Financiële rust en serviceabonnement: samen bereik je meer
13 december 2018 
in Advies
1 min. leestijd

Financiële rust en serviceabonnement: samen bereik je meer

Nog een paar dagen tot 1 januari, maar wacht niet met je goede voornemens!

Alleen op 1 januari goede voornemens? Dat is eigenlijk zonde. Er zijn vast wel zaken in je leven die je eigenlijk al langer wilt veranderen. Begin hier nu al mee. Zoals het aloude gezegde luidt: ‘Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag kunt doen.’

Hoe vaak sta je stil bij hoe het gaat in je leven?

Is het niet vreemd dat we wel onze auto regelmatig laten nakijken, maar onze levens eigenlijk nauwelijks? In onze gehaaste samenleving rennen we maar door, zonder even stil te staan om te kijken waar naartoe. Wie kent het niet?:

  • De baan zonder vooruitzichten, behalve op een burn-out of bore-out.
  • Je financiën geven je constante onrust en houden je tegen.
  • Het huis waar je in woont, mag wel wat groter of juist kleiner.
  • Je hebt al jaren het gevoel dat er “meer” moet zijn.

Weet je wat dit betekent? Dat het tijd is om werk te maken van je dromen. Om die uit te laten komen, zijn er vaak goede financiën nodig. Dit hoeft geen vermogen te zijn, maar wel een stevige basis zodat je de sprong durft te wagen.

Geld is een gevolg van gedrag

Eerst moet je weten hoe je ervoor staat. En hier helpen we je graag bij. We nodigen je uit om een Financial DNA-test te doen. Het is een soort levens-APK waarbij we naar veel meer kijken dan alleen geld. We geloven namelijk dat geld een gevolg is van gedrag.

De Financial DNA-test ter waarde van €125,- is kosteloos als je een Excellent of Comfort abonnement hebt.

Je ontvangt een waardevol en persoonlijk rapport dat je vertelt wat je succesfactoren zijn en waar je uitdagingen liggen. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Zo scheppen we financiële rust en de vrijheid om je dromen uit te laten komen. Klik hier voor een voorbeeld rapport.

Financiële rust en serviceabonnement: samen bereik je meer

Met ons Comfort en Excellent financiële rust en serviceabonnement krijg je het hele jaar door persoonlijke begeleiding. We bieden je een uitgebreid pakket van diensten, zoals de Financial APK, 24/7 financieel inzicht via je persoonlijke dashboard en ons netwerk van notarissen, vermogensbeheerders, accountants, coaches, advocaten en (fiscaal) juristen.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis oriëntatiegesprek

Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Reactie plaatsen