Waar vind ik de beste aankoopmakelaar?
10 juni 2021 
3 min. leestijd

Waar vind ik de beste aankoopmakelaar?

Als je een aankoopmakelaar in de arm neemt, wil je natuurlijk wel de beste hebben. Het beroep aankoopmakelaar is alleen niet beschermd, dus hoe weet je nu of je een goede hebt gevonden? Een huis kopen doe je niet elke dag en je wilt er vast vele jaren met plezier wonen. Dus wil je zeker weten dat alles in orde is.

Een huis kopen samen met een aankoopmakelaar neemt een hoop verantwoordelijkheid van je schouders. Het gaat om serieus veel geld, daar wil je geen fouten mee maken.

“De aankoopmakelaar van Excellent Finance is gecertificeerd aankoopbegeleider, deze titel is beschermd en mag alleen gevoerd worden door speciaal opgeleide adviseurs. Dat geeft zekerheid!”

Wanneer schakel je een aankoopmakelaar in?

Wat is het beste moment om een aankoopmakelaar in te schakelen? Funda is ondertussen je beste vriend. Je ziet de leukste huizen voorbij komen, maar vaak zijn ze ook zo weer weg. Of je ziet een leuk huis, maar twijfelt of het wel bij jullie past. Je kunt wachten tot je een geschikte woning hebt gevonden, voor je een aankoopmakelaar om hulp vraagt, maar je loopt het risico dit huis aan je neus voorbij te zien gaan.

Je kunt ook meteen vanaf het eerste moment een aankoopmakelaar inschakelen. Hij begeleidt jullie het volledige traject. Dus van het zoeken, tot aan de sleuteloverdracht. Dit voorkomt heel wat teleurstelling, zeker in de overspannen woningmarkt van tegenwoordig. Steeds weer achter het net vissen is geen pretje, je zou er moedeloos van worden.

Iedereen is tegenwoordig druk. Grote kans dat je geen tijd hebt om zelf de hele woningmarkt uit te kammen, op zoek naar een geschikte woning. Waar moet je beginnen, en hoe zorg je dat je er op tijd bij bent? Profiteer van het netwerk van de aankoopmakelaar. Dan krijg je de kans die leuke woning te bezichtigen, nog voor hij op Funda te vinden is!

De beste aankoopmakelaar helpt je met:

• Gericht advies over de huizenmarkt;
• Strakke strategie bepalen voor het kopen van jouw huis;
• Eerlijk inzicht geven in de waarde van een huis;
• Adviseren over de bouwkundige staat en keuring;
• Advies over lokale regelgeving;
• Controle van erfdienstbaarheden en canons;
• Zo goedkoop mogelijk het huis te kopen, door scherpe biedingen;
• Regelt de beste voorwaarden;
• Ondersteunt bij juridische zaken.

Wat levert de beste aankoopmakelaar je op?

Een aankoopmakelaar inschakelen kost geld, maar het levert je natuurlijk ook wat op! Kies je voor de beste aankoopmakelaar, dan levert hij meer op dan hij je gekost heeft. Dat is mooi, toch?

Een aankoopmakelaar levert je veel rust en zekerheid op, je hebt een neutrale partij die er helemaal voor jou is. Dat levert je meteen voordelen op bij het onderhandelen. Wil jij de woning heel graag hebben, dan bied je al snel te veel. De aankoopmakelaar houdt het hoofd koel en biedt op basis van feiten en onderbouwingen. Dat levert je al snel een besparing van duizenden euro’s op. Tel uit je winst.

Beste aankoopmakelaar

De beste aankoopmakelaar kiezen

Dat het inschakelen van een aankoopmakelaar een goede keus is mag duidelijk zijn. Nu blijft de vraag, waar vind je de beste aankoopmakelaar? Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het kiezen van een aankoopmakelaar:
• Wat is de expertise?
• Welke zekerheden biedt deze aankoopmakelaar?
• Zijn er bewezen resultaten?

Aangezien iedereen zich aankoopmakelaar mag noemen, kan iemand dit er ‘even bij’ doen. De kans dat deze makelaar echt goed is, zal klein zijn. Kies een aankoopmakelaar met ruime ervaring en expertise in dit vak. De aankoopmakelaars van Excellent Finance hebben bijvoorbeeld al ruim 20 jaar ervaring en meer dan 200 woningen aangekocht.

Daarnaast willen we jou graag zekerheid bieden als je met onze aankoopmakelaar in zee gaat. Daarom zijn onze aankoopmakelaars gecertificeerde aankoopbegeleiders. Dat kan niet iedereen zeggen. Elk jaar wordt gecontroleerd of de gecertificeerde aankoopbegeleider aan alle eisen voldoet. Zo heb jij de garantie dat je echt met een deskundige professional in zee gaat.

Als je in zee gaat met onze aankoopmakelaar wordt de opdracht vastgelegd in een ‘Opdracht tot Dienstverlening’. Mocht de aankoopbegeleider zich niet aan de afspraken houden en jij ondervindt hier schade van, dan is de gecertificeerd aankoopbegeleider hiervoor verzekerd.

Het beste bewijs van geleverde diensten zijn natuurlijk de beoordelingen van vorige klanten. Bekijk recensies over de aankoopmakelaar en vergelijk deze. Zo zie je meteen wat je kunt verwachten.

“Excellent Finance wordt door klanten beoordeeld met een 9,7 en is door RiFD uitgeroepen tot beste hypotheekadvieskantoor van 2020!”

Bij ons krijg je niet alleen de beste hypotheek. Deze kwaliteit mag je verwachten van onze gehele dienstverlening. De service, professionaliteit en advieskwaliteit van ons kantoor voldoet aan de hoogste eisen.

Kies de beste aankoopmakelaar

Wij kunnen wel zeggen dat je de beste aankoopmakelaar bij Excellent Finance vindt, maar dit zul je zelf moeten ervaren. Lees daarom gerust de klantervaringen en oordeel zelf.

Wij nodigen je van harte uit om gebruik te maken van onze experts. Wij laten je graag profiteren van onze jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van kopers op de woningmarkt. Bij ons weet je waar je aan toe bent, dat is een geruststellende ervaring. Wij zorgen ervoor dat je een hoop tijd en geld bespaart, wat je aan leukere dingen kunt besteden.

Koop slim: Maak vrijblijvend kennis met de aankoopmakelaar.

Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Reactie plaatsen