Financieel een vrijer mens met de aankoopmakelaar
10 mei 2021 
3 min. leestijd

Financieel een vrijer mens met de aankoopmakelaar

Hoe kun je financieel een vrijer mens worden door de juiste aankoopmakelaar in te schakelen? Dat antwoord is simpel. Als je een huis gaat kopen ga je waarschijnlijk de grootste financiële verplichting in je leven aan door een hypotheek af te sluiten. Koop je een te duur huis, of een huis met gebreken, dan kan je vrij eenvoudig in de financiële problemen komen en verandert je droomhuis in een nachtmerrie.

Met te hoge maandlasten door een te hoge hypotheek, of een woning waar je veel meer geld in moet steken dan je verwacht had, ben je alles behalve een financieel vrij mens. Al snel bekruipt je het vervelende gevoel dat je dit maar net kunt betalen. Uitgebreid op vakantie gaan gaat eigenlijk niet, of je moet iets goedkoops kunnen vinden.
Stel je voor dat één van jullie werkeloos wordt, dan kunnen jullie de hypotheek niet meer betalen. Je moet op je tenen lopen om de maandelijkse lasten te kunnen voldoen.

Je kunt je voorstellen dat je hier slapeloze nachten van krijgt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling als je een huis gaat kopen. Een huis moet een plek zijn waar je rust kunt vinden na een drukke werkdag, waar je heerlijk kunt ontspannen en weer helemaal op kunt laden. Dat lukt niet als je financiële stress krijgt van je woning.

“De aankoopmakelaar van Excellent Finance zorgt dat de aankoop van jouw woning een geweldige investering wordt.”

De beste prijs betalen met jouw aankoopmakelaar

Kom jij je droomhuis tegen, dan wil je het hebben. Maar er zijn meer kapers op de kust. Door de overspannen sfeer op de woningmarkt wordt er al snel overboden. In het heetst van de strijd kun je gemakkelijk over je grens heen gaan en een te hoog bod uitbrengen. Hoger dan je eigenlijk van plan was. Ben jij ‘de winnaar’ dan wil je de woning natuurlijk niet laten schieten. Het gevolg, een te hoge hypotheek, waar je jaren van je leven voor krom moet liggen.

Met de aankoopmakelaar loop je dit risico niet. Wij maken van jou de beste koper en houden ons hoofd koel. We kijken vooraf naar jouw financiële plaatje en bereiden alles goed voor, zodat we precies weten hoe ver je kunt gaan. We onderhandelen voor jou, alsof het ons eigen geld is.

We weten alles van de woning die jij op het oog hebt en verzamelen allerlei data. Niet alleen van je toekomstige woning, maar ook van vergelijkbare woningen op de markt. We kijken of de vraagprijs realistisch is en tegen welke prijs vergelijkbare huizen verkocht worden. Zo brengen wij een super strak bod voor je uit. Niet alleen gebaseerd op ervaring en gevoel, maar ook op keiharde data.

Financieel vrijer mens aankoopmakelaar

We helpen jou aan de woning van je dromen

Als je een woning zoekt, heb je vast een wensenlijstje. Zoek je zelf op Funda, dan ben je niet alleen. Met jou zijn er nog honderden huizenzoekers online. Grote kans dat jouw droomhuis ook het droomhuis van nog tien anderen is. Zie het dan nog maar te bemachtigen.

Continue achter het net vissen is super frustrerend. Met de stijgende huizenprijzen lijken de woningen elke dag duurder te worden. Dus hoe langer het duurt voor je jou ideale woning hebt gevonden, hoe duurder hij zal zijn. Dat is natuurlijk zonde van je geld.

De aankoopmakelaar van Excellent Finance beschikt over een breder zoeksysteem. Daarmee heeft hij sneller jouw droomhuis gevonden, nog voor anderen het onder ogen krijgen. Met zijn sterke onderhandeltechnieken is de kans heel groot dat jij deze woning krijgt.

Geen verborgen verrassingen

Een verrassing op zijn tijd kan leuk zijn, maar niet als het gaat om een woning. Verborgen gebreken of vervelende kleine lettertjes wil je niet over het hoofd zien. Twee zien meer dan één en met de ervaren en kritische blik van je aankoopmakelaar weet je zeker dat je een goede woning koopt. De aankoopmakelaar weet precies waar op gelet moet worden en kijkt meteen of de vraagprijs echt wel klopt bij de aangeboden woning.

Niet alleen de woning is belangrijk, ook alles daar omheen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de omgeving, ben je straks je prachtige uitzicht niet kwijt door een gepland nieuwbouwproject, grenzend aan jouw achtertuin? Daarnaast moeten natuurlijk alle papieren kloppen en je moet het eens zijn met de koopovereenkomst, ook de kleine lettertjes.

Investeer in financiële vrijheid

Een aankoopmakelaar kost geld. Dat kan een drempel zijn, maar bedenk dat een goede aankoopmakelaar zich altijd terug zal verdienen. Sterker nog, waarschijnlijk hou je meer over. Dat is altijd fijn, want je woning moet ook nog ingericht worden.

Investeren in een aankoopmakelaar is investeren in je financiële vrijheid. Wonen in een huis dat je financiële rust en vrijheid biedt is onbetaalbaar. Dus wil jij slim een huis kopen? Maak dan snel kennis met de aankoopmakelaar van Excellent Finance. 

Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Reactie plaatsen