Financieel adviseur Heerhugowaard

Financieel adviseur Heerhugowaard

Een verkeerde beslissing kan je duizenden euro’s kosten.

Onze financieel adviseurs in Heerhugowaard helpen je.

Maak nu een afspraak


Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Beoordeeld met 9+

Gebaseerd op 190+ reviews

Beste hypotheekadvieskantoor

Beoordeeld door RiFD

25+ jaar ervaring

Sinds 1997 financieel adviseur

Een persoonlijk financieel adviseur. Gewoon, in Heerhugowaard. 

Grote financiële beslissingen, zoals het kopen van een huis, het oversluiten van je huidige hypotheek of het maken van een plan voor je pensioen, doe je niet elke dag. Een verkeerde beslissing kan je soms wel duizenden euro's kosten. Niet gek dat je financiële vragen daarom spannend vind. En misschien wel voor je uitschuift. Dan is het fijn als een financieel adviseur in de buurt voor je klaar staat, waarmee je kunt sparren. 


Onze financieel adviseurs, Geert en Femke, zijn geboren en getogen in Heerhugowaard. Net als jij lezen zij elke week het Nieuwsblad Dijk en Waard en doen zij hun boodschappen in winkelcentrum Middenwaard. Het maakt niet uit wat je inkomen is, wat je doelen zijn of in welke wijk je woont: onze financieel adviseurs Geert en Femke staan graag voor je klaar om jou te helpen bij je financiële vraagstukken. Gewoon "offline" in ons kantoor, waar je je vragen aan ons kunt stellen. En waar we zien dat je twijfelt of nog wat extra informatie wil. Met persoonlijke aandacht en financieel advies helpen we jou graag bij het behalen van financiële rust. Maak vandaag nog een afspraak om de eerste stap richting financiële rust te zetten. 

Waar loop je al een tijdje vast?

 • Je wilt een (ander) huis in Heerhugowaard kopen, maar de woningmarkt werkt niet echt mee.

 • Je leeft van salarisstrook naar salarisstrook. En soms duurt de maand langer dan dat er geld voor is. Je hebt het gevoel dat je geen andere keuze hebt dan te blijven werken zoals je nu doet. 

 • Je bent onderdeel van de dagelijkse ratrace, terwijl je juist hunkert naar het gevoel van (financiële) vrijheid. 

 • Je hebt het gevoel dat je financieel maar wat doet, in de hoop dat het werkt. Je mist de stip aan de horizon waar je naartoe kunt werken. 

 • Je baalt van je hoge maandlasten. Je weet dat het anders kan, maar weet niet waar te beginnen. 

 • Je hebt je cijfers niet inzichtelijk en vertrouwt op je onderbuikgevoel. Advies van vrienden en familie neem je aan, omdat zij het beter voor elkaar lijken te hebben dan jij. 

 • Je werkt voor je geld, maar je geld werkt niet voor jou.

 • Je pensioen is via je werk geregeld, maar je vraagt je af of het wel genoeg is om straks lekker van te kunnen leven.

 • Je huidige financieel adviseur heb je al een tijdje niet gezien en gesproken of lijkt zelfs helemaal van de aardbodem te zijn verdwenen. 

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Heerhugowaardse financieel adviseurs van Excellent Finance

Femke 

Ooms-Bloksma

Geert Bruin

Geert Bruin

Ik vond de gesprekken en het contact met de financieel adviseur heel prettig. Is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de e-mail, WhatsApp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!

Bas via: Advieskeuze.nl

Zin in je dag, genoeg cash op je bankrekening en rust in je kop

Dat is het doel, ons financieel advies is het middel

Wij zijn Excellent Finance: 

dé adviseurs van Heerhugowaard

Een club van gedreven mensen die samen hard werken aan een wereld waar financiële rust & vrijheid de standaard is.


Waarom?

Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit verbeterd van je gezondheid, relaties en prestaties. 


De financiële sector maakt zaken vaak zo complex mogelijk.

Daarom maken wij het graag simpel.

Zijn onze fees laag, eenduidig en transparant.

Geven we je een duidelijke routekaart, 24/7 een online dashboard en coachen we je proactief tijdens de route.

 • Geen financieel gedoe

 • Wel je doelen bereiken

 • Van droom naar plan

Wij zijn Excellent Finance, aangenaam

Zullen we eens kennis maken? In Heerhugowaard of ergens anders?

Uiteraard op onze kosten, want je kent ons (nog) niet.

Maak nu een afspraak
Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

De woonplaats Heerhugowaard & gemeente Dijk en Waard

Heerhugowaard, onderdeel van de gemeente Dijk en Waard, ligt op het noordelijkste vasteland van de provincie Noord-Holland. Met zo'n 67 vierkante kilometer biedt de gemeente Dijk en Waard voldoende ruimte voor de huizen, winkels, recreatie en natuur. Aangrenzend aan de stad Heerhugowaard ligt de stad Alkmaar. Deze twee steden vormen de brug tussen onze twee Excellent Finance vestigingen in Den Helder en Amsterdam. Zo hopen we heel Noord Holland te voorzien van onafhankelijk financieel advies. 

Feitjes over de stad Heerhugowaard

 • Heerhugowaard kent een wijk die ook wel de Stad van de Zon genoemd wordt. Dankzij zonnepanelen, windmolens en veel duurzame technieken levert de woonwijk meer energie op dan het zelf verbruikt.  
 • Inwoners van deze stad worden ook wel Heerhugowaarders genoemd. 
 • De stad kent maar liefst tien verschillende sportverenigingen, waaronder voetbalverenigingen, paardensportverenigingen en een bowlingvereniging.
 • De stad wordt onderverdeeld in 19 wijken, zoals de Bomenwijk, De Noord en Land van Luna. Die wijken vind je terug in de dorpen De Noord, Veenhuizen en Verlaat. Samen vormen deze wijken en dorpen de stad Heerhugowaard zoals we die nu kennen. 

Vragen over financieel adviseurs in Heerhugowaard

Hoe vind ik een financieel adviseur in Heerhugowaard?

Ben je op zoek naar een onafhankelijk en gecertificeerd financieel adviseur in Heerhugowaard? Kijk dan niet naar de verkooppraatjes, maar naar de reviews. Daar zijn genoeg platformen voor. Zoals Google, bijvoorbeeld. Maar ook Advieskeuze, waar je eerlijke reviews over verschillende adviseurs kunt lezen. Controleer ook of de adviseurs ook daadwerkelijk advies mogen geven over financiële vraagstukken. Dat kun je nagaan op AFM (Autoriteit Financiële Markten). Daarnaast is het ook fijn als het eerste gesprek gratis is, zoals bij Excellent Finance. Je kent ons (nog) niet, dus je wil eerst weten of je een goede klik hebt met je toekomstig financieel adviseur. Mocht de klik er niet zijn? Dan hoef je geen kosten te maken. Je zit nergens aan vast.

Wat kan ik verwachten van jullie financieel advies?

Onze financieel adviseurs kunnen je helpen bij al jouw financiële vraagstukken. Van hypotheken af- of oversluiten tot het opbouwen van vermogen, van het opbouwen of aanvullen van je pensioen tot administratie. Ook voor zaken rondom scheidingen of erven en bijkomende erfbelasting kun je bij ons terecht. Kortom: alles wat met financiën te maken heeft. Ons advies is altijd volledig op maat, want pas dan kun jij er je voordeel uit halen.

Waarom moet ik bij Excellent Finance aankloppen voor mijn financieel advies?

Bij Excellent Finance geloven we in persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Tevens zijn al onze financieel adviseurs gecertificeerd en volledig onafhankelijk. Je bent dus gegarandeerd van goed advies, ongeacht jouw situatie. We zijn niet gebonden aan een beperkt aantal producten en gaan jou ook niets aansmeren omdat alleen wij daar beter van worden. Het draait om jouw financiën en jouw financiële rust als doel. Per situatie maken we een plan waarmee jij je doelen haalbaar krijgt. Kies net als vele anderen voor een toekomst waarin financiële rust voorop staat.

Onze kantoren zijn gevestigd in Den Helder en Amsterdam. Onze adviseurs werken echter door heel Noord-Holland. Onze adviseurs kunnen je o.a. in de volgende gemeenten van een financieel advies voorzien; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam-west, Amsterdam oost, Amsterdam-zuid, Assendelft, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Krommenie, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.

Financieel adviseurs Den Helder