Zo koop jij toch je droomhuis, voor een goede prijs
11 november 2020 
3 min. leestijd

Zo koop jij toch je droomhuis, voor een goede prijs

Je bent op zoek naar jullie droomhuis. Opeens zie je hem staan, precies wat jullie zoeken. Maar nog voor je de woning aan je partner kunt laten zien staat hij al op verkocht onder voorbehoud. Ach, de prijs was toch aan de hoge kant, waarschijnlijk hadden jullie hem niet kunnen betalen.

Misschien moet je de eisen wat bijstellen. Even rondkijken in die iets minder geliefde wijk, wellicht dat je daar meer kans maakt? Eigenlijk is het net niet wat je zoekt, maar ook hier vliegen de huizen als warme broodjes over de toonbank. Hoe kun je ooit je droomhuis kopen op zo’n overspannen woningmarkt?

“Met de aankoopmakelaar van Excellent Finance gaat het jullie lukken om je droomhuis te kopen voor een mooie prijs, terwijl jullie financiële rust ervaren. “

Wat maakt een huis kopen zo lastig in deze tijd?

Er is een woningen tekort in Nederland. In 2020 wordt dit tekort geschat op zo’n 331.000 woningen. Voorlopig zal het niet beter worden. De verwachting is dat dit tekort gaat oplopen naar de 380.000 in 2022. Daarnaast is de hypotheekrente historisch laag, een goed moment om nu een woning te kopen.

Wonen is een basisbehoefte, zonder huis heb je letterlijk geen dak boven je hoofd. Kopen is nu eenmaal goedkoper dan huren. Je wilt niet elke maand geld weggooien voor een woning die nooit van jou zal worden. Dus je gaat op zoek naar een geschikte woning die aan jullie eisen voldoet, want je wilt natuurlijk wel een leuke woning kopen.

Met jou zijn er nog vele andere op zoek naar een leuk huis. Voor ieder huis zijn er op het moment zo’n vier tot wel twintig kopers op de markt. Geen wonder dat je zo makkelijk mis grijpt en de leukste woningen aan je neus voorbij gaan.

Het helpt ook niet dat verkopende makelaars heel goed weten hoe ze schaarste moeten creëren. Een bijzonder sterke verleidingstechniek, waarmee ze kopers sneller over de streep krijgen.

Aankoopmakelaar droomhuis

Een eerlijke prijs voor jouw droomhuis

Door de spanning op de woningmarkt op te voeren zullen kopers eerder geneigd zijn hoge prijzen voor een woning te bieden. Soms zelfs hoger dan een woning eigenlijk waard is. Ze zijn bang om achter het net te vissen en denken zo een grotere kans te maken ten opzichte van hun concurrenten.

Jij hebt een bepaald budget, daar ga je het liefst niet overheen. Hoe bepaal je of een woning haalbaar is met jullie budget? Als je naar de woningmarkt kijkt, zakt de moed je al snel in de schoenen. Gelukkig baseren wij ons antwoord op keiharde feiten.

De aankoopmakelaar van Excellent Finance bepaalt de waarde van een woning met geautomatiseerde waarderingssoftware. Hierin worden actuele gegevens van het kadaster, CBS en Funda gecombineerd met slimme algoritmes en natuurlijk onze uitgebreide, persoonlijke ervaring.
Is een woning het waard om te overbieden? Wij helpen je een eerlijke en overwogen beslissing te maken.

Huis kopen met aankoopmakelaar

Een woning kopen met financiële rust

Een woning kopen is altijd spannend. Zeker als het je eerste woning is. Kun je het wel betalen? Welke kosten komen er allemaal bij kijken? Een woning kopen met financiële rust klinkt dan misschien onmogelijk. Toch is het ons doel!

Een woning moet je in de toekomst ook financiële rust geven. Je hebt niets aan een woning waar je stress ervaart, omdat je maandlasten eigenlijk te hoog zijn. Daarom werk je bij ons samen met een financieel adviseur, die je precies kan vertellen wat je mogelijkheden zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. De aankoopmakelaar helpt je om de winnende aankoopstrategie te bepalen.

“Zo komt je droomhuis mét financiële rust garantie opeens een stuk dichterbij!”

Aankoopmakelaar voor jouw droomhuis

Waarom een aankoopmakelaar jouw droomhuis dichterbij laat komen? Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar jullie droomhuis, maar de kans is groot dat je achter het net vist in deze hectische tijd. Zonde, want zo gaan de mooiste huizen aan je neus voorbij.

Onze aankoopmakelaars hebben ruime ervaring en laten zich niet gek maken door een nerveuze markt. Maak je gebruik van de aankoopmakelaar van Excellent Finance? Dan heb je 93% meer kans om je droomhuis te kopen. En dat niet alleen, we helpen je bij de bezichtiging, voorzien je van advies, voeren onderhandelingen, brengen biedingen uit en begeleiden je tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Wij bekijken jouw droomhuis met een kritische blik, waardoor de kans op een miskoop drastisch verkleint. Door onze ervaring lukt 99% van de aankopen binnen drie pogingen. De rust die onze aankoopmakelaar je geeft is goud waard.

“Voorkom dat je droomhuis een nachtmerrie wordt en maak kennis met de aankoopmakelaar van Excellent Finance.”

Zet nu de eerste stap om succesvol een huis te komen en plan een vrijblijvende bel afspraak met onze aankoopmakelaar. 

Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.