is en je dus alles onder één dak kunt regelen, ben je meestal aanzienlijk voordeliger uit, dan wanneer je een reguliere makelaar inschakelt. Het lijkt dus veel geld, maar uiteindelijk is het echt de moeite waard.

Wat kan een gecertificeerd aankoopmakelaar in Heerhugowaard voor mij betekenen?

Dat bepaal je zelf. Je maakt hierover vooraf duidelijke afspraken met de gecertificeerd aankoopbegeleider. Deze worden vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Natuurlijk is het verstandig als je je tijdens het gehele aankoopproces laat begeleiden door een gecertificeerd aankoopbegeleider. De gecertificeerd aankoopbegeleider voert voor jou dan volgende werkzaamheden uit:

- Samen met jou de woning bezichtigen
- Onderzoeken of sprake is van achterstallig onderhoud of bouwkundige gebreken
- Aangeven wanneer een bouwkundige keuring gewenst of noodzakelijk is
- Onderzoeken of sprake is van bodemverontreiniging of specifieke gebreken, zoals de aanwezigheid van asbest, olietanks, betonrot ed.
- Onderzoek doen naar de rechten en plichten die kunnen rusten op de woning en het perceel
- De waarde van de woning in Heerhugowaard of omgeving bepalen en de onderhandelingsstrategie met jou bespreken
- Namens jou de onderhandelingen voeren over de voorwaarden en de prijs
- Ervoor zorgen dat jouw belangen zijn gewaarborgd en dat de voor jou van belang zijnde bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst
- De woning in Heerhugowaard of omgeving inspecteren vóór de overdracht en jou begeleiden met de verdere afhandeling

Waarom is een gecertificeerd aankoopmakelaar in Heerhugowaard verzekerd?

Een gecertificeerd aankoopbegeleider krijgt van jou de opdracht om je te begeleiden in het aankoopproces. Dat wordt vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. Als de gecertificeerd aankoopbegeleider zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en jij hierdoor schade ondervindt, kunt je de gecertificeerd aankoopbegeleider hierop aanspreken. Dan is het prettig om te weten dat de gecertificeerd aankoopbegeleider verzekerd is voor de schade die door zijn handelen kan ontstaan.

Zijn de kosten van een aankoopmakelaar in Heerhugowaard aftrekbaar?

De kosten die je maakt als je een aankoopmakelaar in de arm neemt zijn niet volledig fiscaal aftrekbaar. Zo kun je de courtagekosten, dit zijn de kosten voor de diensten van de aankoopmakelaar, niet aftrekken. Maar de taxatiekosten zijn weer wel aftrekbaar. Zorg er dus voor dat je de factuur van de taxatie goed bewaart. Heb je geen aparte factuur gekregen, vraag hier dan naar.