Met financieel advies in Amsterdam naar financiële vrijheid
05 april 2022 
3 min. leestijd

Met financieel advies in Amsterdam naar financiële vrijheid

Je woont in Amsterdam en wilt je financiën nu eens echt goed op orde hebben. Het nemen van financiële beslissingen is spannend, zeker als je niet precies weet wat de gevolgen op de lange termijn zijn. Je hebt dromen en doelen die je wilt nastreven, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.

Financiële vrijheid is een van je grootste dromen, maar je twijfelt of het wel haalbaar is.

Online zijn grote hoeveelheden informatie te vinden. Systemen en machines willen allerlei berekeningen voor je uitvoeren. Dat is leuk, maar het sluit niet helemaal aan bij je persoonlijke situatie. En dan heb je nog al die kleine lettertjes en kanttekeningen. Het lijkt wel alsof de financiële wereld het zo ingewikkeld mogelijk wil maken.

Dromen komen uit met een glashelder plan. Daarom maken wij financiële zaken graag zo simpel mogelijk. Met een duidelijke routekaart, 24/7 inzicht en proactieve coaching is jouw financiële vrijheid binnen handbereik. Gewoon, met persoonlijk financieel advies in Amsterdam. Samen maken we van je droom een plan, zodat je jouw doelen gaat bereiken zonder financieel gedoe.

Je financiën geregeld in Amsterdam

Je hebt dromen genoeg, maar over de financiële uitvoering hiervan kun je ’s nachts wakker liggen. Hoe ga je ooit je droomhuis bemachtigen op de zwaar overspannen woningmarkt in Amsterdam? Je hebt een baan in de omgeving van Amsterdam, maar eigenlijk wil je voor jezelf beginnen. Je pensioen wordt nu automatisch geregeld via je werkgever, alleen heb je geen idee wat je later te besteden hebt. Wat is ervoor nodig om financieel vrij te worden en hoe regel je dit goed?

Je zou graag eens aanschuiven bij een financieel adviseur waar je gewoon al je vragen persoonlijk kunt stellen. Zo eentje die het meteen ziet als je twijfelt en het nog eens extra uitlegt. Dat is precies wat de adviseurs van Excellent Finance doen. Wij helpen al jaren met groot succes particulieren en ondernemers met het maken van hun plannen en het behalen van hun doelen.

Onze missie? Werken aan een wereld waar financiële rust en vrijheid de standaard is.

Financieel vrij worden in Amsterdam

Ons financieel advies biedt de juiste strategie die leidt tot financiële vrijheid. Want ook in Amsterdam kun je financieel vrij worden, als je maar het juiste plan hebt.

Natuurlijk kun je niet in de toekomst kijken. Daarom houden we rekening met de meest uiteenlopende financiële gevolgen van grote gebeurtenissen in je leven. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met je vermogen als je opeens werkloos zou worden of arbeidsongeschikt, wat als je eerder wilt stoppen met werken, welke gevolgen heeft een scheiding en wat gebeurt er met je geld mocht je komen te overlijden?

Zomaar enkele vragen waar je tegenaan loopt als je ver vooruit wilt plannen. Om echte financiële rust en vrijheid te ervaren is het belangrijk te weten dat je op alle situaties bent voorbereid. Financiële tegenvallers bezorgen je veel stress en kunnen ervoor zorgen dat je jouw doelen niet haalt. Met de hulp van je financieel adviseur weet je precies wat je in elke situatie moet doen, zodat je droom geen stip aan de horizon blijft, maar steeds een stapje dichterbij komt.

Financieel advies in Amsterdam

Financieel advies in Amsterdam?

Ben je op zoek naar persoonlijk financieel advies in Amsterdam? Bij Excellent Finance ervaar je dat geldzaken niet ingewikkeld of een noodzakelijk kwaad hoeven te zijn. Wij maken je financiën leuk, want je geldzaken hebben een grote invloed op je leven.

Geld maakt dan misschien niet gelukkig, maar het geeft je wel vrijheid. Terwijl te weinig geld of hoge vaste lasten je bewegingsvrijheid beperken en op een vervelende manier je leven beheersen.

Als verstrekker van financieel advies in Amsterdam kijken we naar je persoonlijke situatie. Ons onafhankelijke advies is dan ook maatwerk. We brengen je wensen en doelen in kaart, waarna we een helder, haalbaar en eerlijk financieel plan opstellen.

Wij houden van persoonlijk contact en houden graag de lijnen kort. Je hebt altijd inzicht in je financiële situatie en staat er nooit alleen voor.

Voorkom verkeerde financiële keuzes en maak vandaag nog vrijblijvend kennis met jouw financieel adviseur in Amsterdam.


Over de schrijver
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij trots zijn op dit bedrijf. Na een kwarteeuw mogen wij ons zelfs een prijswinnend bureau noemen. Excellent Finance is al ruim 25 jaar dé specialist in financiële dienstverlening. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.Onze missie is zoveel mogelijk mensen financiële rust en vrijheid te laten ervaren. Omdat wij geloven dat financiële rust de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties verbetert. Dit doen wij op basis van onze vier kernwaarden: respect, proactief, simpel en 9+ ervaring. Onze kernactiviteiten zijn toegespitst op financiële planningen voor particulieren, ondernemers en bedrijven: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, boekhouding, belasting, scheidingsbemiddeling en aankoopmakelaardij. Excellent Finance is door RiFD verkozen tot beste onafhankelijk hypotheekadvies kantoor 2020 van Nederland en in 2022 heeft Excellent Finance van het Financieel Dagblad een FD Gazelle Award ontvangen. Hiermee behoort zij tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland.