Het beste hypotheekadvies kantoor van Nederland 2020!
28 november 2020 
3 min. leestijd

Het beste hypotheekadvies kantoor van Nederland 2020!

Leestijd: 3 minuten

Wil je de beste hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden? Dan moet je bij ons zijn. We hoeven niet langer bescheiden te zijn, want Excellent Finance is door Ratinginstituut Financieel Dienstverleners (RiFD) verkozen tot beste hypotheekadviseur van Nederland.

Dus we kunnen eindelijk van de daken schreeuwen wat wij stiekem allang wisten: De beste hypotheek vind je bij ons!

Je krijgt bij ons niet alleen de beste hypotheek, je mag kwaliteit verwachten van onze gehele dienstverlening. De service, professionaliteit en advieskwaliteit van ons kantoor is beoordeeld op basis van objectieve criteria en voldoet aan de hoogste eisen.

Wij zijn trots om van de in totaal 5.588 kantoren in Nederland met een hypotheek vakbekwaamheidsdiploma te zijn verkozen tot nummer 1. Met een beoordeling van 9,4 kunnen we ons prima in vinden, waar het gemiddelde advieskantoor een 7,4 scoort.

“Wij gaan voor jou door het vuur, omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit verbeterd van je gezondheid, relaties en prestaties.“

De zekerheid van een goede hypotheek

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het gaat om een flink bedrag en zo’n hypotheek, daar zit je heel wat jaren aan vast. Dan wil je natuurlijk wel een goede hypotheek hebben. Eentje die goed geregeld is en waar jij een fijn gevoel bij hebt.

Wij vinden het belangrijk dat je begrijpt wat voor hypotheek je afsluit. Dat je weet wat er in die kleine lettertjes staat. En misschien nog wel belangrijker, dat je niet in de financiële problemen komt als er iets in je leven zou veranderen.

“De financiële wereld is al ingewikkeld genoeg. Het is onze missie om het voor jou zo helderen simpel mogelijk te maken. Zodat jij een hypotheek afsluit waarmee je zorgeloos kunt wonen.”

Alleen de beste hypotheekadviseur is goed genoeg voor jou

Een huis kopen is een leuke, maar ook spannende stap. Het gaat om veel geld. Persoonlijk advies is onmisbaar en een investering die je zeker terug gaat verdienen. Een hypotheek sluit je af voor 30 jaar, dan wil je niet alleen de eerste drie jaar een goede en voordelige hypotheek hebben. De hypotheekadviseur helpt je wijs te worden uit alle kleine lettertjes en voorwaarden.

Bij Excellent Finance vind je alleen de beste hypotheekadviseurs. Alle adviseurs hebben ruime ervaring en hebben naast geldige wettelijke diploma’s extra gespecialiseerde opleidingen en erkenningen op zak. Daardoor weet jij dat je een bovengemiddeld deskundige adviseur tegenover je hebt, die zijn kennis jaarlijks op peil houdt met de benodigde opleidingen.

Beste hypotheekadvies kantoor Nederland

Hoe je een goede hypotheekadviseur herkent?

Een goede hypotheekadviseur is onafhankelijk, deskundig en beschikt over de juiste diploma’s. Onze adviseurs zijn geregistreerd bij de NVHP, de Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners. Door hen wordt het kwaliteitslabel ‘Erkend Hypothecair Planner’ bewaakt. Zo weet je zeker dat jouw hypotheekadviseur altijd op de hoogte is van de actuele wetgeving en hypotheekproducten.

Een goede hypotheekadviseur neemt de tijd om naar jouw wensen te luisteren, want alleen zo kan er een passende hypotheek gevonden worden. Wij informeren je over alle beschikbare hypotheekmogelijkheden, zodat jij een weloverwogen keus kunt maken. Jouw adviseur geeft je helder en inzichtelijk advies, wat precies past bij je persoonlijke situatie.

Wij zijn graag transparant, ook over de kosten. Met goed hypotheekadvies bespaar je honderden euro’s en je krijgt er financiële rust voor terug, dat is natuurlijk onbetaalbaar. Hoewel je tegenwoordig online veel over hypotheken kunt vinden, is het kiezen van een passende hypotheek nog niet zo makkelijk. Elke hypotheekverstrekker heeft andere voorwaarden er zijn meer dan 80.000 verschillen, die wellicht voor jou helemaal niet zo gunstig uitkomen.

Je wilt de beste hypotheek, vandaag en ook de komende 30 jaar. In dit geval eindigt goedkoop vaak in duurkoop. Dat is wel het laatste wat je wilt met zo’n groot bedrag. Daarom kijken onze hypotheekadviseurs verder dan hun neus lang is. We brengen samen de risico’s in kaart en laten zien waar de valkuilen zitten.

“Excellent Finance is een zelfstandig opererend kantoor, met de focus op hypotheken, want alleen het beste is goed genoeg voor jou.”

Goed hypotheekadvies is goud waard

Je zult het met ons eens zijn, een hypotheek sluit je niet even tussendoor af. Het is een belangrijke beslissing waar heel wat bij komt kijken. Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. De hypotheekadviseurs van Excellent Finance staan voor je klaar om je zorgeloos door die grote hoeveelheid documenten, wetten en financiën heen te loodsen.

Wil jij kennismaken met de beste hypotheekadviseur van Nederland? Wacht dan niet langer en ontdek ons hypotheekadvies met financiële rust garantie. 

Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Reactie plaatsen