Is een huis kopen met een aankoopmakelaar slim?
18 december 2018 
1 min. leestijd

Is een huis kopen met een aankoopmakelaar slim?

Leestijd: 1 minuut

Dit is een vraag die veel huizenzoekers zichzelf stellen. Want waarom zou je een commissie betalen voor een aankoopmakelaar wanneer je zelf toch prima je droomhuis op Funda kunt vinden?

Je droomhuis vinden is pas het begin

Het vinden van je droomhuis is nog maar de eerste stap op de weg om er ook daadwerkelijk te gaan wonen. Zo moet je eerst nog onderhandelen.

In 2018 hebben we tussen de € 3.000,- en € 56.000,- van de vraagprijs af weten te krijgen.

Tegenover je heb je een verkoopmakelaar staan die elke dag onderhandelt. De kans is 96% groter op een lagere aankoopprijs wanneer een gecertificeerd aankoopmakelaar de onderhandelingen voor jou voert, zoals Excellent Finance dat doet. Wij helpen mensen al meer dan 20 jaar bij het kopen van hun droomhuis. Bij onderhandelingen in 2018 hebben we tussen de € 3.000,- en € 56.000,- van de vraagprijs af weten te krijgen. Zo verdienen we onszelf terug.

Bied nooit te veel met een aankoopmakelaar

Het is verleidelijk om te overbieden in een markt waarbij we gemiddeld tussen de 8 en 45 gegadigden zien voor 1 woning. We begrijpen dat je die mooie woning wilt hebben, maar het moet geen financieel drama worden. Onze specialiteit is om het juiste bod plus de goede voorwaarden te bepalen.

Daarnaast neemt de verkopende partij een bod van een koper met een aankoopmakelaar serieuzer. Die weet namelijk dat we je ook helpen met de financiën en het verkrijgen van een goede hypotheek om de deal rond te krijgen.

Met ons vind je niet alleen je droomwoning, maar krijg je die ook echt.

Reactie plaatsen